nedjelja, 18.07.2010.

MOTORIJADA: MK MORAVČE, BELOVAR, 16.-18.07.2010.

Prošli vikend prošao mi je na relaciji krevet – WC. Neka viroza me satrla, tako da sam vikend proveo doma. Zato sam se dobro pripremio za ovaj vikend. Petak uglavnom vožnjica uokolo, bez nekog plana i programa, a navečer smo obišli Pit-stop i Route 66. U subotu sam pokupio Eminu oko 19:00 i krenuli put Belovara, gdje je između ostalog imala i nastup.

Oko 19:30 stigli smo na moto susret, u organizaciji MK Moravče. Prostor je odličan, jedan od boljih koje sam obišao ove godine. Krasno mjesto usred šume. Hladovine koliko ti srce želi, primamljiva gastronomska ponuda i pristupačne cijene. Probauljali smo po susretu, popili nekoliko pivica i medica, malo prezalogajili i već se spustila noć.

Prvo su nastupali Bad Mushrooms, nakon njih Rockheads-i, pa malo go-go plesačice i teta-striptizeta. Onda je Emina sa Rockheadsima odradila svoj angažman, te smo se počeli spremati za Zagreb. Ostali su još Soundbringers-i, no počelo je sijevati, a kako sam bio bez šatora, zaključili smo da je bolje odmah krenuti.

Sve u svemu, svaka čast dečkima i curama iz MK Moravče, na 1. moto susretu u vlastitom aranžmanu. Vidimo se i dogodine. ;)















Pogledaj cijelu galeriju (29 slika)




A evo i filmić za odrasle. ;)


- 22:36 - Reci, reci... (1) - Bljucni na papir - #







petak, 09.07.2010.

MOTORIJADA: MK DUHOVI, BIOGRAD NA MORU, 25.-27.06.2010.

Kasnije navečer ponovo smo se našli na moto susretu MK Duhova u Biogradu na moru, gdje su XJR-ovci dobili svoju prvu zahvalnicu kao klub.

Te subote kišica je sipila do navečer, kada se pretvorila u pokoji pljusak. Motora od posvud, a i kamp je bio lijepo popunjen. Gužva je bila i ispred bine i u šatoru. Bez obzira na kišicu plesalo se do kasno u noć. Za dobar štimung su se pobrinuli među ostalima i Pišta sa HARD TIME-om, te Gobac sa PSIHOMODO POP-om. Dvije striptizete su dodatno napravile gužvu kod bine svojim nastupom.















Pogledaj cijelu galeriju (56 slika)

- 09:54 - Reci, reci... (0) - Bljucni na papir - #







OKUPLJANJE: KLUB VLASNIKA YAMAHE XJR, ZATON, 25.06.2010.

25. 06. 2010. u malom selu Zatonu kod Šibenika, skupili su se po prvi puta, članovi kluba vlasnika YAMAHE XJR-a. Tamo su uživali u druženju i specijalitetima lokalne konobe Feral. Razgledavali su se prerade na motorima i izmjenjivala iskustva. Na2kotacha im želi još puno takvih susreta!














Pogledaj cijelu galeriju (24 slika)

- 09:18 - Reci, reci... (0) - Bljucni na papir - #







ponedjeljak, 05.07.2010.

MOTORIJADA: MK AQUA BIKERS, VŽ TOPLICE, 02.-04.07.2010.

U subotu nisam znao jel' bi opet do Jaske ili do Varaždinskih toplica. Ipak je odluka pala, ide se u toplice. Na2kotacha i ja krenuli smo dosta kasno, tako da smo tamo stigli tek oko 20 sati, na brzinu podigli šator, pozdravili gospona Čo-a i odjurili po hlaaadne pive.

Susret je bio OK, samo mi se čini da je muzika bila malo previše širokog spektra. Tj. ciljalo se na širu publiku, jer se dobrog Rock'n'Roll-a nije se baš puno čulo. Svaka čast Bijelom Dugmetu, ali mi oni nekako nisu baš za motorijade i to nije samo moje mišljenje.

No, na svu sreću ne vrti se sve samo oko muzike na susretu, tako da je sveopči dojam bio jako dobar.

Još da nas nisu bez veze strpali u maricu i vozikali do Novog Marofa i nazad, imali bi i snimku striptizete, no ovako ste na žalost ostali uskračeni za taj dio. ;)














Pogledaj cijelu galeriju (48 slika)






- 18:05 - Reci, reci... (0) - Bljucni na papir - #







nedjelja, 04.07.2010.

MOTORIJADA: MK JASTREB, JASKA, 02.-03.07.2010.

Petak mi je bila totalna ludnica na poslu. Ekipa pobjegla na godišnje odmore, a mene zadesilo još 3 dodatna posla, koje iskreno nemam pojma kako ih ugurati u osmosatno radno vrijeme. Došao sam strgan doma i prasnuo u krevet. Negdje oko 19 sam se probudio i skužio da je zapravo početak vikenda i da bi bilo šteta ostati doma. Na2kotacha se ubio klopom, te je bio onemogućen za putovanje, pa rekoh moram naći drugu žrtvu. Nazvao sam Eminu i pitao jel slobodna i dal joj se slučajno da provozati do Jaske. Prihvatila je poziv oduševljena, te mi nije preostalo ništa drugo, no krenuti na put.

U neko doba pokupio sam Eminu i krenuli smo put Jaske. Uvijek mi je taj susret u Jasci bio simpatičan. Mjesto mi je fantastično, ekipa je uvijek OK, cijene uvijek pristupačne. Popio sam pivicu u miru, Emina maznula čevape, te smo pustili mozgove na pašu i uživali u trenutku.

Na kraju smo još po povratku u Zagreb svratili do Jabuke na piće, budući je bilo svečano otvorenje terase sa novim umjetničkim grafitima na zidu.














Pogledaj cijelu galeriju (31 slika)

- 17:39 - Reci, reci... (0) - Bljucni na papir - #







<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.

Tu nas je sada:




web counter