KICKBOXING

subota, 02.08.2008.

Tigrov ljetni kamp

... ovaj puta 6. i 7. Tigrov ljetni kamp po redu u Crikvenici

Već dva mjeseca karlovački "Tigrovi" se intenzivno pripremaju za Svjetsko Prvenstvo u Italiji, koje se održava u rujnu mjesecu u Napulju.

U danima kada se svi odmaraju, najbolji natjecatelji kickboxing kluba Tigar, koji su izborili nastup na SP u Italiji, intenzivno se pripremaju već drugi mjesec za redom.

Kombinirani treninzi četiri puta tjedno održavaju se u Tigrovoj dvorani u Grabriku, u Domu HV Zrinski i na starom gradu Dubovcu, koji je idealan za pripreme sportaša.

U razdoblju od 17. - 24. srpnja , dio Tigrova (njih 18) nalazio se na pripremama u Crikvenici, u sklopu 6. Tigrovog ljetnog kampa kickboxinga, a drugi dio Tigrova (njih 32) svoje morske pripreme će odraditi u razdoblju od 14. - 21. kolovoza, također u Crikvenici u hostelu Stoimena u sklopu 7. Ljetnog Tigrovog kampa kickboxinga.

Da posdjetimo, članovi Hrvatske kickboxing reprezentacije i putnici na juniorsko i kadetsko Svjetsko prvenstvo u Italiji su mlađe kadetkinje: -28 kg Lucija Cicvara, -32 kg Petra Lončar, -37 kg Mateja Kunović i Nancy Magdić, +47 kg Magdalena Grubić, mlađi kadeti: -32 kg Edis Sušić, -37 kg Denis Šiljac, -47 kg Robert Basara, +47 kg Luka Mlinac i Sebastijan Džafer, zatim stariji kadet: -57 kg Marino Štefanac i junior: -74 kg Igor Predović.

Uz navedene na SP putuje i juniorka Ana Lojen, članica kickboxing kluba "Puma" iz Draganića, koju trenira također trener Tigra Zoran Cicvara.

U sastavu reprezenacije, jedan od trenera je Zoran Cicvara, koji ima najbrojniji sastav u Hrvatskoj kickboxing reprezentaciji (čak 13 svojih učenika).








Bravo.


- 23:59 - Komentari (0) - Isprintaj - #