KICKBOXING

četvrtak, 18.02.2010.

Bob Sapp u Spaladium Areni

Svaki puta kada mislim da je Žaja postigao maksimum i da nas više ničim ne može ponovno zainteresirati, evo ga, proradi mu mašta, a onda Žaja može svašta.

Prenosim iz današnje Slobodne Dalmacije, koja kaže:

EKSKLUZIVNO


Zvijezda desetog "Obračuna u ringu"
Bob Sapp



Piše: MARKO BILIĆ



Deseti jubilarni Obračun u ringu ponudit će ove godine pravi spektakl ljubiteljima borilačkih sportova iz Splita i cijele Dalmacije! Organizatori iz splitskog kluba Pit Bull odlučili su se za čak četiri glavne borbe večeri umjesto, u ovakvim prilikama uobičajene, jedne glavne borbe.

I ne samo to, svi oni koji će 27. ožujka pohoditi Spaladium arenu imat će nesvakidašnju prigodu uživo vidjeti u akciji Boba Sappa, američkog gorostasa od dva metra i 170 kilograma koji je stekao svjetsku slavu u K-1 i ultimate fightu!

- S 95 posto sigurnosti mogu potvrditi da će Bob Sapp nastupiti u Splitu. Već smo dobili njegov pristanak putem e-maila, a za dva-tri dana doći će poštom i potpisani originalni ugovor nakon kojega ćemo izvršiti plaćanje. Ovo je jubilarni deseti Obračun u ringu, morali smo pripremiti nešto posebno. Lani je bilo 8.000 gledatelja, htjeli smo ove godine napraviti još jedan iskorak u organizaciji po kojoj će se deseti ‘Obračun’ dugo pamtiti - otkriva Marko Žaja u ime organizatora Pit Bulla. Bob Sapp, u svijetu borilačkih sportova poznat kao “The Beast”, odnosno kao Zvijer, zastrašujuće djeluje svojim divovskim izgledom.

Igrao je američki nogomet, a onda se prebacio u ring. Dvostruki je finalist K-1 turnira u Japanu, dva puta je pobjeđivao legendarnog Ernesta Hoosta i to u vrijeme kad je “Mr. Perfect” bio na vrhuncu moći (četverostruki osvajač K-1 turnira). Borio se i s Mirkom Filipovićem, ali je protiv Cro Copa izvukao deblji kraj.

U Spaladium Areni će mu se po K-1 pravilima suprostaviti Pit Bullov olimpijac Marko Tomasović.

- Sapp će svakako biti zvijezda večeri, ali nemojmo zbog njega zaboraviti i druge vrhunske mečeve koje ćemo ponuditi. Naš Splićanin Frane Radnić branit će u Areni titulu svjetskog prvaka u WAKO PRO federaciji protiv Francuza Philippea Salmona koji je prije desetak dana u Budimpešti osvojio K-1 Collizion i plasirao se na završnicu u Japan. Na tom turniru je Frane nepravedno poražen u polufinalu, ovo će mu biti prilika da pokaže Francuzu tko je trebao biti pobjednik. Uz to će i braniti svjetsku krunu - ističe Žaja.

Uz dva vrlo atraktivna meča u ultimate fightu, ljubitelji borilačkih sportova imat će prilike vidjeti i K-1 kvalifikacije u teškoj kategoriji u kojima će nastupiti i Agron Preteni iz Pit Bulla, te miljenik splitske publike Nizozemac James Phillips koji je već dvaput osvajao splitske kvalifikacije, a vidjet će i kvalifikacije K-1 Max u kojima će nastupiti i dvije velike nade Pit Bulla Ivan Stupalo i Luka Tomić.

Deseti Obračun u ringu ponudit će spektakl u ringu kakav još nije viđen u gradu pod Marjanom! Od svjetskih zvijezda do splitskih boraca koji nadiru prema svjetskome vrhu.





To majstore Žaja, svaka čast!


- 23:59 - Komentari (0) - Isprintaj - #