Website Design - Dos & Donts of Custom website design.

online
Image Hosted by ImageShack.us

DO 25. SVIBNJA 2007.

DAROVANO
1265
RAČUNALA

ORR "SVI SMO PROTIV"

Darujte otpisani kompjutor

U računalnoj radionici prikupljaju starija računala, koja su odbacila mnoga poduzeća i ustanove, poprave ih i obnove, te se doniraju invalidima, djeci s posebnim potrebama i domovima za napuštenu djecu. Stoga iz udruge "Svi smo protiv" pozivaju poduzeća i pojedince da daruju otpisani kompjutor.
Broj telefona 01/6590-459, Remetinečka 60.
10 000 Zagreb

tisuću računala na dar- 1265

15.05.2007., utorak

Ministrica Kolinda Grabar Kitarović otvorila Obnovljenu Računalnu radionicu

Image Hosted by ImageShack.us
Ministrica vanjskih poslova i europskih integracija Kolinda Grabar Kitarović, otvorila je obnovljenu Računalnu radionicu „Svi smo protiv“ u Remetinečkoj 60. Tom prigodom ministrica Kitarović je u ime Ministarstva i Računalne radionice «Svi smo protiv» uručila i vrijednu donaciju računala Udrugama „ABC Hepatitis“, Družba misionara Krvi Kristove, Udruzi za optimalizaciju razvoja neurorizičnog djeteta „Osmijeh“, Albansko kulturnom društvu „Shkendija“, Udruzi dragovoljaca domovinskog rata Dugave.
Image Hosted by ImageShack.us
Računala je Ministarstvo vanjskih poslova i europskih integracija darovalo Računalnoj radionici, a volonteri Udruge su ih obnovili i prilagodili za korisnike kojima su darovana. Predsjednik računalne radionice zahvalio se ministrici Kolindi Grabar Kitarović na donaciji i praćenju u svim akcijama od strane Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija. Ministrica se zahvalila na dočeku. Te je naglasila da joj je izuzetno zadovoljstvo što Ministarstvo već neko vrijeme surađuje s Udrugom za borbom protiv ovisnosti i neprihvatljivog ponašanja, te drži da je rad Udruge hvale vrijedan. Ministricu veseli činjenica da je do sada Ministarstvo vanjskih poslova i europskih integracija do sada Udruzi donirala 302 komada informatičke opreme od toga 125 računala, a ministarstvo će se i dalje odazivati na pozive za donacijama opreme koje tehnološki više ne zadovoljavaju standarde Ministarstva, ali još uvijek može jako dobro poslužiti onima kojima je potrebno i zadovoljiti njihove potrebe.
Image Hosted by ImageShack.us
Naglasila je da je djelovanje udruge višestruko korisno, a pripremljena i nadograđena računala uvijek dobro dođe, ustanovama, osobama, djeci s posebnim potrebama. Uz čestitke, uz priznanje za humani rad, poželjela je udruzi još puno godina rada i iznimno joj je zadovoljstvo što je mogla otvoriti obnovljenu računalnu radionicu. Predsjednik radionice Uručio je Ministrici Kolindi Grabar Kitarović priznanje „Dobri ljudi“, koje je radionica dodijelila Ministarstvu vanjskih poslova, Dorici Nikolić, državnoj tajnici u Ministarstvu zdravstva i socijalne skrbi, priznanje „Dobar čovjek“ te Uniqa Osiguranju također priznanje „Dobri ljudi“. Zahvalnicu za pomoć u suradnji dobio je vlasnik pekarne „Paradis“ u Savskom gaju Kristo Selitaj te se zahvalio i donatorima tvrtki Spaz i VB leasingu. Predsjednik Vijeća gradske četvrti Novi Zagreb zapad Jadranko Baturić, tom prigodom obećao je hitno rješavanje pristupa invalida računalnoj radionici izgradnjom pristupne rampe.

www.novi-zagreb.hr



- 17:07 - Komentari (2) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

< svibanj, 2007  
P U S Č P S N
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
OYO.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga


da to sam ja
Image Hosted by ImageShack.us
mcuzic@globalnet.hr