Kindermode Aktuell

12.05.2007., subota

www.kindermode-aktuell.de

Malo sam zastekala, zapravo nisam imala pojma o cemu bi pisala prvomerolleyes
Pa da vam napisem da imam jedan plan! Kao i sam naslov plan se zove www.kindermode-aktuell.denaughty
Kupila sam domenu, ma sta domenu, cjeli server smokin i srihtavam stranicu! Zasto .de??? Zato sto se tu nalazim, moje podrucjeblabla
Zasto ne .com, jer je skupa, prodana i jednostavno bude .de!
Tako fino na toj stranici ce se naci svi moguci linkovi vezani za djecju modu, djecje potrepstine, centrale za patronazne sestre, brojevi za hitne slucajeve, forum za roditelje, a razno razni textovi o djecjoj modi, nadam se, svakodnevno izmjenjivati!
Zelja je da svaki roditelj koji nesto za svoje dijete treba prvo dode na moju stranu i bude siguran da ce tamo to i naci!
Dakle za hendlere zanimljivo podrucje jer ce postojati i katalog sa adresama svih predstavnika djecjih firmi za cijelu njemacku, poslije nadam se i za sire.
Termini sajmova i mala izvjesca tko je kogakupio i sto je trenutno in!
Dakako bi bilo lijepo kad bi se imalo vremena da se napravi i mali "test" kutak pa da se ljude informira o puzdanosti online shoova i ljubaznosti te opskrbljenosti ducana! No, otom potomnut previse ce i ovo biti!
Narvno i mali kutak za oglasavanje gdje ce roditelji moci razmjenjivati, poklanjati i prodavati koristene djecje stvari!
Tako, ja vam mislim to sve skrabati sama, jos se mucim i ucim, ali zelim duboko, zelim...headbang
Sad sam u fazi slanja maila svima koji imaju nesto za priloziti, molim da ih mogu citirati da ih mogu reklamirati, naravno besplatno....i lagano cekam dan kad ce on zvati mene i za reklamicu na mojoj stranici platiti sumicucerek
Tako, kome praf, a kom nesmokin
Mozda naravno i ne uspijem, a onda cu izbrisati ovo tu da nitko ne vidi, a vi se svi koji procitate pravite da nikad takvu glupost niste culikiss
- 18:28 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

< svibanj, 2007 >
P U S Č P S N
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      

Lipanj 2007 (1)
Svibanj 2007 (1)
Travanj 2007 (2)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

Linkovi

Tko sam zapravo ja??