četvrtak, 26.05.2011.

MOTORIJADA: MK GRIFFONS, OTOK KRK, 21.05.2011.

Petak je bio dan za odmor, a subota dan za krenuti – bilo gdje. Nekako je to bilo gdje dobilo I svoju definiciju u smislu Jug. Nisam nikada bio kod Griffonsa, pa rekoh, ajde. Obišao sam hrpu frendova na Krku, tako da sam dosta kasno stigao na susret. Susret je bio OK, ne previše, niti premalo ljudi, onako – taman. Program je bio standardan, dobar. Pivce možda malo preskupo, al kaj je – tu je. Jedina zamjerkica bila bi ta što su TOI zahodi bili previdljivi iza stage-a. No, nije smetalo.

Sve u svemu, lijep vikend.














Pogledaj cijelu galeriju (38 slika)


MK Griffons 2011 by zgbikerboy

- 19:53 - Reci, reci... (0) - Bljucni na papir - #







petak, 20.05.2011.

MOTORIJADA: MK EASY RIDERS, LONJICA, 14.05.2011.

Bio je to lijep dan za napraviti neki đir. Budući sam imao nekih obaveza navečer u Zg, iskoristio sam dan za vožnjicu do Lonjice na hladno pivce. Novo mjesto, čini mi se OK. Ljudi podosta, s obzirom na trenutnu financijsku situaciju, što me malo ohrabrilo. Ipak neće sve samo odjednom stati i nestati. ;)

Nadam se da ću dogodine biti u prilici i istestirati kamp.














Pogledaj cijelu galeriju (32 slike)


- 20:27 - Reci, reci... (0) - Bljucni na papir - #







srijeda, 11.05.2011.

MOTORIJADA: MK STAAARI ROKERI, UMAG, 06.-08.05.2011.

Pojma nisam imao, jel bum skupil kaj love za Umag ili ne. Plaćica je visila u zraku, no nemoguće se osloniti na nju. Ali tako dugo sam se brusio za Umag da je na kraju želja pobijedila I krenulo se na put. Prethodno sam naravno posudio 300 kn, za zlu ne trebalo.

Put je prošao u savršenom redu, vrijeme savršeno. U petak pred večer stigao sam u Umag, postavio šator I počeo bauljati uokolo. Naletjeh na XJR-ovce, u čijem sam društvu na kraju proveo ta 2 dana. Da ih nije bilo, ugođaj ne bi bio potpun. Petak navečer dobra mjuza, pivice, laprdanje o bespućima svemira, gefufnama, cincilatorima I inim.

U subotu ujutro zapalili smo do centra Umaga na kaficu I uživanje u predivnom danu. Popodne povratak na mjesto zločina, nastavak zabavnog programa. Spora vožnja, utrka s jajima, bacanje mašine…

Navečer Vlatko Stefanovski I nastavak u revijalnom tonu. Preporučam se I dogodine. ;)















Pogledaj cijelu galeriju (153 slike)



MK Staaari Rokeri 2011 by zgbikerboy

- 21:26 - Reci, reci... (1) - Bljucni na papir - #







<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.

Tu nas je sada:




web counter