KICKBOXING

utorak, 13.07.2010.

Karlovački Tigrovi s policijom u akciji

KARLOVAČKI TIGROVI SUDJELOVALI U POLICIJSKOJ PROMOTIVNOJ AKCIJI “SPORTOM PROTIV NASILJA “

Kao što smo i najavili, 12. srpnja, u Karlovcu je u odličnoj organizaciji PU Karlovačke, održana akcija "Sportom protiv nasilja", a povodom obilježavanja 3. godišnjice otvorenja Informativnog centra za prevenciju (ICP) u Karlovcu.

Karlovačka policija u ovu akciju uključila je vodeće karlovačke borilačke klubove, koji su podržali i prihvatili ovu akciju, ocijenivši je izuzetno kvalitetnom i potrebnom u vremenu u kojem živimo.

Između ostaloga, u programu je održana demonstracija karlovačkih Tigrova, koji su zadivili publiku, a prezentaciji je bio prisutan i Mirko “Cro Cop” Filipović.

Svoja borilačka umijeća prezentirali su osim Tigrova još i Mačevalački klub "Karlovac", Karate klub "Kaplast", Judo klub "Karlovac", Taekwon-do klub "Karlovac", Boksački Klub "Karlovac".

Nakon vrlo interesantne prezentacije "Demo tima" interventne jedinice policije PU Karlovačke, akcija se preselila na malonogometni teren na Dubovac. Tigrovi su u prvoj utakmici tijesno poraženi rezultatom 1:0 od kasnijeg pobjednika, ekipe Grada i Županije.

Na malonogometnom turniru su još nastupile i ekipe PU karlovačke, medija, Centra za odgoj mladeži "Banija", boksača i TKD Karlovac.


Eto, valja se s policijom biti dobro.









- 23:59 - Komentari (0) - Isprintaj - #