Oko za oko i pasta za zube!!!

< listopad, 2008 >
P U S Č P S N
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Travanj 2018 (4)
Veljača 2018 (2)
Prosinac 2017 (2)
Studeni 2017 (2)
Rujan 2017 (3)
Srpanj 2017 (3)
Lipanj 2017 (3)
Veljača 2017 (2)
Siječanj 2017 (1)
Prosinac 2016 (3)
Studeni 2016 (2)
Listopad 2016 (1)
Kolovoz 2016 (3)
Lipanj 2016 (2)
Svibanj 2016 (1)
Veljača 2016 (1)
Siječanj 2016 (3)
Prosinac 2015 (1)
Studeni 2015 (1)
Listopad 2015 (2)
Rujan 2015 (1)
Svibanj 2015 (1)
Travanj 2015 (1)
Veljača 2015 (1)
Siječanj 2015 (5)
Prosinac 2014 (11)
Studeni 2014 (7)
Rujan 2014 (1)
Srpanj 2014 (1)
Svibanj 2014 (1)
Travanj 2014 (2)
Veljača 2014 (1)
Kolovoz 2013 (1)
Prosinac 2011 (1)
Studeni 2011 (1)
Kolovoz 2011 (1)
Listopad 2010 (1)
Srpanj 2010 (1)
Veljača 2010 (1)
Studeni 2009 (1)
Listopad 2009 (1)
Srpanj 2009 (2)
Lipanj 2009 (2)
Svibanj 2009 (2)
Travanj 2009 (1)
Veljača 2009 (6)
Siječanj 2009 (6)
Prosinac 2008 (5)

Komentari On/Off

Opis bloga
Ako TRČIŠ za ljubavlju – ZAKASNITI ĆEŠ, ako CILJAŠ ljubav - PROMAŠITI ĆEŠ, ako PLANIRAŠ ljubav- IZVISITI ĆEŠ, a ako ništa NE OČEKUJEŠ - ZALJUBITI ĆEŠ SE...


Bićence koje je presretno kada me vidi...


Baci oko na....
Web Counter
Web Counter

Euro
Kenguur
Lonewalker
Suncokretić
Slonic
Ban_Ana_Nas
Fizikalac
7 dana
Vještica
Panova frula
freshprince
Annika

page visitor counter
who is online counter blog counter

ZA MENE JE SREĆA


Za mene je sreća
nad ravnicom dragom šarena duga,
i ispružena čvrsta ruka, prijatelja, druga.

Za mene je sreća
mir hrastove šume, njene draži,
riječ lijepa, ljudska, ne laži.

Za mene je sreća
puna zlatnoga žita vreća,
zdravlje prijatelja i njegova sreća.

Za mene je sreća
tambure vesele mio glas,
prijateljski duh što spaja nas.

Za mene je sreća
kad znam da sam s vama, ne sam,
i toplim suncem obilan dan.

Za mene je sreća
miris dragog rodnoga juga,
što mi vi nudite - vaš sam zahvalni sluga!

I.Š.Baća, 7. veljače 2008.

20.10.2008., ponedjeljak

Izdali me svi, pa onda čak i ti!!!!

I nebo je ponekad tužno, kao i ja
A treba mu tek malo sunca, treba za dobar dan
Tako ja, nikoga, osim tebe, netrebam
Tebi od Boga, pripadam

Izdali me, izdali svi
Izdali me, al' nemoj ti
Izdali me, izdali svi
Samo nemoj, samo nemoj ti
Ljubavi

Znam mnogima je život igra, čaroban san
K'o tepih od šarenih laži sav izakan
Zato ja, nikoga, osim tebe, netrebam
Tebi od Boga, pripadam

Zato ja, nikoga, osim tebe, netrebam
Tebi od Boga, pripadamDragi prijatelji, drugovi i drugarice, čitači i nečitači, blogeri i blogerice te Bezveznjakoviću....
U dubokoj boli, teška i ranjena srca, javljam vam tužnu vijest, da me je pred sami rođendan moja draga i voljena Annika- IZDALA!

Jednostavno... Baicla ga je previsoko i prejako..... Nisam ga mogla uhvatiti... možda bi ga uhvatila Blanka Vlašić, ali moja Annika je zaboravila da sam ja obična mala slavonka... metar i žilet... nšta više...

A toliko sam se trudila i baš sam ga željela...Imala sam točno razvijenu i dugo proučavanu metodu i način hvatanja buketa! Buket nemožeš uhvatiti ako stojiš sa strane, pa čak ni kada se dogovoriš sa mladom ("hvala" mr.pharm. "hvala"!!! Vratit ću ti to jednoga dana... oću oću... više nemoš ni rođenoj sestri ni kolegici vjerovati.. ccccc...) buket možeš uhvatiti samo i kisključivo samo kada stojiš točno iza mlade!!! Prvi red, laktarenje bez imalo milosti, čupanje i sve ostalo je jako potrebno!!! Prati pokrete rukom i reagiraj na vrijeme! Aha... moš si misliti Moja Annika ga je zafrknula kao da će vreću cementa baciti!! Joj, da si bar ostala na onom prvom mjestu gdje si stala i da ti nije onaj što je vikao na mikrofon rekao da se pomakneš nazad!!! U tom slučaju bi na jačinu bacanja bilo šanse.. ovako... Pa da je barem ostao Forgy u ruci kada ga je uhvatila, ali joj ispadne... pa ga pokupi dijete... Pa Annikice, kako da djetetu kosu počupam i glavu razbijem... Forgy bi to mogla napraviti bez imalo problema i grižnje savijesti koje nemam, ali djevojčici.... Eeeeeeee... Bol ostaje i boooooooli i booooli....

Ma mogla sam se i misliti da će biti tako, sve je od ranoga jutra krenulo krivo!

Došla sam u Osijek bez ičega... Glavni poklon za Anniku i njezinog dragog mi je pobijegao svega nekoliko dana prije! Sramota! Ljudima sam obećala poklon i baš su se veselili maloj, slatkoj, razigranoj Pupsy, kada ona utekne pred samo vjenčanje... Nisam imala šta za obući u svatove i to sam morala kupiti na dan vjenčanja... Bile su dvije opcije- da ipem sa novim krpicama ili kao carevo novo ruho!
Dok smo se rastrčale po gradu i pokupovale sve što nam treba iscuri nam vrijeme i vidimo da smo na knap s vremenom za vlak.
Dolazimo do Forgynog stana, trpamo kao dva manijaka sve u kofer, trčimo van... Nakon trećine puta prema kolodvoru proleti mi kroz glavu čarobno mijesto gdje je Forgy "sakrila" čestitku da ju netko nebi maznuo dok nas nema! U trenutku pomislim da joj ni nekažem, da samo odemo i da joj sutra dofuramo poklon ali ne... Samo mi izleti iz usta - Forgy, čestitka!
Žena je samo lagano uzela kofer i rekla- trči nazad!
Ok, ja trčim po kovertu a ti piči prema kolodvoru!
Vratim se do stana, skoro razbijem prozor cimerici, uzimam kovertu i trčim, trčim, trčim... skoro pa su ljudi na ulici počeli vikati -run Kiki, run!!!!
Dotrčim do kružnog toka i zovem Forgy da provijerim točan put, iznenađuje me kako je mala brza i kako ju još nisam stigla...
Ja:Forgy jel na kružnom pravo?
F:Ma na kojem kružnom?
J: Pa na kružnom toku? Jel idem pravo?
F:Pa ti nisi normalna, šta me nisi pokupila?
J: PA gdje si ti?
F: pa ušla si u krivu ulicu!!!!!

I tako se agonija nastavlja, ja ostajem bez daha, vraćam se nazad po Forgy i stižemo na kolodvor 10 min prekasno!
Gledam ja taxi i pravimo plan da idemo sa taxijem...
Odemo vidjeti kada imamo bus i sve još zakomliciramo, jer bus neprolazi kroz Annikino mjesto već malo dalje pa je mali bratanac morao doći po nas!
Ok, stigle smo, noge mi štrepe i mokra sam sva od znoja, vani vjetar puše ali ok! Nedam se ja tako lako!
Također, tu je bila i činjenica da sam ja zahvaljujući jednoj jako "dobroj, brižnoj i osijećajnoj" osobi koja me jako "voli" pod antibioticima! Hm... očajnički pokušaj i kemijanje kako popiti terapiju ali i nazdraviti mladencima...
Sorry mr.pharm., ali popila sam dvije cuge tokom večeri... Ubila me tuga pa sam ja morala malo ubiti jetru!
Uglavnom, oblačimo se u nove krpice i idemo udati Annikicu!
Moja draga Forgy ispred crkve kaže mladoženji- skini te naočale, i čovjek ju posluša! Usred vjenčanja počne me štipati i vikati a- a gdje su mu naočale? Kako će pročitati zavjet? I onda ja kao pravi vjernik usred crkve njoj- daj stara zajebi, pa čovijek bi ih sam tražio da mu trebaju!!!
I jeste, tražio ih je ali ja to nisam vidjela!
Pokušavamo dozvati malog bracu jer su kod njega ili nekoga s njegovim imenom! Naočale nađene, zavijeti pročitani i Annika nam je udana!!!!
A šta ću.. ja sam uvijek srceprapajuće u takvim situacijama.....Uh... bilo je to jedno jako lijepo i veselo vjenčanje... Kao veliki ljubitelj cipelica moram pohvaliti Annikicu na izboru prekrasnih cipelica za nakon ponoći!

Naravno, da sada ovo nebi ispalo jako ružno, sve je bilo prekrasno! I vjenčanica i haljina i mladoženja i mlada i sala i ja.... ali, žalosno je to što nisam uhvatila buket, jer u tom slučaju bilo bi SAVRŠENO! Ali, eto, moram biti realna i priznati si- savršenstvo nepostoji!!!!
Hvala na zamjenskom buketu, on mi ostaje kao utješna nagrada i uspomena na taj svečani događaj.... a bol u duši... ma proći će..... valjda..... nadam se....
Još jedna rana je otvorena.... i čekam Forgyne svatove.... možda će zacijeliti.... ali prije svatova ću je morati naučiti kako se baca!!!


A ovo je za tebe Annikica, ovako se baca!!!


A ovo ti je za kaznu.... I ima da odslušaš do kraja!!! JASNO????Ma pusa ljubavi moja! Stvarno ti od srca tebi i tvom dragmo mužiću želim puuuuuno, puno, puno sreće, zdravlja, ljubavi, vesele i zdrave diječice i diplome!!!!
Volite se i budite mi sretni i veseli do kraja života!!!
Voli vas vaša Mima!!!
Pusa


S obzirom na to da smo imale malih ludih želja što se izbora tiče i što smo zagnjavile ljude sa nekim stvarima... Sada ti poklanjam izbor by Forgy, Kuma G. te mi!!!!


- 11:45 - Komentari (12) - Isprintaj - #

15.10.2008., srijeda

Skeri dej!!!

Danas mi je baš nekako skeri dej!!!
Sve je krenulo nekako čudno!Prvo sam otišla u trgovinu, i dok sam izabrala vlažne maramice, bake rolls i bombonijeru porušila sam hrpetinu stvari... na kraju uzimam i žvake i u isto vrijeme mi jednostavno ispadne drugi paketić žvaka na pod!


Čudno... danas je dan padanja, mmoram paziti!
Dolazim u kancus, otključavam vrata, ulazim unutra i nešto mi je čudno.. Pogledam na plafon a sva tri svijetla GORE!!!! JA NIKADA NEPALIM SVIJETLO U KANCELARIJI!!!! Ustvari, upalila sam ga svega jednom ili dva puta kada je bilo jako tmurno vani, ali jučer je bilo baš sunčano i spuštala sam si venecijanere jer mi je smetala svijetlost! Ja svijetlo NISAM upalila!
Sada sjedim za kompom i čitam vaše blogove, pišam se od smijeha kod Eurića... vrtim dalje i pogledam u faks... Hm... Onaj dio gdje umećem papir mi je izvučen iz ležaja.... E sada mi je ovo sve stvarno skeri!


Svaki dan brišem prašinu sa stola i faksa kada odlazim doma, ponovila sam sve radnje ali taj dio nisam iščupala dok sam brisala!!!
Baaaaaaaa.......Hm... Meni je to fakat malo čudno!

Jučer kada sam došla s posla, izvalila sam se preko kreveta i upalila TV...
Bila je ona serija Reba ....
Hehehhe ... Neznam kako vi, ali ja se stvarno nisam već jako duuuuugo nasmijala, ali ono pravo nasmijala dok sam gledala neki film ili seriju! Ali zato jučer jesam... Baš mi je bilo par dobrih scena na koje sam odvalila i nisam se mogla prestati smijati........

I o tome sam mislila danas pisati ali mi je svijetlo i faks melo otjerao tekst iz glave.....

Kengi, priznaj da to ti izvodiš pizdarije!!!!
- 09:05 - Komentari (5) - Isprintaj - #

14.10.2008., utorak

Ponedjeljak 13, 13 dana prije rođendana!!!! Loše, loše....

Loša kombinacija za odlazak doktoru!!
Sinoć bila... a boje da nisam....
Jutros išla vaditi krv, međutim... nadrkane i neizhebane tete neće da me prime.... U očaju zovnem jedan broj iz mob i kaže mi - sačekaj malo.... Čovjek mi sredi vezu da me ipak prime, međutim ..... sutra im idem tamo ponovno, s tim da ću im ponjeti vibrator.... Kontam da će ih to usrećiti jer to nisi (očigledno) već jako dugo vidjele, pa će me primiti odmah kada se pojavim tamo....
Ok, bila sam gluha, sada više (skoro ) nisam.... bila sam sinoć na pregledu kod teta doktorice, tj. na kontoli za nešto drugo... kaže ona - upala! I dalje je tu upala.... prošla sam cijelu terapiju sa hebačkim antibioticima, par dana mi je bilo bolje i sada opet!!!!
Zaključak- STRES!!!!
Ok, sjedim ja sada i mislim sa dali su ovi bolni i natečeni limfni čvorovi, lagana temperatura koju osijećam i druge pojave sve plod moje psihe!
Jesam li ja stvarno bolesna ili sam hipohondar?
A kako da ja to znam?
Psujem jednu osobu pogotovo... i želim mu- OKO ZA OKO I PASTU ZA ZUBE....
Osijećam se baš ovako.... kako kaže u pjesmi.... baš kao jedna obivčna, i jako jako jako ....


Bila sam u Osijeku preko vikenda!
Moj prijatelj Pero me uvijek iznenadi! On je užasno dobra duša od čovijeka. Ali fakat, u životu nisam upoznala osobu kao što je on....
U samom početku druženja smo si obostrano učinili neke sitnice koje smo si međusobno zapamtili...
Nemogu vjerovati, ovaj vikend smo odlučili otiću do jedne nove trgovinice i frajer mi da ključeve od auta!!! Prvo sam to prihvatila kao zezanciju, kako to inače i bude, ali on ne- sjedaj u auto i vozi!!! Uh.... pokušala sam ga ubijediti da sam se zahebavala kad sam rekal da ću ja voziti, objašnjavala da nisam vozila 4 mj a prije toga sma vozila samo neka 3 mj. i to u Vukovaru gdje nema ni pola prometa kao u Osijeku, ali ne, on ne odustaje!
I tako sam ja napravila krug po Osijeku...

Le leeeeeee...... Na kraju je ocijena bila da nevozim baš dobro, spora sam!!!! Hahaha a bilo je i zezanja oko prakiranja! Naravno da sam se uparkirala na prvom mjestu tj tamo gdje sam imala 3 mjesta prazna (šta je sigurno sigurno je) .... Forgy i ja smo poslje pričale o tome i shvatile da je on jedini dečko koji je to napravio i koji bi pristao na to! Obično frajerima znači auto više nego išta na ovome svijetu!

U pravilu sam ovaj vikend išla u Os da bi se full opremila za svatove naše drage Annikice....
Hm.... Forgy i ja se razvlačimo po krevetima i onda ona u jednom trenutku ispali- Annika će za tjedan dana biti GOSPOĐA!!!! Majko mila.... Sjećanje na sve provedene trenutke kao studentice, sve pizdarije i pizdarijice.... majko mila.....
Nisam imala drugog izbora veću ju nazvati i opomenuti da pazi kako baca buket! Nemože se desiti a da taj buket završi nekome drugom u rukama! Sada ti draga Annikica i javno prijetim!!! TAJ BUKET MORA BITI MOJ!!!!! Vidi me kako sam mala i draga... sjeti se tko te upoznao sa tvojom najboljom cimericom, tko te je psovao kada si mi u nessicu pokušala podvaliti Britušu, tko ti je porušio pola stana i bio u stanju reći da nisam ja kriva!!!! Ma Annikice, sjeti se svega, nemoj molim te da ti moram kosu čupati i pola svatova očerupati i porazbijati kada se krenem bacati na buket!!!! Znaš da sam očajna, isfrustrirana i još malo pa ću u menopauzu ući!!!! Smiluj mi se!!! Ma sigurna sam ja da sam ja to zaslužila! Nemoj da i ja jednog dana snimim spotić sa prijetnjama kao ovaj jadnik ovdije...
Aj Annika Nikica... sestro shvati meeeeeee,
Očajna sam ja za buketom tvojiiiiiiiiiim....
Nemoj da ti noge lomim jaaaaaaaaaaaa.....
Ooooooooooo...oooo

Tako će nekako da ide pjesma!!!!
Idem sada...
popizdila sam i počela pisati svašta...
Sve je to radi ovih tableta koje trpam umjesto doručka ručka i večere.....
PS. Annikice, skinula sam plesni korak od Bore.... pih... bit ću prava faca u svatovima!
A izbor je samo na tebi, buket u prave ruke (MOJE) i bit ćeš ponosna na mene, krive ruke...... e to nemoj poželiti ni najgorem neprijatelju!!!!
- 11:51 - Komentari (2) - Isprintaj - #

10.10.2008., petak

Znam što si učinio!!!!!!!!!!

... u centru Zagreba muškarca (38) trojica tukli palicama......huligani iz Vrapča javno se ispričali za premlaćivanje............mladiće u centru Zagreba napala skupina tinejdžera........napadači ušli u kuću pa mu polomili ruku i stopalo..........gazio znanca autom pa ga pokušao dokrajčiti palicom........ljubavnica ubila ljubavnika pa sebe......... curica na autobusnoj..... Ivana Hodak......... Zar je potrebno još nabrajati?

Sve su ovo naslovi koji nam se vrte pred očima unazad tjedan dana! Šta se to dešava???? Kuda ide ovaj svijet?
Jednostavno, nameće mi se toliko pitanja a odgovora nemam!
Gdje su nestali ljudi? Gdje su nestali mir, ljubav i poštovanje? Dali su ikada i postojali?
Kao malu baka me stalno učila da budem dobra, fina, poštena, kulturna..... danas, kada sam odrasla osoba, svjesna sam da od toga nema ništa! Unazad godinu dana su mi se počele polako otvarati oči! Valjda sam do tada živjela u nekakvoj iluziji! Moj Micika mi je u jednom od svojih zadnjih mailova napisao da se pazim u životu jer sam naivna. Hm... Uistinu i jesam.... Masa stavri mi se događala pred očima a ja to nisma ni primjećivala, ljudi koji me upozoravaju, znaju šta mi rade, ali im ja svejedno sljepo vjerujem... Ali dobro, to nije tema.... mislim tiče se teme, ali je nebitno....

Sijećam se jedne stvari koju mi je baka stalno ponavljala i čemu me učila, a to ide ovako- budi dobra prema starijima , jer kako se ti odnosiš prema njima sada, tako će se i drugi odnositi prema tebi kada ti budeš stara!!!!
Da je moja baka živa, ja bi ju sada rado upitala- bako, a hoću li ja dočekati svoju starost????
Divlji zapad je to što nam se dešava! Ma šta divlji zapad... ovo je puno gore!!!!!!
Polako postajem svijesna činjenice, da je oko mene masa ljudi koja se predstavlja kao dobra, draga, humana i sl. Rado će pomoći starijima i onima kojima je pomoć potrebna, ali sve je to šminka!
Sada ću u ovu temu ubaciti i ono šte me sve više i više nervira, a to je interesiranje ljudi o privatnim stvarima moga života!!!!
To interesiranje drugih o mojem životu, ali ne samo o mojem već i o tuđim životima, mi je polako prešlo u normalu! Hm... istina, strašno me nervira to vječito zapitkivanje -a gdje si kada nisi s nama (kao, nesmijem se družiti s drugim ljudima) , a šta radiš, a s kim si ti to bila na kavi, imali momčića u tvome životu, nešto ti nama kriješ i sl. HALO NARODE- ja imam pravo na svoju PRIVATNOST!!!!
Ima i onih koji to rade na kao manje primjetan način, ali .... sve mi je jasno već na prvu loptu!!! (bar mislim da se to tako kaže) !
Uglavnom... Dali vam se desilo da ikada naletite na neke stvari za kojima niste ni tragali, a niste se ni nadali da ćete naletjeti na njih!
To se meni baš sinoć desilo!
Da biste me bolje razumijeli, navest ću primjer tj. ispričati što mi se to točno desilo!!!

Imam jednog hm.... poznanika (u daljnjem tekstu Bezveznjaković), s kojim se gotovo svaki dan čujem preko chata na gmail-u!
Redovito su tu pitanja o meni, ali on to radi na manje iritantan način, pa mi to toliko ni nesmeta kao kada me drugi pilaju!!!
Uglavnojm.... Bezveznjaković je osoba koja ima zahvalan posao i preko svoga posla pomogne mnogima! Ja osobno volim takvu vrstu posla i to jako cijenim! Moje mišljenje o njemu je BILO sasvim ok do sinoć!
Uglavnom... Šta se desilo!
Još prije nekoliko dana moja drugarica (u daljnjem tekstu Kokoška) mi je rekla da je Bezveznjakovića (koji je inače njezin hm... recimo šef) vidjela u zgradi kod jedne zajedničke poznanice! Ok! Pa šta! Ovo je mali grad i vjerovatno i on poznaje nekoga u toj zgradi!!!
Međutim!!! Čitajte dalje, ovo postaje sve zanimljiije i zanimljivije!!!!
Sinoć sam bila strašno hiperaktivna i nakon poprilično dosta vremena sa osmijehom na licu (sve što je lijepo kratko traje)!!! Kokoška, starija sestra i ja smo se odlučile prošvrljati gradom i pri tome sam ja radila raznorazne pizdraijice, koje su bile humanoga karaktera!!!
Nakon dvije dobro odrađene misije i pomoći osobi koja mi nije baš nešto pretjerano draga, krenemo doma ali usput zastanemo pred famoznom zgradom jer smo srele kćerku od poznanice!
Odlučimo se sijesti na klupicu i još malo tračkariti sa malom! Ženski instinkt mi je rekao da napravim krug i da dođem do klupice sa suprotne strane!!! Pri prolasku sam vidjela poznati auto! Ja sam u nekim stvarima frik! Pamtim registracije... Istina, nemogu se odmah sjetiti čija je ragistracija ali nakon nekog vremena mi mozak (uglavnom) proradi!!!
Ovaj put su mi pomogla slova na registraciji jer me ta slova asociraju na jednu užasnu stvar koju ljudi rade u životu! Hm... sva tri broja su neparna i poredana na jedan zanimljiv i lako pamtljiv način!!!
Proleti mi kroz glavu da mii je to poznato... I sjetim se! Pa to je auto od Bezveznjakovića!
Dođem do Kokoške i kažem joj da joj je šef tu!
Kćerka od poznanice kaže da zna čiji je to auto, kaže prezime i mi to potvrdimo!!!
Pa da, oni žive tu, to je sestra od tamo neke i Bezveznjaković! A jeliiiiiiiiiii!!!!
A, odakle njima taj stan? -pita Kokoška!
Pa, tu ti je živjela jedna baka. Bila je ona već dosta stara i onako, malo se gubila i sl. pa su je oni fino smjestili u DOM!!!!
Krasno, mislim se! Da bi oni mogli uživati u miru i tišini rješe se jadne stare bake i otjeraju je u dom, sa potpunim neznancima i bez tople obiteljske atmosfere!
I onda opet dolazimo do mojih pitanja! Gdje je nestala ljuba, toplina, poštovanje i zahvalnost? Jesu li svi oko mene vukovi u janjećoj koži?
Bezveznjakoviću, kako možeš biti tako okrutan i otjerati jadnu staričicu u dom a pri tome raditi tako human posao???

Pouka moga posta- nevjeruj nikome!!! Ni onome koji ti čini dobro, a isto tako ni onome tko ti drži uperen pištolj u facu... možda mu proradi savijest! A po svemu sudeći, prije će se to desiti nego što ću ostariti u toplini doma!!!!


Ljudi- VOLITE SE I POŠTUJTE!!!!

Posvećeno- Bezveznjakoviću!!!!
PS: hoćeš li pomisliti na staričicu kada legneš spavati?
PISMO MAJCI

Jesil' ziva, starice moja?
Sin tvoj zivi i pozdrav ti salje.
Nek' uvecer nad kolibom tvojom
Ona cudna svjetlost sja i dalje.Pisu mi, da vidjaju te cesto
Zbog mene veoma zabrinutu
I da ides svaki cas na cestu
U svom trosnom starinskom kaputu.U sutonu plavom da te cesto
Uvijek isto prividjenje muci:
Kako su u krcmi finski noz
U srce mi zabili u tuci.Nemaj straha! Umiri se draga!
Od utvare to ti srce zebe.
Tako ipak propio se nisam,
Da bih umro ne vidjevsi tebe.Kao nekad, i sad sam njezan,
I srce mi zivi samo snom,
Da sto prije pobjegnem od jada
I vratim se u nas niski dom.Vratit cu se kad u nasem vrtu
Rasire se grane pune cvijeta.
Samo nemoj da u ranu zoru
Budis me k'o prije osam ljeta.Nemoj budit odsanjane snove
Nek' miruje ono cega ne bi !
Odvec' rano zamoren zivotom,
Samo cemer osjecam u sebi.I ne uci da se molim. Pusti !
Nema vise vracanja ka starom.
Ti jedina utjeha si moja,
Svjetlo, sto mi sija istim zarom.Umiri se ! Nemoj da te cesto
Vidjaju onako zabrinutu,
I ne idi svaki cas na cestu
U svom trosnom starinskom kaputu.

Sergej Jesenjin
__________________
Tko sam i što sam, šta ću, koga volim,
što tražim, kuda idem, za čim lutam?
Uzalud nebo za odgovor molim, uplašen sobom
svoje suze gutam, tajanstvo stvari i života zebe
ne poznam ništa a najmanje sebe.Nemogu vjerovati...
Natipkala sam dodatak ovome postu međutim, zvonio mi je tel i dok sam sve odradila i kliknula nakon sat vremena na objavi - odjaviše me i nisu mi sačuvali napisano!!!

Uglavnom!
Reakcija gosp. Bezveznjakovića je bila baš onakva kakvu sam očekivala!!! Sve osim naziva za mene!!! Ma ok, bila je i bolja od očekivanoga!!!
Hm.. Bezveznjaković je naime bio online kada sam objavila post pa je imao priliku ga odmah pročitati i dati svoje mišljenje o napisanome!
Njegova reakcija je bila ovakva:-
jebote ja ne mogu vjerovati koja si glupača kad tako vjeruješ ljudima
ta bab je dobila drugi stan a ja za taj stan imam suglasnost .......nisam je ja istjerao cccc...........strva je to što ljudi pričaju a pogotovo je strava što ti vjeruješ u to
ma daj..ajde bok..........raspitaj se malo bolje
prije nego što tako šta napišeš..........

ocijena za reakciju- čista 5!!!
Koliko puta ste se našli u situaciji da čujete nešto o sebi i da ostanete paf.... bez teksta......
Unazad godinu dana ja to ŽIVIM iz dana u dan! Vječito nekakva pitanja o mojoj privatnosti, a ljudi su zli i udaraju samo tamo gdje najviše boli! Svi mi jako dobro znamo koja je moja bolna točka, i redovito me ljudi pilaju radi toga! Već sam razmišljala dali oni to rade da bi me podjebavali i naslađivali se samnom i s tim s čim živim!
Istina je da sam se ja promijenila! Naivna BILA, sada sam REALNA!!!
Otvorile su mi se oči (bilo je i vrijeme) i sada živim život koji je čista suprotnost onoj Mimi od prije godinu dana!!!
Fina, dobra, umiljata i draga... da, moš si misliti!
Uh, tako mi je žao što je izgubljen tekst koji sam maloprije napisala jer mi sada inspiracija polako opada.... nemogu se sjetiti svega što sam htjela napisati i što sam bila napisala....
Uglavnom, prava priča je ona gore koju sam napisala... Stvarno se sve tako i desilo kako stoji gore napisano , ali ja znam od koga sam čula tu priču, i znam koliko mogu računati na istinitost o toj informaciji.... znači, za mene je to bilo - na jedno uho ušlo a na drugo izašlo!!!!
Da mi jutros gosp. Bezveznjaković nije krivo odgovorio na pitanje -šta ima novoga kod tebe- ja se toga nebi ni sijetila... Greška u koracima- možda, ali meni je dobro došla u trenutku manjka inspiracije....
Kada čujem nešto o nekome, vodim računa o tome od koga sam to čula i tko je osoba koja mi to govori!!!
U navode, na koji način si ti došao do toga stana, nisam imala razloga niti jednu sekundu povjerovati, jer ako se dobro sjećaš mi smo pričali neki dan o toj temi i pretpostavila sam da ti se konačno posrećilo!!!! Ja ću strpljivo čekati svoj red isto kao i ti (dobro, možda)!!!
U pravilu, s obzirom na to da si bio javno prozvan i hm... prezentiran kao okrutna osoba- ja ti se stavrno i iskreno ISPRIČAVAM i dajem na znanje svim čitačima da ti NISI takav, ali tu ostaje onaj naziv za mene preko kojega nemogu baš tako lako prijeći!!!!
ono što si ti meni jutros napisao o mom blogu mi je bio jako veliki kompliment i hvala ti na tome, ali baš na osnovu toga mislim da nisam zaslužila tako grubi naziv!!!
Cilj posta je bio da se svatko od nas prepozna u toj priči i da zastane na sekundu kada krene nekome drugome prepričati priču koju je čuo o nekome!
Koliko smo ljudi povrijedili sa takvim pričama? Neću nikome povjerovati tko kaže da to nije nikada učinio jer -JESTE 100%!!!

Jesu li svi ljudi oko nas vukovi u janjećoj koži ... eh.. to ostaje misterija i snaga zdravog razuma da prepozna!
Neznam za druge ali - JA JESAM!
Ne svojom krivicom... život me natjerao na to!


Bezveznjakoviću, poklanjam ti ove dvije stvari... ustvari posuđujem ti ih, jer nisi se pošteno ni odmorio u svom novom stanu, a već si na glasu!!! Tiiiiii..... (ovo "tiiiiiiiii" izgovori kao da si u Saifeldu i da hoćeš reći "Newman"!!!!) Iz druge pjesmičice izdvajam dio- selo priča, Matu nebriga, a iz prvog dijela... hehehe da ti nebi sve otkrivala, nađi nešto i sam! Meni je koliko toliko pomoglo tokom zadnje godine..... I daj već jednom uključi se u komentiranje!!!!


Za kraj posta vraćam se na početak istoga...
naslovi iz novina.... Šta se to dragi moji dešava i kuda idemo?
Hoće li nekoliko smjenjenih ministara dati rezultate i popraviti stvari oko nas? Nadam se da hoće , ALI sumnjam!

Šta se desilo sa ljudima kada su postali tako okrutni?
šta se desilo samnom pa sam postala takva kakva jesm? Eh, to znam... ali to ostaje moja mala tajna!
Moj grijeh, moj grijeh moj preveliki grijeh......


I da, Bezveznjakoviću, stvarno te molim, ali baš jako te molim, da mi nepostavljaš više "ona" pitanja!!! Znaš dobro da neželim odgovarati na njih i da mi stvaraju "onaj" osijećaj....... OKO ZA OKO.... dalje nastavi sam!
Zla sam, znam.... ali iskreno, trenutno mi to paše i neželim biti drugačija!

I iskreno ti želim mir, tišinu, dobar odmor i dobre provode u tvome NOVOM stanu kao i dobrosusjedske odnose! (mada nisi baš dobro počeo)!! ( a jebat ga, znaš mene... nemogu odoliti a da te nepitam- pa zar ti nije žao jadne staričice!!!!!!9 he he he he ... šta ću, takva sam kakva sam... Tejkit or livit!!!

A ovo je za moju dušu........


- 11:25 - Komentari (3) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>