Geodetski elaborat "kamene kućice"

07.11.2014.


Nedavno su stigli sudski pozivi za drugu raspravu, glede i u svezi očevida "kućice", čiji sam elaborat dugo ganjala, dok ga konačno nisam i dobila... taman, evo, pred zakazivanje nove rasprave, koja bi se trebala održati u drugoj polovici prosinca.
E pa taj, traženi i dugo čekani, elaborat izgleda ovako:




FOTOGRAFIJE MJESTA OČEVIDA










"NASLOVNICA", kao zadnja po važnosti (moglo bi i bez nje), pa, eto, i po redoslijedu


Ja se, pak, toplo nadam, da će prosinačka rasprava biti ujedno i zadnji korak pred donošenje, kakve-takve-nekakve-već, sudske odluke, jer ne vidim, o čemu bi sud više razvezivao markove konake, kad je sve kristalno čisto i jasno... meni fino... a ne vidim što ne bi bilo i njima naughty. I odvjetnik se, u načelu, slaže sa mnom, ali svejedno ne propušta dodati, kako nema kristalnu kuglu, i kako je sve u rukama suda. Mogla sam si i misliti.
Pa sad ne znam, da li da očekujem jedan lijepi novogodišnji poklon od strane suda, ha... ili još uvijek živim u oblacima, hmm... a možda netko od vas ima kristalnu kuglu... šta ne...

Inače, iz više razloga mozgam u zadnje vrijeme, kako izdvojiti "čistu" tematiku, i sakupiti je "na hrpu", ali o tome nešto više drugi put.

Oznake: nalaz i mišljenje vještaka

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.