KICKBOXING

petak, 27.08.2010.

Tigrovi za Beograd spremni

U SAVUDRIJI SU ODRŽANE OD 16. - 26. 08, ZAVRŠNE 10-DNEVNE PRIPREME KARLOVAČKIH TIGROVA ZA SVJETSKO PRVENSTVO U BEOGRADU

Završile su 10- dnevne pripreme karlovačkih Tigrova u Savudriji, u kampu "Veli Jože", za predstojeća natjecanja do kraja kalendarske godine od kojih je najvažnije Svjetsko Prvenstvu koje se održava u Beogradu, od 19. - 26. 09. 2010.

Nakon Beograda Tigrovi će nastupati još i na "Flanders Open" u Beverenu u Belgiji, "Italija Open“ u Italiji u Bergamu, te na "Slovenia Open" u Zagorju ob Savi u Sloveniji i "Croatia Open" koji će se održati u Rijeci.

Trener Cicvara izjavio je :
"Nakon 3 mjeseca priprema i požrtvovnog rada, moji su reprezentativci iz Tigra 100 % spremni napraviti odličan posao na Svjetskom prvenstvu, Grist čemo kao pravi tigrovi i siguran sam da ćemo u Beogradu napraviti odličan posao jer se rijetko tko pripremao ovako ozbiljno kao mi.

Pripreme koje sam odradio sa svojim natjecateljima nisu samo sadržavale klasične treninge, nego sam radio na pojedinačnom tehničkom razvoju svakog natjecatelja u odnosu na njegove vlastite predispozicije i trenutne mogućnosti. Osim toga održao sam niz predavanja svojim učenicima o vrlo važnim temama kao što su "Krvna slika kod sportaša", "Vitaminizacija kod mladih sportaša", "Sportska prehrana i dodaci", "Hidracija sportaša", "Psihostimulansi i zloupotreba u sportu", i "Dinamičko istezanje pred natjecanje i trening", a sve kako bi bili dobro upoznati sa problemima koji mogu nastati kod sportaša u periodima intenzivnog treninga i priprema, ali i u normalnim uvjetima.

Pored toga moji su učenici u ovih 10 dana radili na usvajanju novih tehnika koje koriste Amerikanci koji imaju u semi contactu najuspješniji svjetski tim u seniorima, a pregledavali smo i vlastite i službene snimke s velikih svjetskih natjecanja unatrag 4 godine kao što su protekla Svjetska i Europska prvenstva, Irish Open i Flanders Open, gdje su snimane samo finalne borbe u svim kategorijama od najboljih svjetskih natjecatelja.

Usporedo s time radilo se na kondicijskom treningu, razvoju eksplozivnosti, snage i brzine, te koncentraciji pred borbu i u samoj borbi. A da bi pripreme bile zaista kvalitetne, dopremili smo i borilišta u kamp kao i svu potrebnu opremu.“


















Eto, svi se nadamo lijepom uspjehu na Svjetskom prvenstvu u Beogradu.


- 23:59 - Komentari (0) - Isprintaj - #

utorak, 24.08.2010.

Je li ovo borba za čistoću sporta ili za čvrstoću fotelja?


Antidoping! Vječita priča u sportu i priča koja uvijek započinje: "Bilo jednom u nekom drugom savezu i njima se to dogodilo, a nama? Ma ne, nama se to ne događa."

Doping je pošast današnjeg sporta. I to svakog, a ne samo biciklizma, plivanja i borilačkih sportova. Svih. I svi se bore protiv toga, na ovaj ili onaj način. Više ili manje uspješno. Kickboxing savez ima odličan moto kojeg je smislio tajnik Deša, a mnogu ga kasnije preuzeli "Sportom protiv droge, treningom protiv dopinga"

Da, baš lijepo rečeno, ali je li baš sve to tako jednostavno? Što je to doping? Što je dopušteno, a što nije? Znamo li, želimo li znati, možemo li saznati?

Naravno, znalci će reći - što se tu ima pričati, pa sve je jasno. Postoji svjetska antidopinška agencija WADA koja svake godine izdaje poveliku i podugačku listu zabranjenih sredstava i metoda. Joj, na njoj puno i svašta piše. JA na njoj malo kužim, ali valjda je razumiju one magistre s naočalama na vrh nosa po apotekama, a mi ostali se pravimo da baš razumijemo što je to npr. methylenedioxymethamphetamine ili npr. androsta-1,4,6-triene-3,17-dione (androstatrienedione).

Ali, zakon je zakon, pravila su pravila i njih treba poštovati.

I. što se to događa u današnjem svijetu tržišta, prodaje, marketinga, profita i svih onih "nedaoBog se zamjeriti" velikana?

Evo što se je dogodilo:

Na državnom prvenstvu tajlandskog boksa (a moglo je na bilo kojem) obavljena je antidoping kontrola i kod našega mladog, odličnog i perspektvnog borca Tonija Milanovića nađeno je da je pozitivan na neke zabranjene supstance. Da bi bili sigurni, pozovu Tonija da napravi kontrolni test, ali mora ga platiti nekoliko tisuća eura. Odakle to platiti, pita se Toni i odustaje od tog kontrolnog testa.

I što sad?

E, sad smo svi pametni. A što se je u stvari dogodilo. Toni trenira (vrlo naporno) dva puta dnevno, sve dane osim nedjelje i jasno je da normalna prehrana ne može tako brzo nadoknaditi sve ono što je izgubio i potrošio na tim treninzima. Jednostavno je to nemoguće. Stoga i Toni, kao i milioni drugih sportaša, posežu za dodacima, suplementima, vitaminima koji će mu pomoći da se organizam što prije vrati u fit formu i nastaviti s daljnjim pripremama i napornim trenizima.

KAda sportaš i njegov trener razmišljaju koji su to preparati što mogu čim prije nadoknaditi sportaša izgubljeno. Pitanje je što uzeti? Pa naravno, ono što je na tržištu, legalno, dostupno i jasno - npr. "Jack 3 D" - kojeg se između ostalog reklamira kao prirodni preparat. Tu je i "Novedex XT" od firme "Gasparini nutrition" koji je također široko primjenjivan u sportu. Kažu - sve prirodno, sve o.k. I još ga nabavlja iz Slovenije, kako kažu punopravne članice Europske unije.

Dođe državno prvenstvo u tajlandskom boksu i onda se napravi test i eto ti problema. Poztivan je Toni na neke supstance koje su u WADA spisku navedene kao nedozvoljene. Samo je slučajno što je danas u pitanju Toni, jer, kako su odmah objavili mediji - npr.: Index.hr ili T-portal tu se spominju i imena nekih drugih sportaša - atletičara, plivača.

Na stranu moj vječni komentar svim tim novinarčičima - "niste se sjetili pisati o Toniju kada je postao svjetski prvak, niste se sjetili predstaviti tog krasnog mladića, višestrukog državnog prvaka u kickboxingu i tajlandskom boksu, ne, naravno, to čitateljstvo ne zanima, ali ste odmah dušebrižnički sve objavili kada nešto ne valja. Ali o toj vječnoj mojoj ogorčenosti nema smisla razglabati.

I što sad?

Toni je pogriješio što je pošteno nabavio legalno sredstvo. Toni je pogriješio što je bez ikakve zadrške otišao na doping kontrolu. Toni je pogriješio što je trenirao i spremao se za predstojeća natjecanja. Toni je pogriješio.

A gdje su tu ostali?

Gdje je tu Hrvatski olimpijski odbor (HOO), gdje je tu Hrvatska agencija za antidoping (HADA), gdje je tu Ministarstvo svega pa i sporta (MZOŠ) - gdje su? Gdje su da nam kažu - da ove supstance su zabranjene, ali nalaze se u preparatu "Jack 3D" i "Novedex XT". Gdje je preporuka od tih dobro plaćenih institucija prema sportašima i trenerima - "ne uzimajte te preparate jer njihov je efekt takav i takav". Gdje je upozorenje da će korisnici tih preparata pasti na doping testu? Gdje?

Naravno, pa nisu ludi, jer da objave takvu preporuku, bili bi izloženi tužbama moćnih korporacija, ne bi se mogli obraniti, ne bi imali baš neke valjane argumente i izgubili bi sporove, izgubili bi lovu, ali i pozicije.

Zato, treba udriti po sportašima, suspendirati ih, kazniti ih, zabraniti im? A da pomognete, gospodo, da se te mlade sportaše nešto nauči? Da se nešto spriječi unaprijed?

I na kraju, gle čuda velikoga:

Naša premijerka Jadranka Kosor odlučila je štedjeti. Pa je shvatila da u ovoj našoj državnoj upravi ima korova, parazita, neradnika i svakojakih agencija. Da ima njih koji su svrha sebi samima i svrha osiguranja plaća za sebe, možda i sekretaricu. Pa je Jadranka odlučila neke agencije malo spustiti na zemlju. Pa eto, spomenula je i Antidoping agenciju - HADA. Kako kaže, neka se ukine i neka te aktivnosti pređu u HOO, ionako ga skupo plaćamo. Frka nastala. Kako to da je jedna država protiv borbe protiv te pošasti u današnjem sportu? Sramota! (kažu novinari kojima je dostavljeno mišljenje koje trebaju imati i obrazložiti). Ne mere biti države bez antidoping agencije! Kažu.

I onda, nakon dugo, dugo vremena, eto ti aktivnosti, eto ti kontrole, eto ti nalaza, eto ti važnih, najvažnijih vijesti. Eto, Jadranko (poručuju), da vidiš kako mi radimo. Jadranko, ne ukidaj nas! Jadranko, avaj, to ti je pošast današnjeg sporta! Jadranko, ne radi gluposti! Jadranko, čitaš li novine? Avaj Jadranko, vidi kol'ko posla ima.

Tako me je to podsjetilo na Kubricovu Odiseju u svemiru i Halla 9000 kojega je dr. Dave Bowman odlučio isključiti. Završilo je s molbom "Stop Dave, I'm affraid".

Eto, priča niti je jednostavna, niti je tako bombastična. Mladi sportaš očito je pogriješio (je li?) i sada na sva zvona, članke i vijesti - ga treba razapeti. I je li istina baš takva kakvu je, baš sada i u ovom trenutku žele prikazati?

Je li ovo borba za čistoću sporta ili za čvrstoću fotelja?

I na kraju, evo taksta e-maila kojeg sam danas popodne primio:

Pozdrav Lot,
evo ti šaljem našu izjavu za medije, pa je molim te i ti objavi. Poslali smo je svim medijima. Hvala.

Dana 17.03.2010 nakon prvenstva Hrvatske u tajlandskom boksu Toni Milanović je pristupio doping kontroli, kao i svi osvajači zlata. Bez imalo straha dao je urin znajući da nije uzimao nikakva zabranjena sredstva.

Nažalost doping test je bio pozitivan na methylhexanamin i boldenon. Pošto to Toni nije uzimao pregledali smo sportske preparate koje je uzimao i otkrili preko interneta da methylhexamina ima u sportskom preparatu "Jack 3D" koji se prodaje kao prirodan i bez nedozvoljenih sredstava. Također, u preparatu "Novedex XT" od firme Gaspari Nutrition postoje tvari od kojih se pada na antidoping testu. To su steroid boldenon, a oni kažu da je preparat 100 posto prirodan i da su oni protiv steroida.

Najteže je u ovom trenutku Toniju koji je istinski sportaš, koji trenira dva puta dnevno - osim nedilje.

Razgovarajući s dr.Ercegom iz HADA-e saznali smo da je i onaj plivač pao upravo s "Jack 3D" preparatom. Ti se preparati prodaju normalno, na puno kontroliranijim tržištima od našega, ali bez obzira na to sportaši moraju pazit što uzimaju, kako kaže dr. Eerceg iz HADA. Također, rekao nam je da slobodno objavimo imena preparata u našoj izjavi.

Na žalost, to Tonija ne oslobađa odgovornosti i na Savezu tajlandskog boksa je da odredi sankcije. Nadamo se da će ovo pomoći drugim sportašima da budu oprezniji u odabiru sportskih preparata.



Eto.




- 23:59 - Komentari (2) - Isprintaj - #

nedjelja, 22.08.2010.

Mastrubacijom do slave

Jučer sam u Novom listu pročitao odličan članak, komentar ili pogled kolumniste Zorana Čuture, koji već neko vrijeme piše odlične komentare u tim riječkim novinama.

Upravo me je ovim svojim komentarom podsjetio na bezbroj puta postavljeno pitanje koje sam znao postavljati i sebi i drugima s kojima sam se susretao baveći se sportom.

A to je: otkuda, kako, zašto, s kojim razlogom su neki sportovi na olimpijadi, a neki nisu. I uvijek sam to pripisivao raznim lobijima, podmićivanjima, snazi i bogatstvu svjetskih sportskih federacija, a u posljednje vrijeme i činjenici da je neki sport gledljiv i televizičan.

A to je li neki sport gledljiv i televizičan, u zadnje vrijeme postao je izgleda jedini razlog popularnosti nekog sporta, privlačenja sponzora, pa i promjena u rasporedima Olimpijskih igara.

Ili je možda i obrnuto, pa cijelu priču iniciraju u stvari veze s velikim sponzorima koji traže da TV prenose upravo te sportove, pa onda oni na takav način postaju popularniji i gledljiviji, čak se u tom cilju i mijenjaju. Možda. Na sličan način, u stvari, odavno već radi tisak - kad kažu mi o tom pišemo jer to zanima čitatelje. Često sam komentirao - pišite i o kickboxingu, barem desetinu koliko pišete o nogometu, pa će onda i kickboxing zanimati čitatelja. Ali to je već neka druga priča ...

Ne znam je li to dobro, ali promjene su svakako započele i kickboxing tu vidi svoju šansu. Hoće li ga biti na Olimpijadi - teško je odgovoriti, zasigurno neće tako brzo, ali, Svjetske igre borilačkih sportova su korak ka tome - približavanju olimpijskoj obitelji (od 13 borilačkih sportova koje sudjeluju na Sportaccord Combat Games, 4 su olimpijska - boks, hrvanje, taewon-do i judo).

No, upravo su ove prve Svjetske igre borilačkih sportova ili kako ih već sada nazivaju Olimpijada borilačkog sporta, jedan novi korak ka drugačijem sustavu sportskih natjecanja u svijetu. A to je grupiranje sportova i organiziranje Svjetskih igara pojedinih grupa. Borilački sportovi, vodeni sportovi, možda i još neke druge grupe - recimo trkački sportovi, koje bi se održavale u razdoblju između Olimpijskih igara i Svjetskih i kontinentalnih prvenstava, a sve s ciljem stalnog prisustva na televiziji svjetski vrhunskog sporta, a s time i privlačenja ogromnih količina sponzorskog novca. Matematika je jednostavna u zaradi, a troškovi su znatno manji ukoliko se iskoriste infrastruktura, objekti i organizacija prethodno organiziranih velikih natjecanja. Baš kako je to slučaj sada s Pekingom i borilačkim sportovima.

I na kraju, da zaključim: u olimpijskom svijetu promjene su počele, i to je dobro, ako ništa drugo kickboksači u tome vide svoju šansu - ipak su jedan od najtelevizičnijih borilačkih sportova danas. Isto tako, možda se isprave nepravde pa interes TV kuća skrene s negledljivih (ali ipak olimpijskih) sportova koji okupljaju nekolicinu u nekoliko država, na one atraktivnije, a s televizijom dolazi sponzorski novac, pa eto nam blagostanja.

Živi bili pa vidjeli, a u nastavku dajem komentar našeg slavnog košarkaša, sada kolumniste. Pročitajte:


Mastrubacijom do slave

Piše: Zoran Čutura



Moderna civilizacija otvara puno dilema, jedna od onih koje su otvorene jest (ne)postavljanje čvrste granice između onoga što jest, a što nije sport. Ako ćemo ostati ukorijenjeni u praksi, bez prevelikog filozofiranja, onda su nam Olimpijske igre, kao najznačajnija svjetska sportska manifestacija, nekakvo objektivno mjerilo. Tamo se broj sportova toliko neumjereno proširio, da su tim proširivanjem i komercijalizacijom Olimpijske igre postale suprotnost same sebi, a antički se Grci okreću u grobovima kao janjci na ražnjevima u Zdihovu, jer je njihova plemenita ideja izdana. Kladim se kako se najbrže okreće Phidipides, čovjek koji je pretrčao 42 kilometra od Marathona do Atene kako bi javio vijest o pobjedi grčke vojske nad Perzijancima, kolabirao i umro na licu mjesta.

Neka moja osobna nepotpuna lista nabesmislenijih olimpijskih disciplina uključivala bi brzo hodanje, sinhronizirano plivanje, moderni pentatlon (za razliku od antičkog pentatlona, koji je sadržavao pet atletskih disciplina, moderni uključuje pucanje pištoljem, mačevanje, jahanje, plivanje na 200 metara i trku na 3000 metara), skakanje na trampolinu (sigurno niste znali da je zlato u Pekingu uzela Kineskinja He Wenna), možemo slobodno dodati i badminton (zašto nema pikada, zabogamiloga?!), na zimskim Igrama nesumnjivo curling, sport za sredovječne domaćice vješte s metlicom. Ako na OI postoji jahanje, zašto ne postoji trka magaraca? Ako se 2016. uključuje golf, zašto nema obaranja ruke?

Ostajući u lokalnim okvirima saznajemo da je g. Mateša, predsjednik HOO-a, dakle formalno prvi čovjek hrvatskog sporta, na tu poziciju biran kao predstavnik našeg bridž saveza iako se sam bavio vaterpolom. Bez ikakvog potcjenjivanja bridža, odmah smo se našli u zapletu filma 'Let iznad kukavičjeg gnijezda'. I rješavanje križaljki je misaono - zahtjevno je upisati riječ od tri slova pod pet vodoravno, koja je 'vrsta papige', a počinje i završava sa 'a' - , kao što kažu da je bridž misaona igra... Osobno su mi od kartaških igara najdraži bela i preferans, a znao sam zaigrati i 'blackjack' na minimalne uloge u Vegasu, pa ipak ne očekujem da ću se tim putem dočepati neke fotelje u sportu, i zrelu dob provesti na 'državnoj sisi'.

No, sve ovo možete smatrati uvodom u sljedeće: najluđa sportska (?) natjecanja na koja sam naletio u beskrajnom cyberprostoru su natjecanja u masturbaciji. Kad smo, ima tome dvije-tri godine, otkrili da se takvo natjecanje održava u Kopenhagenu, moj je frend i kolega išao pitati svoju tadašnju direktoricu može li izvještavati s tog 'eventa', i dobio je odgovor 'možeš puno jeftinije dr..ti i u Zagrebu'. U prvom je redu to plemenito natjecanje, na kojem se prikuplja novac u dobrotvorne svrhe, nema nekog čvrstog rasporeda što se tiče vremena održavanja, posljednje je održano u San Franciscu, sigurno najliberalnijem gradu u SAD, ali se ipak evidentiraju rezultati u različitim kategorijama. Najduže je u konkurenciji muškaraca izdržao izvjesni Masanobu Sato s 9 sati i 58 minuta, kod žena je gđica pod umjetničkim imenom Kitty Kat na sebi radila 7 sati i 6 minuta, u kategoriji 'najviše vrhunaca' je Michael Hariprem došao do broja 31, a Lady Monster do 20. Najkompetitivnija kategorija, 'dobačaj', rezervirana ekskluzivno za muškarce, otišla je Morihiru Taneichiju iz Tokija, s rezultatom od 170 centimetara. Čestitamo! A kad smo već na ovoj temi, mogu dodati i da je iz nepoznatih razloga otkazana Sexolympia u Australiji, bombastično najavljena za prošlu, neparnu i neolimpijsku godinu, kao natjecanje koje bi ljubiteljima svakojakih sportova trebala skratiti vrijeme između 'normalnih' Olimpijskih igara. Štafete na Sexolympiji, e, da mi je znati o čemu se tu radi...



Odlično, zar ne?


- 02:49 - Komentari (5) - Isprintaj - #

petak, 13.08.2010.

Rezultati iz Odžaka

Prošlog vikenda, 7. kolovoza u Odžaku u Bosni i Hercegovini, održan je
Međunarodni kickboxing turnir "Posavina Open - Odžak 2010".

Nastupilo 159 natjecatelja iz 14 klubova iz 3 države (Bosna i Hercegovina, Hrvatska i Mađarska). Iz Hrvatske su nastupili KBK "Lav" iz Pule koje je vodio Rudolf Oliva i KBK "Brod" iz Slavonskog Broda koje je vodio Berislav Knežević.

Ostvareni su sljedeći retultati:

Semi contact - Dječaci -22 kg
1. Husnija Subašić, KBK "2002" Odžak
2. Loren Domba, KBK "Lav" Pula (HR)

Semi contact - Dječaci -28 kg
1. Adnan Dedić, CBS "Tešanj" Tešanj
2. Belmin Salihović, KBK "2002" Odžak

Semi contact - Dječaci +37 kg
1. Elvis Šaldić, KBK "2002" Odžak
2. Miralem Ganić, KBK "2002" Odžak

Semi contact - Mlađi kadeti -28 kg
1. Ismar Omićević, KBK "2002" Odžak

Semi contact - Mlađi kadeti -32 kg
1. Ismar Omićević, KBK "2002" Odžak
2. Tomislav Katušić, KBK "Brod" Sl.Brod (HR)
3. Kemal Hrvić, CBS "Tešanj" Tešanj
3. Viktor Tošić, KBV "Jedinstvo" Brčko

Semi contact - Mlađi kadeti -37 kg
1. Mirza Odžaković, KBS "Borac" Jelah
2. Admir Softić, KBK "2002" Odžak
3. Ibro Muharemović, KBK "2002" Odžak

Semi contact - Mlađi kadeti -42 kg
1. Admir Softić, KBK "2002" Odžak
2. Ibro Muharemović, KBK "2002" Odžak
3. Ljubiša Đojić, KBV "Jedinstvo" Brčko
3. Edhem Pašić, CBS "Tešanj" Tešanj

Semi contact - Mlađi kadeti -47 kg
1. Petar Mihalj, KBK "2002" Odžak
2. Stojan Simić, KBV "Jedinstvo" Brčko

Semi contact - Mlađi kadeti +47 kg
1. Petar Mihalj, KBK "2002" Odžak

Semi contact - Mlađe kadetkinje -32 kg
1. Šejla Omičević, KBK "2002" Odžak

Semi contact - Mlađe kadetkinje -42 kg
1. Šejla Omičević, KBK "2002" Odžak
2. Džejlana Piro, CBS "Tešanj" Tešanj

Semi contact - Stariji kadeti -42 kg
1. Ago Artuković, CBS "Tešanj" Tešanj
2. Halid Dizdarić, KBC "Bihać" Bihać
3. Alen Zolotić, KBK "2002" Odžak
3. Kristijan Katušić, KBK "Brod" Sl.Brod (HR)

Semi contact - Stariji kadeti -47 kg
1. Petrit Rahmani, KBK "Tomislav Gym" Sl.Brod (HR
2. Aldin Bećirović, KBK "2002" Odžak
3. Josip Staćić, KBK "2002" Odžak
3. Alen Zolotić, KBK "2002" Odžak

Semi contact - Stariji kadeti -52 kg
1. Aldin Bećirović, KBK "2002" Odžak
2. Josip Staćić, KBK "2002" Odžak

Semi contact - Stariji kadeti -57 kg
1. Elvedin Dulić, KBC "Bihać" Bihać
2. Zejd Džananović, KBK "2002" Odžak
3. Josip Staćić, KBK "2002" Odžak
3. Neven Gerenčir, KBK "Lav" Pula (HR)

Semi contact - Stariji kadeti -63 kg
1. Zejd Džananović, KBK "2002" Odžak
2. Josip Staćić, KBK "2002" Odžak
3. Arnes Pervić, KBK "Lav" Pula (HR)
3. Elvedin Dulić, KBC "Bihać" Bihać

Semi contact - Stariji kadeti -69 kg
1. Zejd Džananović, KBK "2002" Odžak
2. Kerim Čamdžić, KBS "Borac" Jelah

Semi contact - Stariji kadeti +69 kg
1. Kerim Čamdžić, KBS "Borac" Jelah
2. Zejd Džananović, KBK "2002" Odžak

Semi contact - Starije kadetkinje -42 kg
1. Šejla Hadžiefendić, KBK "2002" Odžak

Semi contact - Starije kadetkinje -46 kg
1. Šejla Hadžiefendić, KBK "2002" Odžak
2. Razija Jahić, CBS "Tešanj" Tešanj

Semi contact - Starije kadetkinje -50 kg
1. Marija Matanović, KBK "2002" Odžak
2. Šejla Hadžiefendić, KBK "2002" Odžak
3. Diana Tanushaj, KBK "Lav" Pula (HR)
3. Zlata Salkić, KBS "Borac" Jelah

Semi contact - Starije kadetkinje -55 kg
1. Marija Matanović, KBK "2002" Odžak
2. Marina Pušeljić, KBK "2002" Odžak

Semi contact - Starije kadetkinje -60 kg
1. Emily Vitasović, KBK "Lav" Pula (HR)
2. Marina Pušeljić, KBK "2002" Odžak
3. Marija Matanović, KBK "2002" Odžak

Semi contact - Starije kadetkinje -65 kg
1. Ivana Matijević, KBK "Lav" Pula (HR)
2. Marina Pušeljić, KBK "2002" Odžak

Semi contact - Juniori -63 kg
1. Adnan Korčić, KBC "Bihać" Bihać
2. Mirsad Osmani, KBK "Brod" Sl.Brod (HR)

Semi contact - Juniori -69 kg
1. Adnan Korčić, KBC "Bihać" Bihać
2. Emrah Kazaz, KBK "Zino" Bihać

Semi contact - Juniori -74 kg
1. Emrah Kazaz, KBK "Zino" Bihać

Semi contact - Juniorke -50 kg
1. Marija Matanović, KBK "2002" Odžak
2. Ana Bodon, KBK "Tomislav Gym" Sl.Brod (HR)
3. Fatima Silajdžić, CBS "Tešanj" Tešanj

Semi contact - Juniorke -55 kg
1. Lejla Fejzić, CBS "Tešanj" Tešanj
2. Marija Matanović, KBK "2002" Odžak

Semi contact - Juniorke -60 kg
1. Emily Vitasović, KBK "Lav" Pula (HR)
2. Marija Matanović, KBK "2002" Odžak
3. Marian Pajić, KBV "Jedinstvo" Brčko

Semi contact - Juniorke -70 kg
1. Sumejja Jahić, CBS "Tešanj" Tešanj
2. Doris Vitasović, KBK "Lav" Pula (HR)

Semi contact - Seniori -69 kg
1. Dino Puzić, KBK "2002" Odžak
2. Emrah Kazaz, KBK "Zino" Bihać
3. Đorđe Markanović, TKD "Doboj" Doboj

Semi contact - Seniori -74 kg
1. Dino Puzić, KBK "2002" Odžak
2. Miroslav Miličević, TKD "Doboj" Doboj
3. Boban Jović, TKD "Doboj" Doboj

Semi contact - Seniori -79 kg
1. Dino Puzić, KBK "2002" Odžak

Semi contact - Seniori -84 kg
1. Dino Puzić, KBK "2002" Odžak

Semi contact - Seniori -89 kg
1. Kemal Zolotić, KBK "2002" Odžak
2. Alen Muminčehajić, KBK "Lav" Pula (HR)

Semi contact - Seniori -94 kg
1. Kemal Zolotić, KBK "2002" Odžak
2. Alen Muminčehajić, KBK "Lav" Pula (HR)

Semi contact - Seniori +94 kg
1. Kemal Zolotić, KBK "2002" Odžak
2. Alen Muminčehajić, KBK "Lav" Pula (HR)
3. Mihalj Haratovich, KBK "Epilok" Beremendi (HUN)

Semi contact - Seniorke +70 kg
1. Sumeja Jahić, CBS "Tešanj" Tešanj


Light contact - Stariji kadeti -32 kg
1. Hajrudin Čamdžić, KBS "Borac" Jelah
2. Tomislav Katušić, KBK "Brod" Sl.Brod (HR)
3. Ismar Omičević, KBK "Odžak" Odžak

Light contact - Stariji kadeti -37 kg
1. Kristijan Katušić, KBK "Brod" Sl.Brod (HR)
2. Admir Softić, KBK "2002" Odžak
3. Ibro Muharemović, KBK "2002" Odžak
3. Nemanja Lukić, KBK "Predator" Doboj

Light contact - Stariji kadeti -42 kg
1. Ago Artuković, CBS "Tešanj" Tešanj
2. Halid Dizdarić, KBC "Bihać" Bihać
3. Alen Zolotić, KBK "2002" Odžak
3. Ognjen Pandić, KBV "Jedinstvo" Brčko

Light contact - Stariji kadeti -47 kg
1. Selmir Delić, KBK "Fighter" Doboj Jug
2. Petrit Rahmani, KBK "Tomislav Gym" Sl.Brod (HR)
3. Petar Mihalj, KBK "2002" Odžak

Light contact - Stariji kadeti -57 kg
1. Zejd Džananović, KBK "2002" Odžak
2. Neven Gerenčir, KBK "Lav" Pula (HR)
3. Adis Šečić, KBK "Fighter" Doboj Jug
3. Smail Sprečo, KBK "Fighter" Doboj Jug

Light contact - Stariji kadeti -63 kg
1. Elvedin Dulić, KBC "Bihać" Bihać
2. Smail Sprečo, KBK "Fighter" Doboj Jug
3. Mirsad Osmani, KBK "Brod" Sl.Brod (HR)

Light contact - Stariji kadeti +69 kg
1. Saša Sekulić, KBV "Jedinstvo" Brčko
2. Nikola Reanović, KBK "Kajšnik" B.Novi

Light contact - Starije kadetkinje -32 kg
1. Šejla Omičević, KBK "2002" Odžak
2. Šejla Hadžiefendić, KBK "2002" Odžak

Light contact - Starije kadetkinje -42 kg
1. Šejla Hadžiefendić, KBK "2002" Odžak
2. Šejla Omičević, KBK "2002" Odžak

Light contact - Starije kadetkinje -46 kg
1. Šejla Hadžiefendić, KBK "2002" Odžak

Light contact - Starije kadetkinje -50 kg
1. Diana Tanushaj, KBK "Lav" Pula (HR)
2. Zlata Salkić, KBS "Borac" Jelah

Light contact - Starije kadetkinje -60 kg
1. Emily Vitasović, KBK "Lav" Pula (HR)
2. Bahrija Alić, KBK "Fighter" Doboj Jug
3. Đejlana Starčević, KBS "Borac" Jelah

Light contact - Starije kadetkinje -65 kg
1. Đejlana Starčević, KBS "Borac" Jelah

Light contact - Juniori -57 kg
1. Adnan Korčić, KBC "Bihać" Bihać

Light contact - Juniori -63 kg
1. Dženan Alibalić, KBS "Borac" Jelah
2. Sven Gerenčir, KBK "Lav" Pula (HR)

Light contact - Juniori -69 kg
1. Dženan Alibalić, KBS "Borac" Jelah
2. Adnan Joldić, CBS "Tešanj" Tešanj

Light contact - Juniori -84 kg
1. Alen Hodžić, KBV "Jedinstvo" Brčko
2. Alen Ćeman, CBS "Tešanj" Tešanj

Light contact - Juniori -89 kg
1. Mustafa Ogrić, KBK "Fighter" Doboj Jug

Light contact - Juniorke -50 kg
1. Nataša Milovanović, KBV "Jedinstvo" Brčko
2. Ana Bodon, KBK "Tomislav Gym" Sl.Brod (HR)

Light contact - Juniorke -55 kg
1. Lejla Fejzić, CBS "Tešanj" Tešanj
2. Slavica Tomić, KBV "Jedinstvo" Brčko

Light contact - Juniorke -65 kg
1. Aida Mehić, KBK "2002" Odžak
2. Emily Vitasović, KBK "Lav" Pula (HR)

Light contact - Juniorke -70 kg
1. Doris Vitasović, KBK "Lav" Pula (HR)
2. Jasmina Merdić, CBS "Tešanj" Tešanj

Light contact - Seniori -69 kg
1. Željko Janković, KBV "Jedinstvo" Brčko
2. Đorđe Markanović, TKD "Doboj" Doboj

Light contact - Seniori -74 kg
1. Miroslav Miličević, TKD "Doboj" Doboj

Light contact - Seniori -94 kg
1. Nemanja Jakovljević, KBK "Predator" Doboj
2. Mustafa Ogrić, KBK "Fighter" Doboj Jug
3. Almir Smajić, KBK "2002" Odžak

Light contact - Seniori +94 kg
1. Haris Mujkanović, CBS "Tešanj" Tešanj
2. Almir Smajić, KBK "2002" Odžak
3. Jasmin Smajić, CBS "Tešanj" Tešanj
3. Mlađen Carić, KBK "Kajšnik" B.Novi

Light contact - Seniorke -60 kg
1. Sanja Samardžić, KBC "Bihać" Bihać

Light contact - Seniorke -70 kg
1. Sanja Samardžić, KBC "Bihać" Bihać
2. Sanja Ostojić, KBV "Jedinstvo" Brčko

Proglašeni najboljima:
Najbolji kadet Zejd Džananović , KBK "2002" Odžak
Najbolja kadetkinja Šejla Hadžiefendić, KBK "2002" Odžak
Najbolji junior Dženan Alibalić, KBS "Borac" Jelah
Najbolja juniorka Emily Vitasović, KBK "Lav" Pula
Najbolji senior : Dino Puzić, KBK "Odžak" Odžak
Najbolja seniorka : Sanja Samardžić, KBC "Bihać" Bihać
Njauspješniji klub : CBS "Tešanj" Tešanj


Eto, baš lijepo.


- 20:07 - Komentari (0) - Isprintaj - #

nedjelja, 08.08.2010.

Biogradska kickboxing i MMA Noć pobjede

Terasa hotela "Ilirija" bila je premala za prihvatiti sve zainteresirane - što lokalne gledatelje, što brojne domaće i strane turiste, pogotovo one iz Mađarske, za "Noć pobjede". Večernju kickboxing i MMA priredbu već treći puta organiziraju članovi KBK "Coatia" iz Zadra u čast Dana pobjede i domovinske zahvalnosti. Ovaj puta u organizaciji pridružio im se Bandog MMA Team.

Sve u svemu vidjeli smo 7 solidnih borbi i publika je otišla zadovoljna. A ostvareni su sljedeći rezultati:

1. Low kick, -75kg
Ivan Sunara (KBK "Mornar", Split) vs. Zsolt Thuram (Mađarska) - 2:1

2. Low kick, -67kg
Antonio Marušić (KBK "Croatia", Zadar) vs. Vlatko Žaja (KBK "Mornar", Split) - KO

3. Low kick, -81kg
Dario Kadić (KBK "Croatia", Zadar) vs. Vjekoslav Perišić (KBK "Mornar", Split) - 3:0

4. MMA, -93kg
Josip Erslan (JJK, Zadar) vs. Viktor Halmi (Mađarska) - gušenje

5. MMA, -85kg
Špiro Kovač (Cro Top Team, Zagreb) vs. Domagoj Bašić (CroMMA Gym, Zagreb) - poluga

6. MMA, -93kg
Teo Radnić (Vale Tudo Team, Split) vs. Rafiet Janos (Mađarska) - gnp

7. MMA, -85kg
Marko Lukačić (JJK, Zadar) vs. Antal Istvan (Mađarska) - poluga

A evo i nešto slika, nako, dojma radi. Autor slika je Tomislav Jerak:



















Eto, baš lijepo.

- 23:59 - Komentari (1) - Isprintaj - #

subota, 07.08.2010.

Dan pobjede slavi se i na Noći pobjede


Kickboksači još jednom priredbom obilježavaju Dan pobjede i domovinske zahvalnosti.

Kickboxing klub "Croatia" iz Zadra, vođeni trenerima Robertom Modrićem i Edijem Miloševićem u suradnji s Bandog MMA Teamom, organiziraju treću po redu večernju kickboxing i MMA večernju priredbu "Noć pobjede", a u čast i na sjećanje na sve hrvatske branitelje.

Priredba će se održati večeras se u Biogradu na Moru, s početkom u 21 sat na bazenu Hotela "Ilirija", a imat ćemo prigodbu gledati susret boraca iz Hrvatske i Mađarske u kickboxingu i ultimate fightu.

U prvom dijelu priredbe najavljene su borbe u low kicku, dok će nam se u drugom dijelu predstaviti MMA borci

Evo večerašnjeg programa borbi:

1. Low kick, -75kg
Ivan Sunara (KBK "Mornar", Split) vs. Zsolt Thuram (Mađarska)

2. Low kick, -67kg
Antonio Marušić (KBK "Croatia", Zadar) vs. Vlatko Žaja (KBK "Mornar", Split)

3. Low kick, -81kg
Dario Kadić (KBK "Croatia", Zadar) vs. Vjekoslav Perišić (KBK "Mornar", Split)

U drugom dijelu nastupaju ultimate fighteri:

1. MMA, -93kg
Josip Erslan (JJK, Zadar) vs. Viktor Halmi (Mađarska)

2. MMA, -85kg
Špiro Kovač (Cro Top Team, Zagreb) vs. Domagoj Bašić (CroMMA Gym, Zagreb)

3. MMA, -93kg
Teo Radnić (Vale Tudo Team, Split) vs. Rafiet Janos (Mađarska)

I na kraju, meč večeri:

4. MMA, -85kg
Marko Lukačić (JJK, Zadar) vs. Antal Istvan (Mađarska)





Eto, večeras na još jednu proslavu. I praznika i borilačkog sporta.


- 18:48 - Komentari (0) - Isprintaj - #

petak, 06.08.2010.

Proslavljen Dan domovinske zahvalnosti na naš način

U Kninu je u utorak, 3. kolovoza 2010. održan pozivni kickboxing turnir „2. memorijalni turnir Oluja 95.“ Na programu je bilo 10 borbi, a nastupili su kickboksači iz Knina, Benkovca, Splita, Zadra, Imotskog i Kaštela te gosti iz Bosne i Hercegovine.

Najboljim tehničarom turnira je proglašen Franjo Tomić (KBK"Knin"), a najbolji borac je Josip Semren (KBK"Golden Glory" Livno, BiH).

Pred oko 600 gledatelja, natjecanje u športskoj dvorani "Lovre Monti" otvorio je g. Nenad Damjanović, pročelnik za šport i rekreaciju Grada Knina. Sudili su: Miljenko Kutleša (Imotski), Mihovil Tolić (Imotski), Boris Pavičić (Škabrnja), Dinko Ožaković (Benkovac). Natjecanje je vodio predsjednik HKBS-a Predrag Znaor (Malinska). Rezultati su:

1. Light contact, -32 kg
David Tomić, KBK"Knin" - Marko Šiško, KBK"Golden Glory" Livno, 1:2

2. Light contact, -54 kg
Danijel Karadža, KBK"Golden Glory" Livno - Roko Šare, KBK"Velebit" Benkovac, 0:3

3. Low kick, -54 kg
Ivan Krišto, KBK"Golden Glory" Livno - Dejan Jukić, KBK"Knin", KO 3.r

4. Full contact, -60 kg
Franjo Tomić, KBK"Knin" - Tomislav Pravdić, KBK"Golden Glory" Livno, KO 2.r

5. Low kick, -65 kg
Glorija Filipović, KBK"Knin" - Marijana Rako, KBK"Imotski" Imotski, 1:2

6. Full contact, - 75 kg
Bruno Serdarević, KBK"Velebit" Benkovac - Ante Skoko, KBK"Široki Brijeg", 1:2

7. Low kick, -67 kg
Damir Bagavac, KBK"Knin" - Vlatko Žaja, KBK"Mornar" Split, 0:3

8. Full contact, -86 kg
Karlo Finka, KBK"Sv.Krševan" Zadar - Ivan Tabak, KBK"Mornar"Split, 3:0

9. Full contact, 91 kg
Ivan Petović, KBK"Knin" - Josip Semren, KBK"Golden Glory" Livno, RSC 2.r

10. Full contact, 81 kg
Robert Brajković, KBK"Knin" - Mario Zednik, KBK"Argentin Style" Kaštela, 3:0



David Tomić iz Knina (lijevo), sudac Boris Bavičić iz Benkovca i pobjednik Marko Šiško iz Livna


Slijeva: Mario Brzoja - trener KBK "Velebit" Benkovac, Danijel Karadža iz Livna, Roko Šare iz Benkovca i sudac Boris Pavičić


Trener KBK "Golden Glory" iz Livna - Miro Adžaga, Ivan Krišto iz Livna i Dejan Jukić iz Knina


Helena Jurišić - višestruka državna prvakinja iz Splita koja je uručila medalje te Franjo Tomić iz Knina i Tomislav Pravdić iz Livna


Glorija Filipović iz Knina (lijevo) i Marijana Rako iz Imotskog.


S lijeva: Bruno Serdarević iz Benkovca, sudac Miljenko Kutleša iz Imotskog te Ante Skoko iz Širokog Brijega


S lijeva: Damir Bagavac iz Knina, g.Nenad Damjanović - pročelnik za sport Grada Knina i Vlatko Žaja iz Splita


Karlo Finka iz Zadra u crnim hlačama i Ivan Tabak iz Splita u borbi


S lijeva: Sudac Miljenko Kutleša iz Imotskog, Karlo Finka iz Zadra, Ivan Tabak iz Splita, Nenad Mitrović - trener KBK "Sveti Krševan" iz Zadra i u pozadini Dario Jurišić - trener KBK "Mornar" iz Splita


S lijeva: Ivan Petrović iz Knina, Anto Nakić - trener KBK "Knin" i organizator ove večernje kickboxing priredbe te Josip Semren iz Livna.


Robert Brajković iz Knina i Mario Zednik iz Kaštela koji udara nogom


S lijeva: Robert Brajković iz Knina, g.Nenad Damjanović - pročelnik za sport Grada Knina i Mario Zednik iz Kaštela


Slijeva: Najbolji tehničar turnira Franjo Tomić iz Knina, prof. Predrag Znaor - predsjednik HKBS-a i najbolji borac Josip Semren iz Livna


Eto, baš lijepo.


- 08:05 - Komentari (0) - Isprintaj - #

srijeda, 04.08.2010.

Olimpijada borilačkih sportova




POST 1 - Frane osigurao vizu za Peking

POST 2 - Imamo 3 viceprvaka svijeta

POST 3 - Svjetske igre borilačkih sportova i to prve

POST 4 - I Emil Zoraj ide u Peking

POST 5 - Ajme strašno, ne mogu ni zamisliti

Da, već sam pisao o sportskim igrama borilačkih sportova u Pekingu, ili kako kaže službeni naziv
1st Sportaccord Combat Games, Beijing 2010.
koje će se održati od 28. kolovoza do 4. rujna ove godine.

Sada imam informaciju i o cjelokupnoj ekipi iz Hrvatske koja putuje na Svjetske igre, a to su:

Martina Zubčić - WTF Taekwon-do, natjecateljica, -57 kg
Sandra Šarić - WTF Taekwon-do, natjecateljica, -67 kg
Romeo Deša - kickboxing, voditelj kickboxing natjecanja u Pekingu
Sanjin Pol Vrgoč - kickboxing, natjecatelj, full contact, -71 kg
Robert Vrgoč - kickboxing, trener
Radnić Frane - kickboxing, natjecatelj, low kick, -71 kg - odustao zbog ozljede
Marko Žaja - kickboxing, trener hrvatske ekipe - odustao zbog ozljede F.Radnića
Kristina Pilko - kickboxing, sudac
Ante Matas - kickboxing, pomoćni trener - odustao zbog ozljede F.Radnića
Robert Pauletić - kickboxing, novinar
Emil Zoraj - tajlandski boks, natjecatelj, -76 kg
Aleksandar Pupač - tajlandski boks, trener
Danil Domdjoni - karate, natjecatelj, -70 kg
Jelena Kovačević - karate, natjecateljica, -61 kg
Petra Volf - karate, natjecateljica, -75 kg
Vedran Ikić - ju-jitsu, natjecatelj, -94 kg

Međutim, kako smo mi u Hrvatskoj baš povezani, ne bi me iznenadilo da ovaj spisak baš i nije stvaran. Ono što sam u ovom trenutku siguran je ekipa iz kickboxinga - R.Deša, S.Vrgoč, R.Vrgoč, K.Pilko i R.Pauletić.

A evo i raspored natjecanja:




Što još? Kao informacija za sada je to, a uskoro više.


- 23:42 - Komentari (0) - Isprintaj - #

utorak, 03.08.2010.

Velika proslava Oluje u Kninu

Ako ste mislili da ću sada ovdje pisati o državnoj proslavi Oluje u Kninu, tko će doći, tko nije pozvan, hoće li mu fućkati ili mu pljeskati, tko će podići zastavu, a jesu li ti baš oni koji bi to trebali ili su to trebali upravo oni drugi, je li ona u Čavoglavama veća i posjećenija, koji su pravi, a koji su patvoreni - e nećete! Takvo što potražite na nekom drugom blogu.

Ovdje ćete kao i uvijek pročitati vijesti iz kickboxinga. Dakle:

Kickboxing klub "Knin" iz Knina slavi 5. godina djelovanja, pa u čast svoje male obljetnice, a uz pokroviteljstvo Grada Knina, u sklopu velike proslave obljetnice vojno - redarstvene akcije "Oluja 95", organizira

2. Memorijalni turnir u kickboxingu "Oluja 95".

Na turniru, koji će se u utorak, 3. kolovoza 2010. održatu u sportskoj dvorani "Lovre Monti" s početkom u 20:00 sati, predviđeno je 12 borbi kockboksača iz Splita, Zadra i Šibenika te gostiju iz Bosne i Hercegovine. Na programu su sljedeće borbe:

1. Demnostracija - light contact, -30 kg
Antonio Perić, KBK"Knin" - Luka Jurić, KBK"Knin"

2. Demnostracija - light contact, -32 kg
David Tomić, KBK"Knin" - Marko Šiško, KBK"Golden Glory" Livno

3. Light contact, -54 kg
Danijel Karadža, KBK"Golden Glory" Livno - Roko Šare, KBK"Velebit" Benkovac

4. Low kick, -51 kg
Dejan Jukić, KBK"Knin" - Ivan Krišto, KBK"Golden Glory" Livno

5. Full contact, -60 kg
Franjo Tomić, KBK"Knin" - Tomislav Pravdić, KBK"Golden Glory" Livno

6. Low kick, -65 kg
Glorija Filipović, KBK"Knin" - Marijana Rako, KBK"V.M.Bošnjak" Posušje

7. Full contact, - 67 kg
Bruno Serdarević, KBK"Velebit" Benkovac - Ante Skoko, KBK"Široki Brijeg" Imotski

8. Low kick, -67 kg
Damir Bagavac, KBK"KNIN" - Vlatko Žaja, KBK"Mornar" Split

9. Full contact, -67 kg
Josip Mitrović, KBK"Sveti Krševan" Zadar - Mirko Pravdić, KBK"Golden Glory" Livno

10. Full contact, -86 kg
Ivan Tabak, KBK"Mornar"Split - Karlo Finka, KBK"Croatia" Zadar

11. Full contact, 91 kg
Ivan Petović, KBK"Knin" - Josip Semren, KBK"Golden Glory" Livno

12. Full contact, 81 kg
Robert Brajković, KBK"Knin" - Mario Zednik, KBK"Argentin Style" Kaštela





Eto, zato svi na proslavu u Knin.


- 20:26 - Komentari (0) - Isprintaj - #

nedjelja, 01.08.2010.

Jučer u Privlaci

Talijanka Paola Capucci postala je nova Interkontinentalna prvakinja WAKO PRO kickboxing organizacije u low kicku do 56 kg. U meču koji je trajao 5 rundi pobijedila je na bodove, rezultatom 2:1 našu mladu natjecateljicu Antonelu Begonja, članicu kickboxing kluba „Croatia“ iz Zadra.

Borba za upražnjenu profesionalnu titulu je održana u nedjelju navečer u Privlaci pored Zadra pred oko 1.000 gledatelja. Borba je bila prilično dinamična. Nije bilo nikakvih posebnih taktiziranja s bilo koje strane. Protivnice su se srčano borile i koristile čitav spektar dozvoljenih borilačkih tehnika.

Talijanka je bila nešto viša i koristila je izravne udarce nogom kojima je često uspijevala presjeći napad naše borkinje. Također je vješto izbjegavala Antoneline low kickove. Vidjevši da ne može poentirati nožnim tehnikama Begonja je forsirala udarce rukom. U tome je djelovala nešto uspješnije od svoje protivnice.

Paola Capucci je 9 godina starija i ima puno više mečeva u svojoj karijeri od naše prvakinje. To joj je pomoglo da bolje rasporedi snagu. Meč je do pred sami kraj bio izjednačen, a onda je sredinom pete runde Talijanka ostvarila minimalnu prednost koja joj je donijela pobjedu. Tako je Capucci, pored naslova aktualne Europske prvakinje po K1 pravilima preuzela i titulu profesionalne Interkontinentalne prvakinje.

Prije navedene glavne borbe, publika je mogla uživati i u četiri odlična uvodna meča.

Najprije je domaći borac Ante Zubčić u full contactu pobijedio Draženka Čosovića iz Trebinja (BiH). Nakon dominacije tijekom prve runde, trener bosanskog borca je bacio ručnik i spasio ga od mogućeg nokauta.

Na žalost, treneri splitskog „Pit Bulla“ nisu stigli, a ni očekivali da će njihov borac isto to napraviti u sljedećem meču. Naime nakon prve serije udaraca, već u dvadesetoj sekundi prve runde Sarajlija Dario Kadić koji nastupa za KBK Croatia preciznim krošeom je nokautirao Splićanina Dinu Vidovića. Borba je također bila u full contactu.

Treći obračun je bio po K1 pravilima, a sastali su se Finko Barišić (Pit Bull, Split) i Mario Katić (MOKK Kaštela). Meč je obilovao dobrim potezima s obje strane pa je podijeljenom sudačkom odlukom 2:1 pobijedio Barišić što se publici nije svidjelo i zbog čega je negodovala zvižducima.

Četvrta borba je donijela još jednu pobjedu za zadarski KBK Croatia. Njihov član Ivica Pernek slavio je prekidom nakon što je sredinom treće runde u low kick borbi sudac u ringu brojao Talijanu Ismailu Muhamaddu.

Evo i nekoliko slika iz završnog dijela "Privlaka Fight Nighta":


























Eto, lijepa večernja priredba, a Antoneli više sreće drugi puta. Ima vremena i za velike titule.


- 23:59 - Komentari (0) - Isprintaj - #