Svašta nešto
KIMIKO
AFION
BILK
GARAGEBAND

(Experi)Mental pop

27.12.2006., srijeda

Ich spiele meine Gitarre, und ein Klang kommt, zwei Prasizen kros Korusu laufen

Image Hosted by ImageShack.usSretan Božić, Hanuka, solsticij, bla....Uglavnom htjedoh napisati nešto o koncertu u Papillonu, ali mislim da mi se više ne da nešto posebno spominjati taj koncert...
Dobili smo Lolli i ja banjo jer nam ga je Lollina mama kupila :). Da bi kaubojska slika bila potpuna, ja sam još dobio i pravu malu kaubojsku Gretsh Rancher Jr. akustičnu gitaru od Lolli. Sad imamo banjo i kaubojsku gitaru sa nacrtanom glavom od stoke na pickguardu. Ako se k tome pribroji da imamo i violinu iz Kauflanda može se reć da smo spremni za organizaciju line dance partija u najvećoj seoskoj štali. No bez šale, banjo je ludo zabavan instrument i lagan je, skoro da se svira sam.

Što se tiče onog našeg koncerta - dobri smo bili. Omanuli smo u stvari samo nešto sitno i ne baš primjetno. Imali smo i pristojan zvuk, koliko to već Papillon može pružiti. I bi nam dobro, i publici bi dobro. Prije nas su bili Nina, koju je gitarist iznevjerio na dan koncerta pa je morala nastupiti sama (i bilo je baš slatko, i lijepo pjeva, i neke zgodne pjesmice su se svirale, i još je k tome bio Nick Drake između nje i Marshmallowa). Onda je došao Marshmallow koji je za tu priliku okupio zgodan bendić i zvučali su baš divno iako je Matijin glas bio na rubu propasti jer je grlobolja prijetila da uništi koncert, no na kraju su sve odsvirali jako lijepo...
Na kraju smo i mi uspjeli odsvirati sve kak spada. Zaboravili smo doduše reći da prodajemo naše CDove pa ih nismo ni prodali.
Sviramo sutra u Purgeraju sa Headswitch, pa ćemo i tamo imat CDova, pitajte nas, ak ne kažemo da ih imamo, to ne znači da ih nemamo.
No, ništ više nemam za reć.

hou hou hou...

- 11:26 - Komentari (9) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

< prosinac, 2006 >
P U S Č P S N
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

GARAŽNA RASPRODAJA
KLIKNITE! KUPITE!
Opis bloga
Odlično mjesto za introvertne ekshibicioniste