srpanj, 2004  
P U S Č P S N
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
OYO.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Komentari On/Off

Linkovi
Blog.hr
Forum.hr
Monitor.hr

Fran Nischt TAMARA
23.07.2004., petak
Prvo poglavlje

ZNOJNO POSLJEPODNE

Završili su posao ranije no što su planirali i nenadano im se pojavilo dva sata vremena koje je trebalo nekako utući. Preselili su se iz sobe pretrpane papirima u salon u kojem je bilo za nijansu svježije, ali svejednako tako sparno da je znoj probijao ispod pazuha i natapao tkaninu bijelih košulja. Nije pomoglo ni što su već ranije odbacili sakoe, razvezali kravate i zavrnuli rukave. Od hladnog su se piva samo još više oznojili. Kad je jedina žena u društvu otišla u kuhinju da iz hladnjaka donese novo pivo, netko reče onako grubo, muški:
- Sad bi mi najviše prijalo da nešto pojebem!

Netko se zbunjeno nasmijao, neki samo otpuhnuše na beznadnost ideje, ali većina je uzdahnula potvrđujući njezinu privlačnost. Jedan zgranuti pogled se okrene prema vratima ka kuhinji:
- Ne mislite valjda...?
- Ma kakvi!

Na to visoki plavokosi muškarac pogleda domaćina značajno uzdigavši obrve:
- A ne bi li ti mogao nešto srediti...?

Domaćin se osmjehne:
- Pa, ustvari, prijedlog i nije sasvim neostvarljiv...

Svi mu se iznenađeno okrenuše i ukočiše iščekujući.
- Kako to misliš?

Nije odmah odgovorio. Kao da je čekao da nestrpljivost naraste do krajnje granice, a onda je izgovarao polako, pažljivo oblikujući svaku riječ:
- Mogao bih pozvati jednu gospođicu koja bi nas mogla, hm, zabaviti...

Prekinuo ga je opći žagor, ali i ulazak mlade žene. Pojavila se na vratima noseći pladanj s orošenim pivskim flašama. Svi zanijemiše, jedino su upitni pogledi prepuni očekivanja i dalje ostali prikovani za domaćina. On se smješkao zabavljajući se pometnjom koju je donijela njegova ponuda i pomišlju na neočekivanu zabavu ako kolege prihvate.

- A kolegica? - zapita netko.
- O čemu razgovarate?
- Ništa. Ni o čemu... - požure nekolicina.

Muškarac s naočalama tankog zlatnog okvira odloži ih na uglačanu politiranu površinu stola za kojim je sjedio, obriše nadlanicom znoj s čela i reče:
- Ona neće praviti nikakvih problema. To vam ja garantiram.
- O čemu vi to? - ponovno će ona.
- Ništa.

Sumnjičavo je vrtjela glavom dijeleći im boce. Domaćin zaokruži pogledom po prisutnima. Nekolicina je potvrdno kimnula, dok su se ostali ohrabrujuće, premda s nevjericom, osmjehivali.

Domaćin ode u drugu sobu i odatle se čulo kako okreće brojčanik telefona.

***

Nije odugovlačila. Brzo se očešljala, lagano obojila očne kapke i s nekoliko brzih poteza zacrnila trepavice, te zarumenila usne. Dohvatila je prve naušnice na koje joj je pao pogled kad je otvorila ladicu i pričvrstila ih za ušne resice. Znala je da muškarci vole te naušnice koje se kao blještavi slap pružaju niz vrat gotovo do pregiba ramena. Oko vrata je pričvrstila bisernu ogrlicu. Zatim je pozvala taksi. Prisiljavala se da ni za trenutak ne prekine spremanje, ne zastane, jer da je zastala počela bi razmišljati, a kad bi razmišljala - predomislila bi se, što nije željela niti se usuđivala.

Nije više bilo mnogo vremena pa je iz ormara dohvatila prvu haljinu koja joj je došla pod ruku, laganu i poluprozračnu. Prebacila ju je preko glave i povukla da sklizne niz tijelo, te s dva-tri brza pokreta namjestila da skladno pada. Rublje nije smjela obući, samo je izlila nekoliko kapi parfema na jagodice prstiju, zadigla rub suknje i utrljala miris u stidne dlake. Na vratima je nataknula lagane ljetne sandale visokih tankih petica i izašla pred kuću.

Sagnula se i zakopčala tanke remenčiće oko gležanja, a kad uspravila taksi se upravo zaustavljao pred njom. Spustila se na zadnje sjedište i rekla adresu.

U taksiju je drhtavica koja je sve vrijeme nije napuštala porasla do nelagode. Bilo je to kao da očekuje neizbježni posjet zubaru, s tom razlikom da se iz zubarske čekaonice lagano bježi usprkos svim uvjeravanjima razuma, dok se u ovom slučaju nije mogla othrvati da ne radi po nalogu.

Popela se stepenicama do stana i pozvonila. Dok je čekala da joj se otvori, iščekivanje je postalo gotovo neizdrživo. Borila se s pomišlju da se okrene i panično pobjegne. U posljednjem trenutku vrata se otvoriše i domaćin je propusti u ostakljeno predvorje, uzmaknuvši da ga ne dodirne dok je prolazila pored njega. Staklena vrata od stropa do poda koja su vodila dalje u stan bila su zatvorena i ona zastane očekujući da ih otvori pred njom. No on se zaustavio i rekao:

- Molim te, skini se.
- Sasvim?

On je bez krzmanja odgovorio "sasvim" i nepomično čekao dok je svlačila haljinu preko glave. Neskriveno ju je odmjeravao dok je kvačila haljinu na vješalicu. Propeto na visokim petama njezino vitko tijelo djelovalo je još izduženije. Zatim ju je jednom rukom prihvatio za nadlakticu, a drugom otvorio staklena vrata i poveo u veliki hal kroz koji se išlo u ostale prostorije. Naslutila je neko kretanje u sobi kojoj su se zaputili i zamalo joj je izletjelo pitanje "Zar nismo sami?", ali više nije bilo ni vremena da ga postavi.

Već su prelazili prag salona. Zaustavio ju je pritisak na nadlaktici. Ponikla je pogledom pa nije stigla promotriti prisutne, ali je osjećala da je odmjeravaju od glave do pete. Domaćin je u grobnoj tišini objavio:

- Da vas upoznam... Tamara!

Tišina je trajala svega još trenutak, a zatim je propara jedan muški glas:

- Izvinite kolege, ali ja sam već toliko uzbuđen da je odmah moram imati! Inače ću...

Svi se nasmijaše i to razbi zbunjenost. I domaćin se nasmije.
- Kako da ne, kolega, samo izvolite!

Gurnuo ju je dublje u salon. Ona osjeti dvije ruke kako je odzada prihvatiše oko pasa, a zahvat na nadlaktici iščezne. Ruke odzada je pogurnuše još dva koraka naprijed, dok nije potkoljenicama udarila o rub sjedala fotelje. Fotelja je bila u obliku slova L bez naslona za ruke, a ona joj je prišla sa strane. Jedna se ruka s pasa premjesti na njezin vrat i gurne je nadolje. Savinula se u pasu i oslonila rukama na fotelju. Ruka s vrata premjesti se u pregib leđa i pritisne naniže. Shvatila je što nepoznati uspaljeni muškarac hoće i spustila se na koljena pred foteljom, trbuhom na legla na sjedište, a rukama se oslonila na parket s druge strane. Osjetila je kako se muškarac spušta i uglavljuje iza nje, pa je raširila koljena da mu načini mjesta.

- Raširi guzove - začu domaćina.

Zabacila je ruke unazad duž tijela i prihvatila se dlanovima za oblo meso. To ju je cijelom težinom ostavilo na trbuhu i koljenima. Raširila je polutke i tako izložila pregib s oba otvora. Istovremeno je osjetila vrh muškog uda kako se prislanja na stidne usne. Povukla je dlanovima još jače da mu olakša ulaz.

Ud se silovito zabio do polovice. Kratko je uzviknula, više od iznenađenja što je njezina unutrašnjost već bila toliko vlažna da nije predstavljala nikakvu prepreku. Muškarac je prihvati s obje ruke oko pasa i snažnim trzajem navuče do kraja. Ovaj puta je uzviknula jače osjetivši kako joj vrh uda udara u najdublju stjenku vagine. Muškarac se povuče i ponovo prodre. Nastavljajući ritmičkim ubadanjem čvrsto ju je držao oko struka i pribijao uz fotelju. Ipak se sa svakim njegovim ulaskom pomicala malo naprijed i vraćala sa svakim povlačenjem.

- Bože, kako je lijepa! - uzviknuo je muškarac koji ju je tako naglo uzeo, a prodrijevši do kraja, osjetivši sve slasti, dometne: - Kako je dobra! - Zatim se njegovi uzvici pretvoriše u neartikulirano stenjanje.

Ona osjeti nečije prste na bradi. Domaćin je čučnuo pored nje, prihvatio je za bradu i podigao joj lice.
- Da te upoznam s ostalima...

Pored njega se spusti još jedan muškarac. Čučao je raširenih koljena. Ona okrene lice prema njemu i gotovo se obeznani. Učinilo joj se da je to najljepši čovjek kojega je ikada vidjela. Oči su mu bile zelene, kapci na njima kao kod likova na renesansnim slikama, imao je blago povijen oštar uzak nos i pune usne izvijene poput Kupidonova luka. Kosa mu je bila tamna, blago kovrčava... Uzdahnula je, a oba muškarca se nasmijaše pogrešno to pripisavši spolovilu koje je upravo prodiralo u nju.

- Romeo - predstavi domaćin.

Na to Romeo učini nešto što sve iznenadi, nju najviše. Ispružio je ruku do njezina lica, prihvatio je vršcima prstiju za bradu i još malo podigao, a zatim se polako sagnuo i nježno pritisnuo meke i tople usne uz njezine. Poljubac je trajao izuzetno dugo. Cijela se unijela u taj dodir s očaravajućim muškarcem, tako da je sasvim zaboravila na onoga koji ju je razdirao odostraga, jedino što se svaki udar njegova trbuha o njezine raširene guzove prenosio preko tijela i završavao jačim pritiskom na usne koje su je isisavale. U glavi joj se poče mutiti od zanosa i nedostatka zraka. Razdragani smijeh i povici odobravanja okolo nje uzmicali su sve dalje od granica svijesti.

Poljubac je prestao i ona nehotice pruži napućene usne što su tražile još. No umjesto Romea pred njom je već čučao drugi muškarac, bradonja oštrih crta lica. I njemu se svidjela ideja prethodnika, pa se sagnuo i prihvatio ponuđene usne. Drsko je prodro jezikom i ispunio joj usnu šupljinu. Nitko se više nije smijao.

- Damir - predstavi domaćin.

Damirov jezik kao da je obavijao njezin. Ponovno je gubila dah. Uspravljajući se, on pristojno reče:
- Drago mi je.

I sljedeći muškarac zatraži njezine usne. Ljubila se otvorenih očiju promatrajući muškarce koje su joj predstavljali. Posljednji koji je čučnuo pred nju položi dlan na njezino tjeme i pritisne joj glavu nadolje. Poniknuvši pogledom spazi da je raskopčao hlače iz kojih mu je strčao žilav ud rudeći se jagodičastim vrhom svega nekoliko centimetara pred njezinim nosom. Otvorila je usta i duboko uzdahnula, a ruka na tjemenu je pritisne dolje i vrh nabreklog spolovila kliznuvši preko zubića zaustavi se na njezinom jeziku potpuno ga prekrivši.

- Da te upoznam s kolegicom... - pozove je domaćin.

Ona podigne lice koliko joj je uglavljeni ud dozvoljavao i svrne pogled. Nekoliko metara sa strane na fotelji sjedila je mlada žena u sivom dvodjelnom kostimu, savršeno uredna, kao da joj vrućina nimalo ne smeta. U jednoj je ruci držala čašu, drugom joj mahne.

- Marcela - predstavi domaćin. Dvije žene izmijeniše dug pogled dok je Marcela polako otpijala piće a u Tamarina usta prodirao čvrsti kurac šireći joj čeljust do kraja. Do Marcele je sjedio plavokosi mlađi muškarac kojemu je domaćin već jednom prepustio djevojku na čitavu noć. I on samo mahne rukom.

Tamara kimne glavom, ustvari više samo kapcima i obrvama, jer joj kurac zataknut pod nosom više nije dopuštao. Domaćin se udalji, a umjesto njega nad nju se nagne treći muškarac koji podvuče ruke, prihvati je za prsa i počne ih stiskati. Onaj pred njom pokrio joj je dlanovima uši, obujmio joj glavu prstima i pomicao je gore-dolje brzinom koja mu je odgovarala. Sklopila je kapke.

Prisutni su komentirali njezin izgled, pozu i pokrete. Nisu skrivali da jedva čekaju da i na njih dođe red. Nakon nekog vremena ona osjeti kako muškarac zaboden u nju odostraga svršava. Zaustavio se i svom snagom je potegnuo za bokove prema sebi, a ud mu se trzao duboko u njoj. Muškost koja joj je ispunjavala usta pretvarala je njezine krikove u glasno mumljanje.

Muškarac iza nje se, zadovoljen, povuče. I onaj ispred nje se zaustavi, oslobodi joj glavu i sjedne na pod zadovoljno se osmjehujući. Sagne se, poljubi je u usta, a kad se odmicao reče:
- Stvarno si slatka! Nastavit ćemo kasnije.

Treći muškarac joj pusti grudi. Ona klone preko sjedišta fotelje na kojoj je ležala opruživši ruke i noge po parketu koji je gotovo dodirivala čelom. Kosa se rasula oko nje kao da je skriva.

- Malena - pozove je domaćin.

Ona podigne glavu. Svi su sjedili naokolo. Domaćin je sjedio na kauču pored još jednog muškarca i mahnuo joj rukom.
- Dođi.

Ona poslušno ustane i priđe im nesigurnih nogu. Zaustavi se pred njima i potpuno uspravi. Grudi su joj sa svakim udisajem podrhtavale. Oba muškarca su je odmjeravala srdačno se smješkajući. Drugi reče:
- Zaista je izuzetno lijepa! - Zaboravila mu je ime.

- Sjedni ovdje - domaćin lupne dlanom na prostor između njih dvojice. Malo su se razmaknuli i ona se spusti između njih. Uto priđe Romeo i pruži joj čašu s nekom tekućinom. Ona je zahvalno prihvati i otpije gutljaj ni ne gledajući što je. Vino. Hladno i osvježavajuće.

- Da se nisi zaljubio? - pecne domaćin Romea.
- Mogao bih - odgovori on ozbiljno.
- Ipak, prije toga, da je ja pojebem... - javi se jedan preko sobe. Svi se nasmijaše. I Romeo.

- Po ovoj vrućini? - dobaci netko treći kao ozbiljno.

Dok su se svi smijali, domaćin joj šapne:
- Malena, izvadi mi kurac.

Ona mu se okrene i otkopča hlače. Spolovilo mu je bilo nabubrilo, ali se nije sasvim ukrutilo. Ona ga prihvati prstima za vrh i sasvim izvuče iz hlača. Obujmivši ga palcem i kažiprstom nategne kožicu da oslobodi glavić. Lagano prelazeći svim prstima cijelom dužinom spolnog izdanka ulijevala mu je čvrstinu.

Vidjevši to, muškarac s druge strane sam raskopča remen, rastvori hlače i spusti gaćice dovoljno da mu se preko njihova ruba prevali cijeli spolni organ zajedno s mudima. Strčao je uvis kao gladna životinja. Dlake su mu bile vrlo guste i bujne. Ne čekajući da joj išta kaže, ona drugom rukom prihvati i njega i počne ga potezati. Sjedila je tako između dvojice muškaraca i istovremeno ih nadraživala nježnim prevlačenjem prstiju koji su obujmljivali njihove batine netremice gledajući u oči Romea koji je i dalje stajao pred njom držeći čašu koju je ispila. Muškarac s lijeve strane pritom se jednom rukom igrao njezinim sisama.

Romeo uzdahne, okrene se i odloži čašu na stol iza sebe, a zatim se ponovo okrene njoj. Pogledi im se isprepletoše. Gledajući je netremice, on se polako spusti pred nju. Razmakne joj rukama koljena, a pogled mu se spusti sredinom njezinih prsiju, preko oznojene kože trbuha, i zaustavi usred čupavog trokuta. Promatrao je neko vrijeme kao da nešto proučava, a zatim ispruži ruke, poduhvati je s obje ruke za guzove i povuče prema sebi. Namjesti joj stražnjicu na rub kauča, što mu je omogućilo da joj širom rastvori noge. Nježne usne okružene kovrčama potpuno se razotkriše.

Bojažljivo, kao ustrašeno dijete, Romeo podigne ruku ispružena kažiprsta i polako ga usmjeri duž svog pogleda. Vrh prsta lagano, kao da je sletio leptir, dodirne rub otvora. Usredotočeno promatrajući što radi, nježno je klizio jagodicom prsta vrhom kreste koja je zatvarala ulaz u nju. Taj blagi dodir ju je cijelu potresao. Sokovi provreše iz nje i navlaživši nježnu kožu pomagali u vrhu prsta da klizi još glatkije. Njezin se otvor razjapi očajnički tražeći da se popuni, te se gibanje prsta pretvori u kružnicu.

Romeo uvali tek vršak prsta preko ruba otvora. Kružnim pokretima, jednako nježnim, masirao je rub otvora ali s nutrašnje strane. Ona se počela tresti. Jedva se suzdržavala da ne viče, da ne moli da joj zabije prst do kraja. Snažno je potezala kurčeve koje je navlačila kao da se oslanja o rukohvat u tramvaju.

Nakon za nju nepojmljivo dugo vremena Romeo polako sagne glavu i vrh njegova jezika se, jednako lagano kao i prst, spusti na njezinu najosjetljiviju točku. Gladak vlažan jezik natjerao ju je da se izvije u luku pritisnuvši mu međunožje uz lice. On uzmakne da bi je nastavio dirkati jednako blago. Zagrizla je u donju usnicu da ne vrišti. Zabacila ja glavu unazad. Krajičkom oka, kroz spuštene trepavice, zamijetila je da domaćin pažljivo iz najveće blizine posmatra svaki trzaj na njezinu licu.

Romeov prst odjednom prodre u nju, a dodiri na klitorisu se pretvoriše u ljubljenje i lizanje. Osjetila je da se više neće moći suzdržavati, da joj plima blaženstva nezaustavljivo kulja tijelom i preplavljuje je kao da joj širi granice do svemirskih dimenzija.

Vikala je. Kurčeve u rukama je silovito stisnula. Jedan se iz vrha počeo cijediti. Ljepljiva tekućina joj je curila niz prste. Koljenima je stisnula Romeovu glavu i mlatarala nogama iznad njegovih savinutih leđa. Prene je Marcelin glas:
- Bravo, malena!

Otvori oči. Romeo se uspravio i udaljavao od nje. A domaćin joj je već šapnuo:
- Mala, sjedni na mene!

Ona spusti pogled na njegovo spolovilo koje je i dalje nepokolebljivo stajalo obujmljeno njezinom šakom. Uzdigne se, opkorači domaćinove bokove, prisloni svoj otvor na vrh kurca i samo se opusti. Vlastita težina je nabije do kraja. Klonula je na domaćinova prsa.

On se bolje namjesti. Odmakne je od svojih prsiju i uroni lice među njene sise, kako je volio. Malko joj uzdigne stražnjicu da oslobodi prostor da se može odozdo zabijati. Držao ju je oko struka, palčevi su mu bili gotovo spojeni pored njezina pupka, dlanovi preklapali bokove, a prsti dopirali do kralježnice. Tako je držeći mogao se izvući sasvim iz nje, da bi uzdignuvši donji dio tijela ponovo uronio do kraja. Znala je da tako može produžiti uživanje koliko god želi.

Muškarac pored njih primakne im se bliže. Izvije glavu i počne joj ljubiti usta. Ona ih otvori i on ubaci jezik među njezine usnice. Ljubili su se ne prekidajući, dišući na nos, i slina im je obilno natapala bradu, nos i obraze stapajući se sa znojem koji je liptao na sve pore.

Domaćin je odmjerenim ujednačenim pokretima izlazio i ulazio u nju, a onda ona osjeti kako joj se još nečije ruke spuštaju na leđa. Par dlanova joj je klizio kožom zaustavljajući se na stražnjici. Konačno se sasvim zaustaviše na njoj. Razmaknuše joj guzove. Vrh prsta se prisloni uz čmar i pritisne. Natopljen znojem i sokovima mišićavi prsten glatko popusti. Prst prodre nekoliko centimetara kroz stražnji otvor, zaustavi se i ostane miran nekoliko trenutaka, a zatim se povuče.

Ruke čovjeka kojeg nije vidjela spustiše se joj se na ramena. Ponovo osjeti dodir na čmaru, pa pritisak, ali se otvor ovog puta nije odmah predao. Ona se napne pokušavajući uzmaknuti, ali su je ruke na ramenima i oko pasa čvrsto držale nepomičnom. Pritisak odostraga se pojača, te obrana popusti. Jedva se suzdržala da ne zagrize tuđi jezik u svojim ustima. Ud koji je prodirao u nju bio je tanak, ali čvrst. Nezaustavljivo se uvukao cijelom dužinom, te smirio. Domaćinov kurac koji se neprekidno gibao trljao se o njega kroz mekano tkivo međupregrada obje šupljine.

Onda se i drugo spolovilo poče gibati. Oba su usklađeno prodirala u nju, sve dok domaćin ne promijeni način svog gibanja: zabio se do kraja, runa su im se spojila u jedno, i počeo kružnim pokretima koji su joj naročito nadraživali klitoris. Stražnji otvor se potpuno predao i drugo spolovilo ubrza ritam prodora. Krik iza nje označi da je nepoznati svršio. To kao da je bio znak za domaćina da i on izbaci svoj naboj.

Olakšavši se u njoj, muškarci je pustiše. Sjedila je na podu podvivši noge sa strane, oslonjena jednom rukom na sjedište kauča, i pribirala se.

Pozove je visoki plavokosi muškarac. Stajao je oslonjen uz rub masivnog stola nekoliko koraka od nje. Hlače su mu bile spuštene do koljena, a ud se vodoravno ustremio ka njoj.

Znala je što on voli i shvatila što želi. Uzdigne se na koljena i prešavši na njima nekoliko koraka zaustavi se ispred plavokosog. Klečala je u s licem u visini trbuha obraslog zlatnim dlakama. Prisloni se donjim dijelom trbuha uz njegova koljena. Vrh kurca je ubode usred prsa. Ona ga prihvati i uzdigne. Sagne glavu i isplazi jezik koliko je mogla. Vrhom jezika dosegne glavić i pridrži cijelu napravu uspravno. Rukama prihvati svoje dojke sa strane i pritisne jednu ka drugoj. Meko tkivo obuhvati sa svih strana gotovo cijelo spolovilo. Jedino su mu jaja slobodno visjela i lupkala je ispod prsa. Jezikom je kružila po rubu glavića povremeno se jače saginjući da bi ga cijelog mogla načas uzeti u usta i ovlažiti slinom. Pritom je čelom trljala njegov trbuh.

Nakon nekog vremena plavokosi je pozva da ustane i reče joj da legne na stol. Prvo je sjela na rub, a zatim se opružila po leđima. Godio joj je hladan dodir glatke površine. Muškarac joj podigne noge i raširi ih. Na brzinu je odmjeri tako izloženu kao na ginekološkom stolu, pa se zabije u nju. Jebao ju je silovito. Ona se izdigne na laktove i pogleda među svoje raširene noge. Dobro je vidjela kako se mesnata debela šipka pomalja mutno se presijavajući njezinim sokovima da bi ponovo nestala u njoj.

- Dođavola sve! - reče Marcela i ustane. U nekoliko brzih koraka pređe prostoriju i zaustavi se pred muškarcem s naočalama tankog zlatnog okvira. On podigne glavu i zagleda joj se u oči, a usta mu se razvukoše u osmijeh. Ona mu pruži ruku i on je prihvati. Na to ga ona povuče da je morao ustati. Okrene se i prkosno uzdignute glave povede ga za sobom u hol iz kojeg se išlo u udaljene dijelove stana. Pratilac ju je spremno slijedio.

- Oho-ho! - otme se nekome ispod glasa.
- Zar nisi znao? - začu Tamara drugoga. - Znači da su dobro skrivali svoju malu tajničku.
- A ja, budala, kupovao tolike ruže i bombonijere - javi se treći -... i još se čudim zašto mi ne uspijeva!

Više nije mogla pratiti razgovor jer je plavokosi među njezinim nogama ubrzao tempo. Usredotočila se na zbivanja u svojoj utrobi, a sve drugo je iščeznulo. Nagnuo se nad nju i gnječio joj grudi. Lice mu se počelo grčiti. Jedna od tih grimasa se sledi. Stisnuo je zube da ne viče dok je špricao u nju. Grubo joj je stisnuo grudi da ju je zaboljelo. Obgrlila ga je nogama zakvačivši ih iza njegovih leđa, stegnula mišiće i čvrsto se pripila uz njega. Tako su ostali ukipljeni neko vrijeme, a onda se, kao na znak, oboje istovremeno opustiše. On se ispravi i odmakne. Ona se uspravi u sjedeći položaj i dalje na stolu dok su joj noge visjele preko ruba i lagano treperile.

Romeo se zaustavi ispred nje i molećivo je pogleda:
- Bi li pošla samo sa mnom u drugu sobu? - upita tiho.

Ona pogleda domaćina. On je preko sobe pažljivo pratio što se događa. Nije mu bilo drago, ali ipak potvrdno kimne glavom.

Ponovila je isti pokret glavom i Romeo se ozari. Spustila se tabanima na pod i zateturala na onemoćalim nogama. Romeo je prihvati i pomogne da se uspravi. Obgrlivši je oko ramena povede je k najbližim vratima.

Radna soba je bila prepuna razastrtih papira, bilo ih je čak i na tepihu, ali pažljivo položenih, očito da bi svi bili pregledni u isto vrijeme. Pepeljare na konferencijskom stolu bile su prepune. Na pisaćem stolu bio je raširen veliki plan grada.

Našavši se u sobi Romeo je pusti, okrene se, zatvori vrata i nasloni se na njih. Ona je produžila do sredine sobe i zastala. Okrenula se i pogledala ga. Svlačio je košulju preko glave ne raskopčavši je i odbacio na stranu. Stajala je i gledala ga kako sa sasvim razgolićuje i osjećala kako joj se sperma slijeva niz butine do koljena. Sasvim oslobođen odjeće stajao je pred njom promatrajući je zadivljeno i duboko udišući.

Zatim joj polako priđe, prisloni se uz nju i obujmi je rukama. Pritisne je k sebi. Lice joj utone u pregib njegova ramena. Oznojeni trbusi su se trljali sa svaki udisajem. Uzdigne lice i on je počne ljubiti po čelu, obrazima, očima, dok je ona široko otvorenih usta hvatala dah. No uskoro joj ih prekrije svojim željnim usnama. Dlanovi su mu se spuštali do njezine stražnjice, gladili je i gnječili. Obavila je ruke oko njegova vrata i sasvim mu se prepustila.

Poveo ju je do trosjeda u kutu. Ondje su se opet okrenuli jedno drugome, obgrlili i ljubili. Zatim se spustiše na meki ležaj. Isprepleli su se i nije ni primijetila kad je ušao u nju. Učinio je to vješto i nježno, ne prekidajući poljubac. Ona ga blago ugrize za usnicu. Držala ga je tako prikovavši mu lice uz svoje dok su mu se bokovi neumorno mrijestili između njezinih butina. Željela je da to nikada ne završi.

On se nenadano zastavi. Ležao je na njoj obgrljen svim njezinim udovima, svojim izdankom duboko u njoj. Ona otvori oči i spazi njegove široko otvorene na pedalj udaljenosti. Čekao je dok joj se disanje primirilo, a tada zapita:

- Malena... bi li ostavila sve... i otišla sa mnom?

Učinilo joj se da će se obeznaniti. Privukla ga je još jače, zatvorila oči, a iz grla joj se oteo jecaj.
- Malena... - pozove je on.

Ona ga počne strastveno ljubiti po cijelom licu, po vratu, po ramenima. On se izvije i uzdigne na ispružene ruke.
- Malena... hoćeš li? Molim te...

Ona šapne:
- Ne.

Izrekavši to s mukom, ali odlučno, poče strastveno kružiti bokovima. On se snažno zabije i odmah nastavi bijesnim ritmom. Jebali su se kao pobješnjeli, kao da se žele uništiti, sve dok on ne eksplodira u njoj. Pobojala se da će je smrviti kako ju je pritom stegnuo. Zatim se skotrlja s nje i opruži po podu pokraj trosjeda. Ležali su i oboje šutke gledali u strop. Onda se ona uspravi, ispruži jednu nogu, te je, i dalje sjedeći, mrsila vrhom nožnog palca kovrče na njegovim grudima.

Netko zakuca na vrata.

- Pobogu, pa dokle ćete? A mi?

- Zovu me - reče ona.
- Idi - reče on ne gledajući je.

Romeo je ostao ležati kad je ona krenula u sobu ostalima. Čim je prešla prag okrenuše je i prisloniše stojeći uza zid do vrata. Netko je već bio toliko nadražen od čekanja da je odmah svršio ušavši u nju. Sljedeći je ponovo navalio na uski stražnji otvor. Prepoznala je isto tanko spolovilo koje je već jednom ondje bilo, ali ovaj put nije bilo nikakva otpora ulasku. Ruljila je licem, grudima i trbuhom po zidu pri svakom njegovu udarcu. Kad je pustiše, ona klone na pod i opruži se po hladnom parketu.

- No, gospodo, jeste li zadovoljni? - upita domaćin.

Začuše se potvrdni odgovori.

- E, pa, u to ime... - uzdigli su čaše i kuckali se.

- A mlada gospođica?

Ona shvati da očekuju odgovor.

- No, mlada gospođice? - požurivao ju je.

Ona promuca:
- Da.

- Glasnije. Nismo čuli.

Ona glasno ponovi:
- Da.

Svi zadovoljno zažamoriše. Domaćin nastavi:
- Ali imamo još malo vremena! Hoće li još tkogod?

Nitko se ne ponudi. Nakon nekoliko trenutaka domaćin se ponovo javi:
- Bilo bi šteta da to vrijeme propadne. Predlažem da mlada gospođica pokaže što još zna.

Ona iznenađeno raširi oči i upitno ga pogleda.
- Dok tako ležiš, raširi nožice, milo.

Ona posluša.

- Tako. Sad spusti ručicu među noge. Tako. Sad se mazi, lagano, nježno, radi, radi, ajde...

Ona mehanički spusti dlan u pregib nogu. Prsti joj se upletoše u natopljene kovrdže. Muškarci se približiše. Stajali su oko nje u čašama u rukama i ljubopitljivo promatrali. Tek jedan reče:
- Ako joj to uspije, onda je zlata vrijedna!

Sklopila je oči i jednom rukom štipkala bradavicu dok je s tri prsta kopkala po svom runu. Palcem je trzala klitoris dok je vrhovima kažiprsta i srednjaka ubadala nježni otvor. Bila je svjesna prvenstveno domaćina koji se s visine nagnuo nad nju pažljivo prateći svaki pokret kao da o tome hoće li ona svršiti ovisi on sam. Da je bila sama, uspjelo bi joj bez mnogo muke. Ovako se uvijala, širila noge i stiskala ih, znoj s čela se slijevao u šupljinu očiju... kao leptir priboden iglom u staklenom ormariću, okružen znanstvenicima koji hladno proučavaju njegovu ljepotu i očekuju njegovu smrt.

- Gospoda će biti četiri dana u gradu. Dat ću im svima tvoj telefonski broj. Ako te tko nazove - kao da sam ja nazvao!

Te riječi ošinuše je kao bič koji tjera konje u trk. Vrisnula je i izbezumila se. Orgazam je bio uništavajući, zaista kao da umire. U bljesku se izgubilo sve na svijetu, ali su joj se svjetlosnom brzinom ukazali svi kurci koji su je ikada imali i svi oni nebrojeni kojima će se tek podati, tiskajući se ustremljeni ka njoj poput gladnih zmijurina, halapljivo su širili otvore na vrhu svojih užarenih glava i bijesno pljuvali na nju guste mlazove kipuće bijele lave.

- Hoću li i ja dobiti taj broj? - zapita Marcela koja je upravo ušla popravljajući pramen u frizuri.
- Svakako. Ako hoćeš...

Tamara otvori oči. Ležeći na podu zaokruži zamagljenim pogledom oko sebe. Muškarci su svi već bili navukli sakoe i vezali kravate. Izgledali su sasvim kao grupa ozbiljnih, respektabilnih poslovnih ljudi, što su - uostalom - i bili.

- 19:12 - Komentari (12) - Isprintaj - #

Blog.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice Blog.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice Blog.hr kliknite na gumb "Slažem se".Slažem se