Filmovi u kinima, dolazi u kina

srijeda, 29.09.2010.

Naša djeca će nas optužiti

Naša djeca ne odrastaju zdravo kao što smo odrastali mi. Stopa oboljelih od raka, neplodnosti i ostalih bolesti povezanih s okolinom raste iz godine u godinu i moramo se zapitati: zašto je tome tako? Film započinje posjetom francuskom gradiću čiji je gradonačelnik odlučio školski meni sastaviti isključivo od organski uzgojene hrane. Zatim slijede razgovori s ljudima koji imaju različita stajališta ? djecom, roditeljima, učiteljima, zdravstvenim radnicima, farmerima, gradskim službenicima, znanstvenicima, istraživačima i oboljelima. U tim dirljivim, i često iznenađujućim razgovorima otkrivaju se izrabljivači u industriji hrane, interesi prehrambenog biznisa i zdravstva, izazovi u proizvodnji zdrave hrane te praktična rješenja do kojih svi možemo doći. Naša djeca će nas optužiti je film koji će vas natjerati da razmislite o hrani i platforma za revoluciju u nastajanju.


Žanr: Dokumentarni

Trailer
- 12:49 - Komentari (0) - Isprintaj - #

subota, 11.09.2010.

Večera s idiotom

Uloge: Steve Carell, Paul Rudd, Stephanie Szostak, Jemaine Clement, Zach Galifianakis

Film ja priča o Timu, čovjeku koji ima gotovo sve. Jedina stvar koja stoji između njega i potpunog uspjeha je činjenica što mora pronaći savršenog gosta za šefovu tradicionalnu večeru uspješnih ljudi, događaj u kojem pobjednik na kraju večeri predstavlja svog najekscentričnijeg prijatelja.

Premiera : 30.9.2010

HD trailer
- 08:37 - Komentari (0) - Isprintaj - #

ponedjeljak, 06.09.2010.

Amerikanac

Uloge: George Clooney, Bruce Altman, Thekla Reuten, Irina Björklund

Jack je plaćeni ubojica koji nakon posla u Švedskoj, koji nije prošao glatko, dolazi u malo mjesto u Italiji nakon kontaktiranja svoje veze Larryja, usput mu saopćivši kako mu je naredni posao i zadnji. Dok izrađuje oružje sprijatelji se sa lokalnim svećenikom, a na pomolu je i romansa sa Clarom.

U filmu nastupaju George Clooney, Thekla Reuten ("In Bruges"), Bruce Altman, Irina Björklund, Paolo Bonacelli i Violante Placido, a scenarij potpisuje Rowan Joffe ("28 Weeks Later"), sin redatelja Rolanda Joffea ("The Killing Fields", "Vatel").

Sniman je na lokacijama po Italiji i Švedskoj; prvo je odrađeno snimanje u Italiji, kroz jesen prošle godine, a zatim se ekipa u siječnju ove godine ekipa prebacila u Švedsku kako bi snimili ostatak, tj. sam početak filma. Film u distribuciju u američka kina ide 1. rujna ove godine.

HD Trailer
- 08:18 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.