Pretraži Jinxie's Designs :



predložak za web preglednik Mozilla Firefox najbolje vidljiv pri rezoluciji od 1024x768

© Sadržaj ovog bloga zaštićen je copyrightom. ©




Ako me želite dodati u linkove, možete koristiti ovaj banner!







Pitanja i pomoć

19:23 - srijeda - 20.08.2008.

Ako imate kakvih pitanja ili želite prijaviti neku grešku u linkovima ili predlošcima, kontaktirajte me putem komentara ili e-mailom koji možete naći u sekciji "O vlasnici".
Ukoliko trebate pomoć oko izrade dizajnova, a nimalo ne razumijete HTML/CSS kodove, molim lijepo da me ne dodajete na MSN radi tutorstva osim ako se ne dogovorimo.
Neke lijepe skripte koje mnogi koriste imate u sekciji ' Tutorijali i skripte '. Većinu skripti nisam sama napisala, ali imate upute kako da ih postavite.
U sekciji ' Tutorijali i skripte ' također se nalazi tutorijal o izradi predložaka sa dva boxa, ali njega možete dobiti samo ako vidim da imate HTML znanja i dara za izradu predložaka.

FAQ {{Frequently asked questions}}
- !pročitajte prije bilo kakvih pitanja!
1. Kako skinuti predložak?
Svi moji predlošci uploadani su na MediaFire.com. Kliknite na [Download] ispod predloška. Kada Vam se otvori stranica, Media Fire će automatski skenirati moj kôd predloška tražeći viruse, dakle, predlošci su 100% sigurni od svih virusa. Kada se skeniranje završi, na lijevoj strani će se pojaviti natpis "Click here to start download.." Kliknite na njega i Vaš predložak je skinut!

2. Kako postaviti predložak na svoj blog?
Nakon što ste skinuli predložak, otvorite .txt datoteku. Bez brige, za otvaranje datoteke trebate samo normalni Notepad koji svi imaju na računalu. Obilježite sav tekst ručno ili kombinacijom tipki Control + A i kopirajte ga desnim klikom na teksti odabirom opcije Kopiraj (Copy) ili kombinacijom tipki Control + C.
Otvorite Vaš Blogeditor i kliknite na gumb Dizajn uz lijevi rub stranice. Kada se otvori galerija predložaka, odaberite HTML kôd predloška, označite sav tekst i zalijepite prethodno kopiran kôd predloška kombinacijom tipki Control + V ili desnim klikom na tekst i odabirom opcije Zalijepi (Paste).
Kliknite na Spremi i Vaš novi predložak je postavljen.

3. Kako skinuti skriptu i/ili tutorijal?
Sve skripte i tutorijali su, kao i kôdovi predložaka, uploadane na MediaFire.com. Dakle, ni u njima se ne mogu naći virusi, i način skidanja je u principu isti.
Kada se skeniranje završi, na lijevoj strani će se pojaviti natpis "Click here to start download.." Kliknite na njega i skinut ćete traženu skriptu ili tutorijal.
Kod nekih tutorijala postoji zaštita, što znači da morate znati šifru da biste ih skinuli. U crveni prozor upišite šifru, i nakon što ju server prihvati, postupak skidanja je isti.

4. Kako postaviti skriptu u HTML kôd mojeg predloška?
Sve skripte ne stavljaju se na isto mjesto u kôdu, stoga u dokumentu koji ste skinuli postoji uputa kako da ju postavite na stranicu.
Ukoliko primjetite da skripta ne radi, molim vas da javite u komentarima.

5. Kako skinuti avatar?
Jednostavno kliknite na "download" ispod avatara koji želite skinuti.

6. Kako postaviti avatar?
U Blogeditoru ćete na lijevoj strani naći gumb Postavke. Kliknite na njega, a zatim kliknite na gumb Komentari. Ukoliko već imate avatar, kliknite na gumb Obriši avatar, a zatim uploadajte novi. Ako avatar nemate, samo postavite novi.

7. Smijem li koristiti tvoj kostur?
Ne. Svoje kosture radila sam sama ili sam preradila predložak za blogskins, a u tom slučaju kostur čak ni nije moj i nemam ga pravo ikome davati! Svoje kosture ne dajem jer i dalje učim i trudim se da složim sve što koristim. Budući da većina ljudi koji uzmu kostur jednostavno mijenja sliku, font i boje, nemam razloga davati kostur ikome.

8. Smijem li dobiti lozinku za tutorijal o izradi predloška?
Budući da mi je računalo u rasulu, ne mogu doći do lozinaka, tako da ćete morati pričekati dok se ne postave novi Windowsi.

Comments ¦¦ 1 ¦¦ P ¦¦ Comments on/off



<< Arhiva >>




Web layout, including all its contents, by Jinxie©. No redistribution allowed. Copyright © 2007-2009 by Jinxie's Layouts. All rights reserved.