Vidim da neke zanima pa...
Imam 20 godina
Visoka sam 172cm
Željena težina:
Za početak 73kg
Kasnije 65kg
Imam dečka koji mi je velika podrška u svemu ovome
Nemam baš direktan pristup internetu od kuće no pa ću se javljat svaka 4 dana (otprilike)
Hvala svama na podršci cerek

KILE DOLE!!!

07.09.2006., četvrtak

91,6

Hojla ženske! wave Sorite kaj se nisam javljala tak dugo. Bila sam na putu i naravno da nisam bila na dijeti headbang što se vidi iz naslova, ali nisam se udebljala čak sam i malo smršavila! wink No svejedno danas sam krenula ponovo na dijetu i sad je se držim do 28.10. jer taj dan idem na svadbu pa onda nebudem na dijeti. njamiparty Cilj mi je do toga dana biti ispod 85kg, a mislim da bih mogla imati i oko 80 možda i manje yes. . . počet ću ići i na fat burning to je nešto kao aerobic ali baš za skidanje kila a možda i na tečaj trbušnog plesa jer sam čula da je to dobro za oblikovanje tijela.naughty A nebi bilo loše to znat izvodit kad budem mršava i full zgodnanaughty he he... ajde javim vam se za 4 dana s rezultatom... Bye!!!mah cerek

- 19:37 - Komentari (10) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

< rujan, 2006  
P U S Č P S N
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30  


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

O čem se tu radi?
Ovaj blog je pokrenut
u svrhu skidanja kila!
Naslovi postova koje
ću objavljivati biti će
iznos mojeg
trenutačnog stanja
na vagi i nadam se
da će se ta brojka
smanjivati!!! smijeh

UN DIJETA

Cilj je ove dijete, uz skidanje viška kilograma, dovesti do promjene u metabolizmu, čime se osigurava da se izgubljeni kilogrami neće vratiti.
Dijeta traje 90 dana i za to se vrijeme gubi od 18 do 25 kilograma.
Ako je potrebno skinuti manje kilograma, dijeta se može prekinuti,
ali onda neće doći do promjena u metabolizmu.
Doručak je isti svih 90 dana - voće. Jede se uvijek u paru (dvije jabuke, dvije kruške, dvije naranče ili šaka sitnog voća).
Dijeta uvijek počinje proteinskim danom i nakon voćnog dana opet ide proteinski dan. Redoslijed dana ne smije se mijenjati.

PRVI DAN

Ručak: Meso kuhano ili pečeno u količini tri manja odreska, komad kruha, salata u neograničenim količinama. Na kraju treba popiti dva decilitra juhe bez tjestenine. Umjesto mesa mogu se pojesti tri jaja, kuhana ili pečena. Mlijeko i sir mogu se jesti samo ovaj dan. Juha je obavezna!

Večera: Isto što i za ručak, samo bez juhe. Treba voditi računa o tome da, ako je za ručak bilo meso, mora biti i za večeru. Isto vrijedi i za jaja.

DRUGI DAN

Ručak: Grah, grašak, leća, riža, krumpir (obavezno kuhano uz dodatak začina - papar, kečap, kuhani paradajz, origano), kriška kruha i salata.

Večera: Isto što i za ručak u manjoj količini (puni tanjur za ručak, pola tanjura za večeru).

TREĆI DAN

Ručak: Kuhano tijesto uz dodatak začina, pizza samo s kečapom ili bilo koje slano pecivo količine jedne pizze u pizzeriji.

Večera: Dvije manje kriške torte ili tri-četiri kolača, tri kugle sladoleda i obavezno rebro čokolade za kuhanje.

ČETVRTI DAN

Ručak: Voće

Večera: Voće

Tri puta u toku dijete (jedanput mjesečno) treba držati vodeni dan nakon voćnog dana, a nakon njega se nastavlja s proteinskim danom. Kava i čaj mogu se piti u neograničenim količinama, ali bez šećera.
Nakon dijete jede se normalno, s tim što voće ostaje još 90 dana za doručak. Ako se u sljedeća tri mjeseca od završetka dijete izgubi pet kilograma, znači da je došlo do promjene metabolizma. Ako se ne izgube, dijetu treba ponoviti. Dijeta se ne smije produljivati. Ako je potrebno skinuti još kilograma, dijetu ponoviti tek za tri mjeseca.