nedjelja, 20.06.2010.

MOTORIJADA: MK COLAPIS RIDERS, OZALJ, 18.-20.06.2010.

Petak smo proveli u Bikers Beer Factory-u, a za subotu sam imao u planu ići do Roostersa u Koprivnicu, no vrijeme je bilo više nego nepovoljno za prečoriti tamo, tako da smo odlučili skočiti do Ozlja. Na putu do Ozlja pratilo nas je relativno lijepo vrijeme, no negdje na pola puta počeli su se oko Karlovca skupljati zlosutni crni oblaci.

Stigavši u Ozalj, počela je padati kiša. Brzo smo našli susret, te odmah navalili na pivo. Nije prošlo još puno vremena i kišica se pretvorila u pljusak, tako da smo bili prisiljeni čubiti ispod šatora i ispijati pivice. No, nije ni to bilo loše, piva, muzika, OK ekipa…lagano subotnje relaksiranje.

Negdje oko 23 krenuli smo nazad za Zagreb.

Šteta što je vrijeme bilo takvo kakvo je bilo, jer samo mjesto je super, pa se nadam da će dogodine vrijeme pokazati i svoju ljepšu stranu.
















Pogledaj cijelu galeriju (32 slike)

- 13:41 - Reci, reci... (0) - Bljucni na papir - #







nedjelja, 13.06.2010.

MOTORIJADA: MK ZELJARSKI DIZELAŠI, VIDOVEC, 11.-13.06.2010.

U petak sam imao proslavu 20 godina mature, tako da nisam išao nigdje na motorijadu, no nije mi žao, neke ljude nisam vidio od srednje škole. U subotu sam se probudio pomalo mamuran, pa sam dolazio k sebi do nekih 15 sati i tada započeo pakiranje. Odredište mi je bio 1. moto susret MK Zeljarski Dizelaši u Vidovcu kraj Varaždina.

Putem sam ispio 3 kave, jer nikako se nisam uspjevao sastavit sam sa sobom, tako da je put trajao dosta dugo. Po dolasku u Vidovec, popio sam rakiju dobrošlice, uvalio se u kamp, digao šator i krenuo u obilazak. Prostor mi se jako dopao, jer je imao dosta hlada, što je za ove ljetne temperature bio spas. Zatim su se zaredale moto igre, zezancija s frendovima i očekivanje noćnog programa.

Izbor bandova mi je bio OK. Skynard crowd je odlično odradio svoje, Zadruga je zaprašila tako da je ekipa skakala na sve strane i na kraju Nakupina Mi izvela je pregršt pjesama koje su mi jako drage.

Sve u svemu, čestitke na 1. Moto susretu. Dogodine će biti još bolje, sa još više ljudi, to definitivno vjerujem. Na meni je da provjerim.
















Pogledaj cijelu galeriju (52 slike)





- 17:08 - Reci, reci... (0) - Bljucni na papir - #







ponedjeljak, 07.06.2010.

MOTORIJADA: MK BIG CHIEF, PETRINJA, 04.-06.06.2010.

Ostavismo Rakitovec za sobom i krenusmo dalje put Petrinje. Dan je i dalje bio obečavajuć, te smo po dolasku na moto susret našli mjesto za šator, postavili ga i krenuli u potragu za hladnom pivom. Zadivilo me mnoštvo ljudi na susretu, ma da je većina bilo civilno pućanstvo, no nije me smetalo. To je jednostavno takav susret i dobro je da ih ima.

Bauljali smo među motorima, naišli na krasne primjerke, popili naramak piva i odlučili se malo odmoriti. Kako je dan tekao, tako su se redale športske moto igre, pa svirka, pa malo striptiza, pa opet svirka, pa vatromet…ono, što više očekivati? ;)

Jedino neugodno iskustvo bilo je po povratku do šatora (naša greška – ispalo je da ipak nije idealno mjesto za postaviti šator) saznanje da je razvaljen. Samo sam se nadao da su stvari još u njemu i bile su, no od šatora više nikakve koristi budući je netko dobro zalegao na njega i potrgao noseću štangu. Bacio sam pogled unaokolo i vidio na metar i pol nekog klinca kako mrtav pijan blaženo spava na podu. A rekoh…jebi ga, događa se.

Bilo je malo zahebato sad krenuti sa par piva u dupetu na put, al kaj se može. Spakirali smo stvari i krenuli laganom vožnjom put kući. Na sreću nije nas zaustavila policija, a i vozili smo prema propisima.

Tako da, dragi organizatori, ako se još pitate gdje je nestali biker koji je ostavio šator, prestanite se brinuti, sve je u redu. Šator je nadam se završio u obližnjem kontejneru.
















Pogledaj cijelu galeriju (77 slika)



- 18:47 - Reci, reci... (0) - Bljucni na papir - #







MOTORIJADA: TUR BIKERS MC, RAKITOVEC, 04.-06.06.2010.

Nisam mogao vjerovati. Probudim se u subotu ujutro, kad ono – sunce. Mislio sam da sanjam. Nakon svih ovih dana, tjedana provedenih uz svakodnevnu kišurinu, sunce je napokon zasjalo. Odmah pojurih pogledati raspored moto susreta i skužim da bi mogao navratiti do Tur Bikersa, a onda još nabaciti đir do Petrinje gdje su MK Big Chief imali susret.

Nazvao sam Na2Kotacha i rekao mu da se pakira. Bio sam spreman za kojih sat vremena, pokupio kompu i put pod kotače.

Nakon kraće vožnjice stigli smo do Tur Bikersa, gdje nas je dočekala gotovo obiteljska atmosfera. Budući je još bilo dosta rano, nije bilo neke pretjerane gužve, te smo se smjestili do frendova na koje smo tamo naišli.

Popili smo svaki po pivce, porazgovarali sa ljudima koje duže nismo vidjeli i krenuli dalje za Petrinju.

Da mi nije bilo do vožnje, ostao bih sigurno u Rakitovcu, ali sunčani dan je tražio svoje i tako smo se oprostili od Tur Bikersa i krenuli dalje za Petrinju.
















Pogledaj cijelu galeriju (18 slika)


- 18:14 - Reci, reci... (0) - Bljucni na papir - #







<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.

Tu nas je sada:




web counter