KICKBOXING

petak, 20.07.2007.

Cvrčak i mrav

Sigirno znate onu basnu Jeana de La Fontainea "Cvrčak i mrav" u kojoj na vrlo upečatljiv način opisuje kako je cvrčak cijelo ljeto pjevao i pjevao, a mrav isto to vrijeme radio i radio, skupljao hranu. Došla zima, cvrčak gladan i bez hrane, mrav je ima.

Evo i jednog sličnog primjera, gdje su "mravi" iz karlovačkog "Tigra" odlučili raditi za vrijeme ljeta, pripremati se za dugu zimsko - proljetnu natjecateljsku sezonu. Skupiti znanja i snagu koja će im trebati na predstojećim natjecanjima.

Evo vijesti koju sam e-mailom primio:

TIGROVI NA LJETNIM PRIPREMAMA U CRIKVENICI

Dana 19.07.2007. godine, najmlađi natjecatelji Kickboxing kluba "Tigar" iz Karlovca, otputovali su na tradicionalne ljetne pripreme koje se za prvu grupu, mlađih kadeta, održavaju u Crikvenici u hostelu Stoimena.



Na ljetne pripreme, "5. Tigrov ljetni kamp", otputovali su: (Stoje s lijeva) Igor Predović, Mateja Kunović, Tena Kunović, Petra Lončar, Lucija Cicvara, Dora Cindrić, Sara Protulipac, Edis Sušić, (čuče s lijeva): Filip Budisavljević, Nino Priljeva, Antonio Frketić, Mihovil Moškun, Andrej Penić, Karlo Kapusović, Karlo Valentić i Tin Vučković.



Lijepo, zar ne?


- 23:58 - Komentari (5) - Isprintaj - #