Mirko Filipović
Brojač posjetitelja

NATJECATELJI:
Paulo Benussi1986 g:
Paulo

Seniorski viceprvak Hrvatske 2009g u kickboxingu light contactu -89 kg
Seniorski viceprvak Hrvatske 2007g u kickboxingu light contactu -89 kg

Boris Mišković 1988 g:
Boris

Seniorski prvak Hrvatske 2009g u kickboxingu full contactu -91kg
Seniorski prvak Hrvatske 2009g u kickboxingu light contactu -94kg
Seniorski prvak Hrvatske 2008g u kickboxingu light contactu -89kg
Seniorski viceprvak Hrvatske 2008g u kickboxing full contactu -91kg
Seniorski osvajač Svjetskog kupa 2008g u light contactu -89kg
Seniorski viceprvak Hrvatske 2007g u kickboxingu light contactu -84 kg

Bojan Mišković 1990 g:
Bojan

Seniorski prvak Hrvatske 2009g u kickboxingu full contactu -86kg
Europski prvak 2009g u juniorima full contactu -86 kg
Juniorski viceprvak svijeta 2008g u light contactu -84kg
Seniorski viceprvak Europe 2008g u light contactu -84kg
Seniorski prvak Hrvatske 2008g u kickboxingu light contactu -84kg
Juniorski prvak Hrvatske 2008g u kickboxing light contactu -84kg
Juniorski prvak Hrvatske 2008g u kickboxing full contactu -81kg

Manuel Smoljan 1990 g:
Manuel Smoljan

Seniorski prvak Hrvatske 2009g u kickboxingu light contactu -84kg

SLIKE KLUBA
Natjecateljski team

Na seminaru u Zagrebu

Ninja


Prije treninga


Bojan,Andrea i Boris

Čekanje proglašenja

Na prijemu u gradskoj vijećnici:
Budokai četvorka

Bojan i Boris pozorno slušaju

Bojan

Boris

Glavni trener Pero

Svi zajedno

Kickboxing klub Budokai Rovinj

30.03.2009., ponedjeljak

Budokai na velikom međunarodnom turniru "Austrian Classic"

Pehari


Na najvećem Europskom međunarodnom turniru koji se održao 28.03 u subotu na kojem je nastupilo 1.472 natjecatelja iz 23 države, nastupio je kickboxing klub "Budokai" Rovinj koji su i ovog puta postigli izvanredne rezultate.
Kickboxing klub "Budokai" Rovinj nastupio je sa svoja četiri borca u seniorskim kategorijama.
Ekipa


Manuel

Manuel Smoljan nastupio je u seniorskoj kategoriji do 79 kila i u tijesnoj borbi gdje je vodio tokom cijelog meča protiv Austrijanca izgubio je pred sami kraj borbe. Manuel je nastupio i u juniorskoj kategoriji do 79 kila gdje je došao do finala i izgubio za zlatnu medalju od borca iz Češke i ostao na srebrnoj medalji.

Bojan

Bojan Mišković nastupio je u seniorskoj kategoriji do 84 kile i pobjedio sve protivnike do finala , u finalu je došao sa starijim borcem iz U.K , Michael Page i u jako izjednačenoj borbi izgubio i osvojio srebrnu medalju.
Nastupio je još kao junior do 84 kile gdje nije imao velikih problema za osvajanje zlatnog pojasa, došao je do finala gdje je u finalu pobjedio borca iz Njemačke i osvojio prvo mjesto.

Paulo

Paulo Benussi nastupio je u seniorskoj kategoriji do 89 kila gdje je u prvoj borbi pobjedio borca iz Češke prekidom borbe a u borbi za finale izgubio od borca iz Eng, i ostao na trečem mjestu, brončanoj medalji.

Boris

Boris Mišković nastupio je u dvije seniorske kategorije do 94 kila i preko 94 kila, imao je puno borbi koje su se odvijale jedna za drugom, trebalo je sve te borbe izdržati , pobjedio je sve protivnike i osvojio isto kao prošle godine dva zlatna pojasa, prvo mjesto u oba dvije kategorije, sasvim zasluženo.

Budokai ekipa

Boris i Bojan

- 12:34 - Komentari (10) - Isprintaj - #

16.03.2009., ponedjeljak

Održan kup i Hrvatsko prvenstvo u Rovinju

Pehari

Medalje


Rovinj je 15.03 bio domaćin Hrvatskom prvenstvu u light contactu za starije kadete i Hrvatskom kupu u light contactu za seniore. Natjecanja su održana u sportskoj dvorani "Valbruna" pred oko 300 gledatelja, koji su vrlo srčano bodrili svoje Rovinježe iz KBK "Budokai". Natjecatelje, trenere i goste pozdravio je predsjednik gradskog vijeća grada Rovinja gdin. Davorin Flego, koji je i otvorio natjecanje. Izvršni i izvrsni organizator bili su dečki iz Kickboxing kluba "Budokai" iz Rovinja pod vodstvom trenera Pere Miškovića.

Sve u svemu lijepo natjecanje, lijepe borbe, bez nekih problema i prigovora, svi su napustili Rovinj s lijepim uspomenama.

Kickboxing klub "Budokai" Rovinj nastupio je sa svojih 10 natjecatelja.
Četiri natjecatelja su se borili u starijim kadetima za prvaka Hrvatske, a ostalih šest seniora se borilo za Hrvatski kup.
Budokai


U kategoriji do 42 kile u starijim kadetima nastupili su Daniel Tuđa i Ivan Mravunac.

Daniel Tuđa se prvu borbu dobro borio, pokazao je hrabrost i pobjedio je a drugu borbu za treče mjesto izgubio je i nažalost ostao bez medalje.

Ivan Mravunac se prvu borbu srčano borio i zasluženo pobjedio, a drugu borbu za finale se nije uopče borio nego je predao jer nije mogao nastaviti, šteta. Osvojio je tako brončanu medalju što je dobar uspjeh s obzirom da se prvi put natjecao.

Ivan Mravunac i Marko Opšivać


U kategoriji do 63 kile u starijim kadetima nastupio je Marko Opšivać.
Marko Opšivać je imao tri teške borbe, u prvoj borbi je imao dobrog protivnika i pobjedio ga, u borbi za finale je imao isto dobrog protivnika protiv kojeg se jako trebao potruditi da ga pobjedi a u finalu je imao čvrstog protivnika koji je bio stariji i višlji od njega, odlično se borio, dao je sve od sebe, pokazao veliku borbenost ali u vrlo izjednačenoj borbi sudci su odlučili dati pobjedu protivniku iz kluba Viktorija. Tako je Marko osvojio drugo mjesto , srebrnu medalju.

U kategoriji 69 kila stariji kadeti nastupio je Kristijan Grgurić, u prvoj borbi dobio je odmah prvaka Hrvatske iz kluba Tigar Karlovca i izgubio je borbu. Kristijan je bio slobodan prvo kolo i tako je ostao na trečem mjestu.

U seniorima do 69 kila nastupio je Daniel Bažant i u prvoj jako teškoj borbi izgubio od jako dobrog borca , Riječanina, borba je bila žestoka i zanimljiva, imao je par prilika ali nije iskoristio.Više sreče če biti drugi put.

U seniorima do 79 kila nastupio je Manuel Smoljan i u prvoj borbi imao je teškog protivnika iz Pule i lijepa borba u kojoj je Manuel pobjedio, U finalu se borio protiv svjetskog juniorskog prvaka Željana Ješića iz Splita i u odličnoj i dosta izjednačenoj borbi nažalost izgubio i ostao na srebrnoj medalji.

Boris i Bojan


U seniorima do 84 kile nastupio je Bojan Mišković , u finalu se borio protiv Luke Vukušić iz kluba Draga, u borbi je bilo puno izmjena udaraca i Bojan je bio kvalitetniji , bolje pripremljen , pobjedio je i tako osvojio Hrvatski kup.
A poslje se borio za prestiž protiv osvajača Hrvatskog kupa do 89 kila i u odličnoj borbi , opet pokazao da je u super formi i također pobjedio .

Boris Mišković je prešao svoju kategoriju do 89 kila i od sada nastupa u kategoriji do 94 kila, tako je nastupio i ovaj puta. Za kup se borio protiv protivnika iz Labina i bez poteškoća pobjedio i osvojio Hrvatski kup.


 Bojan i Dejan gledaju borbu

U kategoriji + 94 kila nastupili su Dean Orkić i Daniel Tushaj.
Daniel je izgubio protiv protivnika iz Labina a Dean se borio protiv protivnika iz Pule u kojoj je bilo puno razmjena udaraca i nažalost izgubio. Za treče mjesto morao se boriti sa kolegom iz kluba, Dean je pokazao da je agresivniji , bolje pripremljen , bio je aktivniji u borbi i zasluženo pobjedio i osvoji treče mjesto.


- 19:51 - Komentari (10) - Isprintaj - #

04.03.2009., srijeda

KICKBOXING NATJECANJE U ROVINJU !!

15.03 u Rovinju održati če se kickboxing natjecanje u velikoj dvorani valbruna.
Održati če se prvenstvo Hrvatske u light contactu za starije kadete i Hrvatski kup za seniore.
Iz našeg kluba "Budokai" Rovinj nastupiti če dva borca u starijim kadetima a za seniore nastupiti če osam boraca .

Super, jedva čekam da vas vidim u akciji, sretno !

Ekipa


Boris Mišković najbolji kickboksač na tatamiju za 2008 godinu !!

NAJBOLJI OD NAJBOLJI

Hrvatski kickboxing savez nedavno je proglasio najbolje natjecatelje u protekloj godini. Od natjecatelja iz Istre najboljima u Light contactu su proglašeni Mateja Pančelat iz porečkog kluba »Prime«,i Boris Mišković iz rovinjskog kickboxing kluba »Budokai«,.Treba napomenuti da je Boris Mišković proglašen i ukupno najboljim natjecateljem hrvatskog kickboxing saveza na tatamiju u 2008..., sa 1024 boda odnio je pobjedu, za samo 64 bodova ispred svog mlađeg brata Bojana Miškovića koji je skupio 960 bodova,dok treće plasirani natjecatelj je osvojio 600 bodova..!

Čestitam, samo naprijed !

Boris Mišković

- 12:13 - Komentari (7) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

0

< ožujak, 2009 >
P U S Č P S N
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          

Studeni 2009 (1)
Listopad 2009 (1)
Rujan 2009 (1)
Lipanj 2009 (1)
Svibanj 2009 (1)
Travanj 2009 (2)
Ožujak 2009 (3)
Veljača 2009 (1)
Siječanj 2009 (1)
Prosinac 2008 (2)
Studeni 2008 (1)
Listopad 2008 (1)
Rujan 2008 (1)
Lipanj 2008 (1)
Svibanj 2008 (3)
Travanj 2008 (3)
Ožujak 2008 (4)
Veljača 2008 (2)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Zaštitni znak Budokai
O klubu

Kickboxing klub "Budokai" Rovinj nastao je 2005 godine.Budokai klub ima trenutno oko 50 članova svih uzrasta. Mi, članovi ovog kluba do sada smo bili izuzetno uspješni, osvojili smo preko 50 medalja (zlatnih, srebrnih i brončanih),imamo dva seniorska prvaka, dva viceprvaka Hrvatske, i 4 medalje na svjetskom nivou natjecanja a o ostalim međunarodnim i nacionalnim prvenstvima da i ne pričamthumbup .Učestvujući na raznim natjecanjima, proputovali smo cijelu Lijepu našu i velik dio Europe, stekli smo mnoga poznanstva i prijateljstva. A uskoro ćemo proputovati i svijet.

GLAVNI TRENER
Pero

 Pero Mišković

Glavni trener i osnivač kickboxing kluba "Budokai" Rovinj i Budokai kluba "Rovinj-Bale" je Pero Mišković nosilac crnog pojasa 3. dan. Uporno trenira i priprema pojedine članove za evropska a i svjetska natjecanja gdje uz sva zalaganja i daljnji rad rezultati neće izostati.


NAŠE NADE KLUBA:

Ivan:
Ivan

Treče mjesto na državnom prvenstvu Hrvatske do 42 kg light contact

Alen:
Alen


Andrea:
Andrea