KICKBOXING

četvrtak, 05.11.2009.

Knockout, nešto novo pred nama


Vjerujem da ste čuli, izašao je prvi broj regionalnog mjesečnika za borilačke sportove KNOCKOUT International.

Evo ga, predamnom imam novi, prvi broj. Istina, mislio sam da će biti na kisocima i da ćete ga i Vi sami vidjeti, ali vlasnik je odlučio da će djelovati i prodavati ga u direktnoj distribuciji klubovima i zainteresiranim sportašima - barem što se tiče prvog broja, a kasnije će se vidjeti.

Odmah Vam kažem da sam vrlo ugodno iznenađen. 228 stranica na visokokvalitetnom papiru, kratki i čitljivi te svakako zanimljivi i informativni članci, vrhunska fotografija - možete i sami misliti što se sve tu našlo. Da ja sada ne bih prepisivao što je sve unutra, u nastavku vam dajem scanove dviju stranice sadržaja i vjerujem da ćete iz toga prepoznati širinu područja kojeg želi ovaj magazin pokriti.






Što se KICKBOXINGA tiče - naslovna tema je Pit Bullov Obračun u ringu gdje je predstavljen splitski Pit Bull, zatim su predstavljeni klubovi Mega Centar iz Rijeke, Mornar iz Splita, a imamo se prilike upoznati i s nekoliko kickboxing klubova iz Srbije.

Ali, to nije sve - kako bi rekli s one TV prodaje, u ovom prvom broju spomenuti su klubovi Futura iz Pule i Sušak iz Rijeke (pod teakwon-do-om).

KNOCKOUT magazin ima želju biti revija borilačkih sportova za cijelu regiju - od Slovenije do Makedonije, te ima želju objediniti borilačke sportove na jednom mjestu. Sve u svemu, čini mi se da je izašao jedan magazin u kojem bi se moglo kvalitetno pisati i izvještavati o kickboxingu, a istovremeno dobiti kvalitetne informacije iz drugih borilačkih sportova iz cijele regije.

Stoga, u svakom slučaju moja preporuka.

Inače, uz magazin - mjesečnik, aktiviran je i web portal www.knockout.hr s dnevno aktualnim vijestima i najavama događanja te izvještajima, pa posjetite i pogledajte. Najava Croatia Open - Final Fight turnira već je objavljena.

- 23:10 - Komentari (0) - Isprintaj - #