KICKBOXING

četvrtak, 27.09.2007.

SP Bg - 2.dan: Kakav je ždrijeb

Tijekom utorka napravljen je ždrijeb i evo kako stoje stvari s rasporedom borbi naših boraca:

LIGHT CONTACT:

1. -63 kg - Marko Šarko - "Sokol"
U kategoriji je prijavljen 21 borac. Marko propušta 16-tinu finala, a u 1/8 finala susreće se s Anzeom Dimecom iz Slovenija. Ukoliko to prođe, slijedi mu borba za nedalju.

2. -69 kg - Dejan Čepić - “Zmaj” Bedekovčina
Ova je kategorija standardno najbrojnija. Prijavljena su 23 takmičara. Dejan se u 1/16 finala susreće s borcem iz Velike Britanije Audifax Kinga, a pobijedi li ga čeka ga borac iz Egipta.

3. -74 kg - Željan Ješić - “Mornar” – Split
U ovoj je kategoriji prijavljeno 15 takmičara. Željan se u 1/8 finala susreće s Marrokancem Janich Hansen. Ukoliko ga pobjedi u borbi za medalju susresti će se s pobjednikom u borbi između Slovaka i Srbina.

4. -79 kg - Sanjin Dedić - “Jastreb” – Jastrebarsko
Još jedna brojna kategorija. 23 prijavljena natjecatelja. Sanjin se u 1/16 finala susreće s Makedoncem Slobodanom kajmakoskim, a pobjedi li ga u 1/8 finala dočekuje ga Rus Batrudtinov.

5. -84 kg - Dejan Dedić - “Jastreb” – Jastrebarsko
U ovoj kategoriji prijavljeno je 19 takmičara. Dejan preskače 1/16 finala, a svoju prvu borbu na ovom prvenstvu ima u 1/8 finala protiv pobjednika u meču između Francuza Cottereta i Portugalca Correire.

6. -89 kg - Marko Delić - “Mornar” – Split
U ovoj kategoriji prijavljeno je 17 boraca. Marko preskače 1/16 finala, a u 1/8 finala susreće se s Talijanom La Spinom. Pobijedi li ga, čega ga borba za medalju protiv pobjednika u meču između Slovaka i Britanca.

7. -94 kg - Vladimir Čelar - "Pauci” – Split
16 je boraca registrirano u ovoj kategoriji. Vladimir se u 1/8 finala susreće s Poljakom Bartolomejom Bolianom, a pobjedi li ga u boirbi za medalju boriti će se s pobjednikom iz meča između Irca i Njemca.

8. +94 kg - Tomislav Čikotić - “Mornar” – Split
U ovoj kategoriji je 15 boraca. Tomislav se u 1/8 finala susreće s Talijanom Cristianom Lubranom, a pobjedi li ga susresti će se u borbi za medalju s pobjednikom iz meča između Turčina i Mađara. Realno za očekivati je da će to biti Mađar Csaba Podor.

9. - 50 kg - Bernarda Rundek - “Jastreb” - Jastrebarsko
Ova kategorija broji 10 takmičarki. Bernarda propušta 1/8 finala, a u 1/4 finalu se susreće sa svjetskom prvakinjom Rekom Kempf iz Mađarske.

10. - 55 kg - Matea Malec - “Moslavac” - Popovača
U ovoj kategoriji prijavljeno je 14 takmičarki. Matea se u 1/8 finala susreće sa Šveđankom Sarom Swenson, a ukoliko je pobjedi u borbi za medalju očekuje je Maria Kushtanova iz Rusije.

11. - 60 kg - Andrea Ivas - “HBD” - Vodice
U ovoj je kategoriji prijavljeno 13 natjecateljica. Andrea se u 1/8 finala susreće s Talijankom Letiziom Bitozzi, a ako prođe u sljedeće kolo, susresti će se s pobjedicom iz meča između Ruskinje i Austrijanke.

12. - 65 kg - Katarina Iličić - “Moslavac” - Popovača
Ovo je najbrojnija ženska kategorija. Prijavljeno je 15 takmičarki. Katarina se u 1/16 finala susreće s Talijankom Chiarom Leonardi, a pobjedi li u borbi za medalju očekuje je pobjednica iz meča između Austrijanke i Britanke.

13. - 70 kg - Nikolina Juričev - “HBD” - Vodice
U ovoj je kategoriji 8 natjecateljica. U 1/4 finalu Nikolina se susreće s Katjom Mohle iz Njemačke, pobijedi li je osvaja brončanu medalju, a u 1/2 finalu je očakuje pobjednica iz meča između Poljainje i Ruskinje.

LOW KICK:

14. -57 kg - Goran Mimica - “Pit Bull” – Split
U ovoj kategoriji registrirano je 12 boraca. Goran se u 1/8 finala susreće s Indijcem Arun Kumar Yumnamom, a pobijedi li ga u 1/4 finala ga dočekuje Azerbedžijanac Elnur Salamov.

15. -60 kg - Siniša Kovačić - “Pit Bull” – Split
Ovdje je prijavljeno 13 natjecatelja. siniša se u 1/8finala susreće s Irancem Mohammadom Nezamijem, pobijedi li ga, u 1/4 finalu, u borbi za medalju susresti će se s Azejberdžancem Eduardom Mammadovim.

16. -63,5 kg - Ivan Stupalo - “Pit Bull” – Split
U ringovnim disciplinama najbrojnija skupina s 23 prijavljena borca. Ivan propušta 1/16 finala, a u 1/8 finala se susreće s Portugalcem Joaom Diogom.

17. -71 kg - Frane Radnić - “Pit Bull” – Split
U ovoj kategoriji registrirano je 17 boraca. Frane propušta 1/16 finala, a u 1/8 finala susreće se s Francuzom Paolo Iry. Ukoliko ga pobjedi, u borbi za medalju čeka ga pobjednik iz borbe između Vadzima Mazanika iz Bjelorusije i Bobizhana Artykbayeva it Kazahstana.

18. -75 kg - Marko Benzon - “Pit Bull” – Split
19 boraca je u ovoj kategoriji. Marlo preskače 1/16 finala, a u 1/8 finala dočekuje pobjednika iz meča između Mahmića iz BiH i Danylevskog iz Ukrajine.

19. -81 kg - Marijo Valentić - “Sokol” – Slunj
U ovoj kategoriji je 17 boraca. Marijo prolazi 1/16 finala, a u 1/8 finala susreće se s Jeremy Smithom iz Južnoafričke Republike. Ukoliko pobjedi, u borbi za medalju susresti će se s pobjednikom iz meča između Alexeya Papina iz Rusije i Raila Rajabova iz Azerbejdžana.

20. -86 kg - Stipe Stipetić - “Terminator” – Split
U ovoj kategoriji prijavljeno je 18 boraca. Stipe preskače 1/16 finala, a u 1/8 finala susreće se sa Samirom Kazimovom iz Azerbedžana. Ukoliko pobijedi u borbi za medalju u sljedećem kolu očekuje ga pobjednik iz meča izmešu Srbina Uvana Soče i Slovaka Petera Fiala.

21. -91 kg - Igor Jurković - “King” – Poreč
U ovoj kategoriji prijavljeno je 12 boraca. Igor su u 1/8 finala susreće s Peteom Motaungom iz Južnoafričke Republike, a u sljedećem kolu u borbi za medalju očekuje ga Umberto Lucci iz Italije.

22. + 91 kg - Marin Došen - “Sveti Matej” – Viškovo
U supreteškoj kategoriji prijavljeno je 12 boraca. Marin propušta 1/8 finala, a u 1/4 finala susreće se s pobjednikom iz meča Mikhaila Shvoeva iz Rusije i Hawbeer Salama iz Iraka. Realno za očekivati je da će mu protivnik biti Rus. Pobijedi li Marin Rusa, osvaja brončanu medalju.

23. -48 kg - Željana Piteša - “Pit Bull” – Split
U ovoj je kategoriji 6 natjecateljica. Željana propušta 1/4 finala, po ždrijebu je raspoređena u polufinale, što znači da već ima osvojenu brončanu medalju. U prvoj svojoj borbi susreće se s pobjednicom iz meča između Dragane Zanini iz Srbije i Nargul Boranbayeve iz Kazahstana.

24. -52 kg - Marina Horvat - “Pit Bull” – Split
U kategoriji je registrirano 9 natjecateljica. Marina se u 1/8 finala susreće s Turkinjom Seda Duygu Aygun, a pobijedi li je, u sljedećem kolu u borbi za medalju susresti će se sa Srpkinjom Djendji Fleis.

25. -56 kg - Jelena Radoš - “Sveti Krešvan” – Zadar
U ovoj je kategoriji registrirano 9 natjecateljica. Jelena se bori već u 1/8 finala protiv Šveđanke Elise Albinsson, a ako je pobijedi, u borbi za medalju susresti će se s Talijankom Emanuelom Margutti.

26. -60 kg - Ana Mandić - “Pit Bull” – Split
U ovoj je kategoriji prijavljeno 11 natjecateljica. Ana je u prvotnom ždrijebu raspoređena u 1/8 finala, na što se je žalilo vodstvo Hrvatske delegacije. Predsjednik fedracije g. Ennio Falsoni i tehnički direktor g. Romeo Deša prihvatili su žalbu s obzirom da Ani očito nisu uzete u obzir njene osvojene srebrne medalje na prethodnom Svjetskom i Europskom prvenstvu u prošle dvije godine, te je Ana raspoređena u 1/4 finala. Tu se Ana susreće s pobjednicom iz meča između Dajane Mandić i Grkinje Marie Konstantelou.

27. -65 kg - Nevena Juranović - “Pit Bull” – Split
6 je natjecateljica prijavljeno u ovoj težinskoj skupini. Nevena se u 1/4 finala susreće s Bugarkom Inom Ozarevom. Pobijedi li je, osvaja brončanu medalju i u 1/2 finalu se susreće s Mimmom Mandolini iz Italije.

28. -70 kg - Nives Radić - “Dalmatino” – Šibenik
U ovoj se je kategoriji prijavilo 8 natjecateljica. Nives se u svojoj prvoj borbi u 1/4 finalu susreće s Rumunjkom Tatu Adrianom, a pobijedi li u borbi za ulazak u finale susresti će se s pobjednicom iz meča između Linn Ademark iz Švedske i Elene Kontratyeve iz Rusije.

K1 STYLE:

29. - 57 kg - Fatmir Ademi - "Petar Krešimir IV" – Šibenik
U ovoj je kategoriji prijavljeno 9 boraca. Fatmir preskače 1/8 finala, a u 1/4 finalu susreće se s pobjednikom iz meča između Yurya Satsuka iz Bjelorusije i Montiera Gaylorda iz Francuske.

30. - 63.5 kg - Matija Međimurec - "Kobra" – Bjelovar
12 je boraca u ovoj kategoriji prijavljeno. Matija se u 1/8 finala susreće s Kirgistancem Aibekom Duishembievim. Pobijedi li u ovoj borbi, u borbi za medalju očekuje ga Meksikanac Jose Luis Uribe Garcia.

31. - 71 kg - Branko Mikulić - "Otok" – Otok
U ovoj je kategoriji prijavljeno 12 boraca. Branko se u 1/8 finala susreće s Bjelorusom Dmitryem Valentom, a pobijedi li ga u 1/4 finala ga očekuje Austrijanac Osami Adil.

32. - 75 kg - Mario Agatić - "Pit Bull" - Split
Najbrojnija skupina u ovoj disciplini broji 17 boraca. Mario propušta 1/16 finala, a u 1/8 finala susreće se sa Španjolcem Israelom Palomequeom. Pobijedi li Španjolce u 1/4 finala Marija dočekuje pobjednik iz meča između Rusa Dmitryja Shutkina i Azerbejdžanca Nahida Asadova.

33. - 81 kg - Luka Šimić - "Busshido" – Požega
I ovo je brojna skupina u ovoj sisciplini - broji 15 prijavljenih natjecatelja. Luka se u 1/8 finala susreće s Izraelcem Aidad Laveom, a pobijedi li ga u 1/4 finalnoj borbi za medalju očekuje ga SartiAbdelieh iz Maroka.

34. - 86 kg - Ivan Stanić - "Klana" - Klana
U ovoj je kategoriji 10 prijavljenih natjecatelja. Ivan propušta 1/8 finala, a u 1/4 finalu se susreće s Austrijencem Alyjem Staubmannom. Pobijedi li ga, Ivan osvaja brončanu medalju, a daljnje kombinacije su otvorene između Portugalca Goncalvesa, Poljaka Makyasza i Bjelorusa Krauchanka.

35. - 91 kg - Zoran Majkić - "Klana" - Klana
12 natjecatelja je prijavljeno u ovoj kategoriji. Zoran propušta 1/8 finala, a u 1/4 finalu očekuje pobjednika iz borbe između Mađara Atile Borosza i Rusa Rasulova Salimgereya.

36. + 91 kg - Leonardo Komšić - "King" – Poreč
U ovoj je kategoriji prijavljeno 13 boraca. Izborniku Leonardu neće biti nimalo lak posao. Već u 1/8 finala susreće se s Brazilcem Guto Inocente. Pobjedi li ga, u 1/4 finalu za medalju se bori s Mirkom Vlahovićem iz Crne Gore.

Sve u svemu - težak ždrijeb. Bez obzira što je većina naših boraca i borkinja izbjegla u prvim borbana favorizirane Ruse, već u sljedećim kolima dočekuju ih baš ti Rusi ili Ukrajinci ili predstavnici tih bivših sovjetskih republika koji su stvarno specijalisti u low kicku i K1 Style disciplini.

Obzirom na iznimno veliki broj boraca, tokom večeri, nakon svečanog otvaranja odigrati će se po 4 borbe iz svake discipline, pa je rasporedom predviđeno da su već danas bore Sanjin Dedić, Dejan Čepić.

Prema rasporedu, tijekom sutrašnjeg dana bore se svi naši natjecatelji u light contactu, a od natjecateljica samo Matea Malec i Andrea Ivas. U low kicku nastupaju Stupalo, Radnić, Benzon, Valentić i Stipetić. U K1 Style nastupaju Agatić, Mikulić, Međimurec, Ademi, Šimić i Majkić.

- 01:47 - Komentari (0) - Isprintaj - #