...lako je sarat po tudjim jajima

subota, 26.01.2008.

zasto ne legalizirat prostituciju ako je novinarstvo legalno

Jesu li sve kurve,kurve i jesu li svi novinari kurve?
jedni i drugi se jebu za novce,ovi prvi siru lazi i dezinformacije dok ove druge siru noge i guzove.
Zasto su mi draze kurve od velikih novinara?
iskrene su,imaju cjenik ko osrednji restoran,oralno toliko,vaginalno toliko,analno posebno toliko i da se razumimo nema ljubakanja .Na kraju krajeva otvorene su,ne stide se svojeg posla,cist racun duga ljubav,plati pa se rugaj.
Razlikuju se uvelike od novinarskih faca sto sidu s desne i live strane sto im se nezna cjena za rad na crno jer ono ispod stola sto dobiju nikomu ne recedu,Kod kurvih se zna hierarhija i kako se dolazi do titule mama san,a kako se dolazi do urednickih i direktorskih pozicija niko nezna.
Kad malo bolje razmislim,vidim da su u pravu,jer da su u nas legalizirane imale bi svoj krov nad glavom di bi obavljale svoje ulazno-izlazne posle,ljecnicku kontrolu, zavjetrinu od kise i bure i sve sto ide uz to kako i kod drugih legalnih,citaj regularnih zanimanja.Te bi mogle sasvim legalno priko kurca doc do pozicije mame san.
Pa jesu li bas sve kurve korektnije od novinara?
pa i nisu,postoje kurve i kvazi kurve,sto je velika razlika.
Ove kurve-kvazikurve koje nikad za sebe to necedu priznat,a dio su istog laznog,crkvenog i politicko-novinarskog lanca.To sto se valjaju po uredskim stolovima,sto direktorima i presjednicima pusidu na radnim mistima,sve zbog meksih katridi i visih interesa.One su dobro pozicionirane,njihova radna mista su legalna,imaju placu,socijalno i mirovinsko osiguranje.Gibira ih bozicnica i 13 sta placa,bolovanje i godisnji odmor.
Pa onda jesu li bas svi novinari isti?Gori od kurvi?
pa i nemore ih se bas sve tako jednostavno ocrnit,istina postojidu i oni novinari koji se bavidu ovozemaljskim ozbiljnim nevojama.Oni nas ucidu,svituju i oci otvaraju,o tomu sto se sa drzavom,zemljom i cilim planetom desava.Oni su nepriznati i odbaceni,ali jednako tako su i dil opce novinarsko politicke scene,sastavni su dil svake novinske i televizijske kuce,tamo moraju bit ,mada ih niko nejebe.,Jednom ricju ilegalci u svojoj kuci.Oni nikad necedu postat sefovi niti cedu sidit s desne ili live strane.
Tko su oni?
anonimci koje prepoznaje samo mala saka citalaca i gledalaca,samo zato sto nemaju svoje misto pod suncem,njihovi clanci su losije zastupljeniji cak i od osmrtnica u novinama,njihove emisije su u kasne ure ili u vrime kad niko televiziju negleda.
Oni su ka i kurve-ilegalke,postoje a nemaju pravo glasa.Zar jedan BB,otvoreno,zatvoreno,usridu, cetvrtak ili sto ti ga vise znam ima vecu prednost,prioritet od kakve pametne emisije o ekologiji i sexu
Zar je sex nesto sto se mora toliko tajit i na kraju bit apsolutno neprihvatljivo.Ubit se more,pucat se more,ali jebat nemore.Oli svi moramo virovat u bezgrisno zacece.Jedan put se prodala prica o bezresnom zacecui bas me interesira ko jos ima muda ponudit istu danas.Zar je normalno da se na ekologe i biologe gleda kao na nekog antidrzavnog neprijatelja,nekog ko oce samo nesto sorit.Zar se politicari i crkva toliko bojidu plasticne kese i gole picke.
Svi ti novinarcici i osvjesteni aktivisti vodidu rovovsku bitku,a oce li jednog dana skupit force i kuraza i iskoraciti iz tega blatnjavog i popisanog rova, suocit se prsa u prsa sa crkvom i politikom i rec istinu javno u lice.Dovest ljude na ulice i rec,u kurac sve,ovako vise nemore.
Dali ce dobit rat protiv velikih novinara,popova i morona,koji siridu lazi i dezinformacije,koji nemaju cinu za kurvarluk koji cinidu
Ocedu li kurve dobit bitku i protiv onih samozatajnih kvazi-kurvi koje cijenu ne izgovaraju,koje halapljivo gutaju dok im se svrsaje usta,koje se rastezedu po nasipima,sumarcima i ovalnim stolovima dok im familija doma broji ovce u big brader kuci.
Bojim se da necedu,ako nista onda ne bar za neko skoro vrime.
Na vlasti ce ostat oni isti dupelizci,krpelji i siboguzi.Njihove usluge se nece mirit kroz male suskave novcanice,njihova cina je puno veca,nije javna i nama obicnim smrtnicima ce ostat vjecita tajna.
Nama cedu ostat iste mete,ista ostojanja,isti popisani rovovi,naslovi i obecanja,izmrceni prsti novinskim lazima od oih faca novinara i crkvenih velikana.
- 12:03 - Komentari (8) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>