ketrin

12.03.2006., nedjelja

saint patrick's daysaint patrick's day


Image hosting by Photobucket

VJEŠTICA I BOG

Ako se pitate zašto ovdje stoji slika vještice, reći ću vam odgovor. To sam vam ja. Ili bar tako kaže jedna osoba. Naime, unatrag par godina sam imala nekoliko smiješnih i veooma bezuspješnih veza da se uopće ne želim sjetiti koliko puta sam bila uporna u potrazi za normalnim muškarcem. Žene će shvatiti, to zaista težak posao. Npr., ja bi prohodala sa dečkom i samo par dana poslije toga bi on napravio totalnu glupost koju nijedna žena ne bi progutala, a pogotovo ne one koje uvijek vole biti u pravu, kao ja, i tako su veze za vezom pucale. Točnije, ja bi ih "s-pucala" i to s velikim razočaranjem u cijeli jebeni muški rod! Pa to treba proglasit kažnjivim djelima! Ali, Boga ima....:*)
Ne znam, stvarno ne znam kako, zašto, na koji način i zbog čega, ali iako nisam uopće osvetoljubiva, priča je UVIJEK došla na MOJE. Radi se o tome da bi se baš svaki put dogodilo nešto što bi tom muškom biću upropastilo život, ali hej, nisam ja ništa napravila. To je više onak, samo od sebe. I to bi bivalo svaki put nakon prekida s nekim..Npr. jedan je bio u bolnici 6 mjeseci nakon, jedan je u zatvoru, jedan se nakon 6 godina sjetio da se ja njemu opako sviđam i da ne može bez mene, jedan ne može imati vezu dužu od 7 dana, a za jednog sam poprilično sigurna da su mu se počeli sviđati drugi dečki..
Budući je to neobično učestala pojava, pitam se da li je to Bog koji se trudi da nijedno, recimo "zlodjelo", prođe nekažnjeno, ili sam ipak TO samo ja...?
Hi, hi, hi, hi...:*)


- 20:32 - Komentari (2) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

  ožujak, 2006  
P U S Č P S N
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Komentari On/Off

Linkovi