KICKBOXING

četvrtak, 04.06.2009.

A sutra počinje Best Fighter World Cup




Od sutra, pa do nedjelje - 5. do 7. lipnja u talijanskom gradu Rimini održavati će se Svjetski kickboxing kup "Best Fighter 2009" u organizaciji WAKO Svjetske kickboxing federacije, FIKB - talijanskog kickboixng saveza, a u stvari višegodišnji izvršni i stvarni organizator - g. Gianfranco Rizzi (inače iz Piacenze) i njegov tim iz kluba Yama Arashi.

Prijave, odnosno on-line registracija je zaključena, a brojke govore da je prijavljeno 1714 natjecatelja iz 26 zemalja plus 41 tim za timske borbe u semi contactu. Velik broj natjecatelja, a pregledavajući prijave može se zaključiti da je ovo definitivno najjače kickboxing natjecanje. Svjetskih prvaka prijavljeno je gotovo u svakoj natjecateljskoj kategoriji.

A tih natjecateljskih kategorija je ukupno 154 - što muških, što ženskih, pa prema dobnim skupinama, pa prema disciplinama. Natjecanje će se odvijati u semi, light i full contactu, glazbenim formama i prvi puta ćemo imati prilike vidjeti KICK LIGHT.

Među svim tima velikim i malim natjecateljima, prijavljeno je i više od 100 hrvatskih sportaša u svim disciplinama, osim u toj novoj "kick light" disciplini. Pametno, ne treba se zaletavati.

Osim sportaša, registrirani su i hrvatski suci - Ivan Ješić iz Splita, Rudolf Oliva iz Pule te Boris Pavičić i Mario Brzoja iz Benkovca, a glavni tajnik Hrvatskog kickboxing saveza Romeo Deša iz Omišlja voditelj i vrhovni sudac je cjelokupnog natjecanja.




Eto, sretno našima, a veselimo se rezultatima, zar ne?



- 22:59 - Komentari (0) - Isprintaj - #