Fakin šit by Kaco Mortale

srijeda, 28.12.2005.

Čestit pornić i spretna Nova godina


Svi su ovih dana u nekoj frci gdje će (pazi sad olinjalu frazu), ispratiti staru i dočekati novu godinu. Nevjerojatan događaj taj doček. Obavezno ga se mora proslavit. Svi spizde masu love za tako važan dan. Neki čak briju u razne Tunis-pripizdine samo zato jer je doček nove godine. Ok, i ja bi volio vidjet fakin-Tunis kao i ostatak Svijeta (osim ako za njega igra Šuker). Ali za koji krasni kurac baš moram 31.12. Jebo te što je to veliki dan i praznik.

Ili skupi se brdo ekipe po nekakvim restoranima, klubovima, kafićima, daju lovu i onda mogu jest i pit. Super, plati 500 kn i sve ti je besplatno, sva hrana i cuga. Dok ima. A obično vrlo brzo nema.
O besmisleno-snobovskim dočecima ala Sheraton ne bi baš trošio puno riječi. Malo je skupo ali zato imaš fine stvari za jesti i pjeva ti nekakva Severina. Severinu nebi slušo ni da oni meni plate, a finu klopicu volim, al fina klopica su mi i ćevapi i janjetina i odojak i lignje i slane srdele i jebeni čvarci. Ko da moram dat dva soma kuna da bi probao deset deka račića spremljenih na Mauretanijski način i pohanu iguanu na Tasmanijski. Puca mi kurac za 10 deka račića u Sheratonu kad mi je kila odojka veći i teži gurmanski doživljaj. I lakši za novčanik. I moj centar za sluh u mozgu ne maltretira Severina.
I ne samo to. Jedem dobro kad mi se jede dobro, a ne zato jer je Božić i nova godina.

A sad ono najbolje. Dočeci na trgovima uz Prljava kazališta, Parne valjke, Tomsone i Mineje.
Jebem ti zabavu. Svi se prave veseli i pucaju petarde. Veseli su jer su pijani, pucaju petarde jer je to kao normalna radnja za doček nove godine. Na najobičnijem su koncertu lošeg benda (volio sam stari parni valjak iz vremena stvari kao što su Ulične tuče, Moje dnevne parnoje, Prevela me mala.... al zbog faze "Jesen u meni...", drago mi je da su se napokon raspali), kakvih ima tijekom godine mali miljon.

A najveći debilizam od svega su organizirane večeri 1.1. pod nazivom "Repriza Nove godine". To je totalka za retardirane debile. Idu u restorane, hotele i ine pizde materine, slušaju izdeformiranog propalog muzičara koji se zove "van-men-bend" i onda pred ponoć odbrojavaju 10, 9, 8... I šta? Eto ga 2. siječanj i svi su sretni što je napokon stigao. Aaaaaaarghhh!!! Viva ludež, Glupost je neuništiva, Two stupid dogs, Glup i gluplji, Ljubo Česić Rojs....
Ja organiziram reprizu dočeka nove godine 15.7. na moru di ćemo svi pijani na plaži odbrojavat deset, devet, kurac, palac... pa ćemo se ljubit jer je došo 16.7. Svi ste pozvani.

U biti doček nove godine je najobičnija pijanaka. Ja u tijeku godine dočekam stotinjak takvih novih godina. Svaki vikend čekam novu godinu (to od kad radim, inače na faxu sam ih čekao duplo više od češće nego rijeđe).
Ovu novu godinu ću dočekati drugačije. Spretno. Oboružat ću se pornićima, sve moguće, Džena, Tera Patrik, Brajana Benks, Beladona, Devon, Đina Vajld, Đesika Darling, Đil Keli, Niki Blond, Silvija Seint..... i stare krave kao što su Kristi Kenjon, Amber i Đinđer Lin, Teraza Orlovska, Čićolina, pokojne Moana Poci i Savana, Trejsi Lords, Trejsi Adams, Vanesa del Rio..... i da dobivaju po pičci od Roka Sifredija, Rona Đeremija, da ih okupa Piter Nort i ostala ekipa.
I onda kad mi napune muda, vrlo spretno ću se izdrkat po cijeloj protekloj 2005-oj i ko' nov, čiste savijesti i praznih jaja ući u novu 2006. Kakav orgazmični doček.

Na kraju, uopće nemam pojma zašto sam toliku ljut na taj doček. Serem bez veze, svake godine sam bio na nekakvim dočecima (jedan od boljih u Berlinu) i ubio se od cuge. Bit će da mi je živac diglo to što je doček sa subote na nedelju, a ja u ponedeljak moram radit pa se ne mogu gadno zapit jer mi je organizam malo ostario pa su mamurluci tri put teži nego pred desetak godina i onda mi je muka i na poslu dva dana kasnije.
Ali postoji rješenje! Svi vi koji ste u kurcu ko' ja, ne očajavajte. Vidimo se na reprizi nove godine 15.7. Nadam da vam pada u godišnji odmor.

- 10:01 - Prdi kurac (20) - Isprdi ga na papir - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Dijeli pod istim uvjetima.

< prosinac, 2005 >
P U S Č P S N
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

  • Pioniri maleni u discu!
    Ovdje se može naći vrlo ozbiljna zajebancija i jako zajebane ozbiljne stvari.
    Image Hosted by ImageShack.us

Osobna karta

  • Ime: Kaco
    Prezime: Mortale
    Rođen: Da
    Zvanje: Inspicijent keramike
    Hobi: Utjerivanje stiropora

    Bračno stanje:

    Image Hosted by ImageShack.us
    Žena iz prvog braka

    Image Hosted by ImageShack.us
    Žena iz drugog braka

    Image Hosted by ImageShack.us
    Žena bez brakova


    Mail: kazzomortalle@gmail.com

Linkovi

Govnarije iz arhiva