Kava

09.06.2006., petak

blog kava!!! ...rewiew... ili što već:)

Jedan sasvim običan dan.
Sasvim obična nedjelja. dobro ne baš sasvim obična. Pao je takav odvratan pljusak... ne, ne... prolom oblaka je bio, da. Prolom oblaka, nakon čega je usljedila tuča (mislim bar u mom kvartu:) Padale su ledene kuglice veličine natreena. kak slatko, zar ne?

No, skrenula sam s teme.
Ajmo nazad!

Nije to bila sasvim obična nedjelja. Bila je to blogerska nedjelja. Održala se blogerska kava u kafiću "argentina". I bilo je kul. Jedino što je netko sjeo u prostor za nepušaće, ali nećemo imenovat plavooka malena i lonely girl ali nećemo imenovat:)) no to nas neke nadobudne nije spriječilo da zapalimo koju. Hvala stričeku konobaru iako je oderao kill toy-a.

No, sve ostalo je bilo okej. Na kavi su prisustvovali dušom i neki tijelom: amber, ribac, sretno dijete, plavooka malena, lonely girl, desiree sa majicom na kojoj piše ni manje ni više, "my boyfriend is the coolest", ali momak je priznao da je nije on natjerao da to obuče... yeah right:D
malena!309 koja nam se pridružila sa putnom torbom, jer se upravo vratila s puta (baš je bubica:) , PaM - naša umjetnica, ona ima to u sebi, ima onu vibru, umjetničku;) hihihi... i kill toy (hvala na cd-u, hehe...) i moja malenkost ja (ahahaha... linkala sam samu sebe:)

Pila se kava s mlijekom, nes od vanilije i jeo se sladoled. U argentini je bilo sladoleda samo s okusom čokolade i vanilije na to neke nije spriječilo da uživaju u pregršti svih tih okusa, enormne količine šlaga i preljeva "vaniličastog" izgleda. (Da, da... izmislili smo novu riječ, i nemoj samo da nekog čujem da mi kaže da ta riječ postoji...jer... NE POSTOJI!!?!) u svakom slučaju preljev je bio od čokolade ali je još uvijek "vaniličastog izgleda" :))

Crtali smo maslačke po računima jer nam je to falilo, gledali slike sa maturalnih zabava i uživali. Bilo je baš lijepo, puno smijeha, zezancije i nekih ljudi koji se ne skidaju iz jedne te iste majice (samo ja znam da taj čovjek ima 5 istih majica... lol) amber je ispričala vic, koji ćemo ovdje sad i napisati:

Bila 3 bosanska brata, mujo, haso i suljo.
Njihovoj staroj majci je bio rođendan i oni razmišljaju što bi joj mogli kupit.
mujo joj pošalje limuzinu i vozača, haso joj kupi palaču, a suljo joj pošalje papigu koja zna cijeli kuran napamet iliti by heart.
stara majka im odgovara:
Dragi moj mujo, hvala ti na poklonu, ali ti znaš da sam ja već stara i da se baš nigdje ne vozim i ne idem, pa i nisi baš pogodio.
Dragi moj haso, hvala ti na palači, ali ti znaš da ja živim u jednoj sobi, a nisam luda da čistim cijelu palaču, tako da se nisi ni ti baš proslavio.
A ti moj dragi Suljo, baš si pogodio, kako mi je samo pasalo ono pile. hahahaha:) bravo amber:)


pade mrak, pa smo onda još ostali i na kraju se zaputili doma, ali ne pravo doma, imali smo najbolju namjeru svratiti na cest is d best, ali je program već odavno završio. Pa krenusmo doma. Bilo je baš uber super kul (hahahaha) ili kako je još netko rekao genijalistično:) i uskoro će biti još kava, piva ili štogod već pijete pa se vidimo.

Oni koji nisu došli: You should be ashame of yourself!!!

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

plavooka malena
lonely girl
malena!309

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

kill toy,PaM

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

amber,Maja

Još nam fale: sretno dijete:) i ribac:) , a gdje su njihove slike nestale to nitko ne zna...
- 16:31 - Šlag na kraju (4) - Kava za doma - #

<< Arhiva >>

< lipanj, 2006 >
P U S Č P S N
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30    


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
OYO.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Komentari On/Off

Starosjedioci