kupus_vulgaris

četvrtak, 29.06.2017.

e jebiga



29.06.2017. u 21:11 • 18 KomentaraPrint#

utorak, 27.06.2017.

opačina

evo je zavručilo i već mi je pun kurac lita, em šta je vruće, a bogami i ovi turista svake godine sve više. gledan jutros njizi grupa oko 30-ak u zlatnin godinama, svi dobili slušne aparate od vodiča da se ne izgube, stavili nove čepe na ščape da se negdi ne poskliznu i podmazali kola od hodalica da ne škripe. jebate, gledan ja njizi tako i mislin se koji in se kurac triba u otizin godinama štrapacirat kad svako lito odapne bar jedan od vručine, šta ne stoje doma i lipo se ladiškaju kad su cili život radili red je da se i odmore.

onda je oni lik iz crtanog filma šta smišlja rješenja kada grad zapadne u probleme smislija da će naplačivat komunalne kazne onima šta šetaju u majice na špaline, ređipetin i mundantinam po gradu, nalipija table zabrane koje niko ne jebe al nije računa da će bit pun kurac ovi ša in triba još i dodatni rukav po ovoj vručini. prethodno je zabranija vezivanje jahti na zapadnu obalu jer ona nije bila njegova ideja nego njegovog prethodnika koji je za razliku od njega volija gledat gole guzice i tija otizin jahtan naplačivat vez u zlatu ali je zbog općenja sa pršuton mora odstupit.

i sa san ja totalno iznebušen šta je to opačina? jel opačina zabranit mladon svitu da pokazuje svoje sise i guzice ili je opačina ne ubrat novce kad su oni to voljni platit i u zlatu? btw ako mene pitate meni je draže sist na rivu i gledat sise u majici na špaline bez ređipeta nego one šta zvire gradom u dugin rukavin koje nemoš ni priskočit ni zaobič, šta svako malo neki kurac slikaju kako bi sebi prikratili duge zimske dane, a gradu ne ostave ni kune jer su na kruzeru uplatili puni aranžman.

27.06.2017. u 11:27 • 20 KomentaraPrint#

četvrtak, 22.06.2017.

droga

da bi razumili zašto je droga u današnjem svitu toliko rasprostranjena najpije se moramo osvrnit na puteve droge. daklem, droga kao produkt biljnih prerađevina zapadu nije bila poznata sve do dolaska engleza u kinu, ne računajući alkohol. kako su engleski kolonizatori okupirali dio ondašnje carske kine na području današnjeg hong konga tako je kineski car od engleza tražija da mu plačaju koncesiju na trgovinu i to isključivo u srebru, jerbo je srebro bilo platežno sredstvo u kini tog vremena. englezi su oma sračunali da nemaju toliko kolonija iz koji bi namirili potrebe za srebrom koliko je oti kineski car tražija i onda su se domislili da prodaju opijum, opet trgovina, lokalnom stanovništvu koje je tilo ubit emocionalnu tugu poklepnog kineskog cara, ali su naplatu tog opijuma tražili isključivo u srebru i tako je došlo do bokserskog ustanka kojeg su englezi ugušili u krvi a srebro od trgovine opijumom stavili u svoju blagajnu.toliko o povijesti. posljedično su skužili da se od trgovine tuđom nesričom može dobro živit pa su isti sustav proširili diljem svojih kolonija, koje danas čine zapadnu civilizaciju, i pritom punili državnu blagajnu.

izuzmemo li alkohol, koji je na zapadu poznat od antičkog svijeta, i koji se ne tretira kao droga iako ima halucinogena svojstva koja smanjuju motroričke funkcije čovjeka drogu možemo podijeliti u dvije kategorije: fizičku i psihičku. ove fizičke su, isto ka i alkohl, obično biljnog podrijetla iako se u novije vrijeme pojavljuju i neke sintetičke droge, koje kod konzumenata izazivaju fizičku ovisnost, ka i alkohol, tako da ih konzumenti moraju redovito unositi u organizam fizičkim putem na razne načine. kod ovih psihičkih droga je malo drugačiji slučaj i konzumenti ih ne moraju u organizam unositi fizičkim putem jer je ta droga već prisutna u organizmu. jedne od poznatijih su ego i pohlepa. da bi razumili njihov učinak moramo znati kako one djeluju na organizam kojeg su kontaminirale.

ove fizičke droge, uključujuči alkohol, u organizam obično unose emocionalno nestabilni ljudi koji se pod njihovim utjecajem pretvaraju u one koje fizički štete svojoj okolini. pa će tako jedan ovisnik o fizičkim drogama lako doći u situaciju da ugrozi život svojih bližnjih, ako mu je droga uskraćena učiniti će sve kako bi do nje došao pa će tako potrošiti i plaču, ako još radi ili, ako ne radi rasprodati obiteljsku imovinu, u žargonu nazvono, obiteljsko srebro i time uništiti opstanak svoje familije. kod ovih psihičkih droga, za koje je karakteristično da ne izazivaju nikakav emocionalni učinak, a koje obično konzumiraju političari, vlasnici koncerna i menađeri je malo drugačiji slučaj. oni ne rasprodaju obiteljsko srebro jerbo su ga na vrijeme sklonili u banke zemalja koje još nisu donijele zakon o zlouporabi psihičkih droga, nego rasprodaju srebro onih koji su zbog svoje emocionalne ograničenosti, bez utjecaja droge, povjerovali da će se uloženo srebro višestruko vratiti.

iako je konzumiranje droga kazneno djelo isto ne važi kada se to primjenjuje na fizičke odnosno psihičke droge. dok će konzument fizičkih droga upropastiti sijelu svoju familiju i zbog zloporabe droga završiti u zatvoru dotle će konzumenti psihičkih droga, koji su upropastili cijeli jedan narod, prvenstveno za zloporabu optužiti menađere koji obično zbog iznimno ostvarenih rezultata u radu završe u remetincu, a vlasnici koncerna oslobođeni zbog nedostatka dokaza ili im se u najgorem slučaju zapriti da to više ne čine narednih pet godina, političari će izaći na iduće izbore pod novim stijegom sa parolom da su bili zavedeni i nastaviti prodavati koncesije onima koji ponude najviše srebra.

i zato, recimo NE drogi, pa makar to bio i alkohol!

22.06.2017. u 10:38 • 13 KomentaraPrint#

utorak, 20.06.2017.

asgardija

reka je rus da je kolonizacija marsa i ostalih galaksija laž. to mu virujen jerbo se u ljudskoj povijesti još nije dogodilo da tamo di je čizma kročila isto nije bilo prisvojeno, što posljedično znači da je i slijetanje na misec laž.

al pustimo misec on više nije interesantan, mislim nije bija interesantan ni 70-tih jer da je već bi bija koloniziran. ovdije je rič o jednom posve drugačijem svemirskom programu. kaže rus da će izgradit svemirsku postaju u nižoj zemljanoj orbiti i tamo naselit ljude, neki 100 ijada pa je onda to poveča na miljun jer mu se već javilo priko 200 ijada koji oče dobit državljanstvo te umjetne svemirske države. još je reka da su svima otvorena vrata za predupis i da neće gledat koje ko i šta je jer da oće napravit državu slobodni ljudi. je, ali je odma uveja represivni aparat tj. tužiteljstvo i sudstvo a posljedično i policiju. pa se onda ja mislin koji će mu kurac represivni aparat ako je to svemirska država slobodni ljudi!? al dobro, jebe mi se šta će rus jerbo ja tamo ne idem, a ne idem zato što:

ka prvo tamo će bit beztežinsko stanje, a ako je beztežinsko stanje onda nemoš naložit vatru. sa će neko mislit da je meni stalo do idiličnih zimskih noći uz komin. ne! jerbo ako nemoš naložit vatru koja bi u beztežinskom stanju frcala na sve strane onda nemoš ispeč ni janjca. onda, svi znamo da je za dobar pršut bitan piz koji će mu iscidit vodu i bura koja će ga osušit. piza u beztežinskom satnju nema jerbo nema ni težine, a nema ni bure jer ako otvoriš prozor ode sve u tri pičke materine. onda ako se ideš posrat ili popišat nemoš bit siguran da ti sve to neće doletit u facu, ako se oš sexsat ošta ćeš se oduprit itd, itd. dobra stvar je šta ti kurac neće past jerbo nema gravitacije, a i sise se neće obisit.

sve u svemu to nije za mene nono meni je puno draža gravitacija smokin

20.06.2017. u 18:02 • 17 KomentaraPrint#

četvrtak, 15.06.2017.

takujin

evo su naša dva znanstvena novaka sa područja astro fizike objavili neku novu tezu o nastanku svemira i to u prestižnom listu koji obrađuje te teme. sa će se nač svi ostali lumeni sa tog područja i onda će oni tako jebavat mater jedni drugima šta su glupi i ne razumidu o čemu je rič, i to godinama, što posljedično znači da momci imaju osiguran posal do kraja života jer, ne rađa se svemir svaki dan. triba pripomenit da je jedan sa hrvatskim prezimenom na sveučilištu u hamburgu a ovi drugi šta oče da mu prezime zvuči stranjsko ode kod nas na fernu.

e ali da nebi bilo kako i čorava kokoš nađe zrno tako se možemo pohvalit da hrvatska pamet ima svoje misto u svitu i na području tržišne ekonomije, a ne samo pametovanja. tako su naši mozgovi smislili pametni takujin šta me uopće ne iznenađuje, jer ode kod nas ako oš sačuvat takujin moraš bit pametan, e oni su tu našu evolucijsku osobinu ugradili u svoj proizvod pa tako ovi naš pametni takujin ima nešto šta nema niti jedan drugi pametni takujin na svitu.

recimo ima ugrađen senzor da ti kaže kad je prazan, šta je za naše prilike zakurac jerbo je uvik prazan. onda ima senzor koji će ti kazat da je osta otvoren, šta je opet zakurac jerbo se nikad ni ne otvara pošto nema potrebe. e onda ima senzor za akceleraciju, tu mi nije bilo jasno za koji će in to kurac kad nema šanse da ti takujin padne na pod pošto su svi vezani kadenon, a i da nisu skupilo bi ti ga prije nego je pa, isto ka galeb cipla kad skoči. onda san skužija da taj pametni takujin nije namjenjen našem tržištu nego stranjskom pošto oni u njega imaju šta stavit, nemaju galebove šta jedva čekaju da ti nešto drpe dok se ti nisi ni okrenija, a i triba in led rasvjeta jer se njima nije upalilo svitlo ka nama pa moremo vidit i u mraku kad nas neko oče popljačkat.

15.06.2017. u 11:55 • 18 KomentaraPrint#

srijeda, 14.06.2017.

A+++

evo su oni šta kontroliraju javno mijenje rekli da više neće biti manipulacija sa ovi A plusevima nego da će pluseve zamijeniti slova BCDEFG i da će to ka bit poštenije prema kupcima jerbo onda neće morat mislit koliko imaju pluseva nego koje su slovo, jedino šta se ne minja zadnje slovo G šta oće reč da po energetskim normama govno ostaje govno. e, ali :)

kupin ja taj A sa dva plusa jerbo je oni sa tri košta 200 kuna skuplje i to mašinu za suđe renomiranog proizvođača. dođe mašina spoji se na vodovodnu mrežu ka i na struju i pročitali idiot book da ne bi koji kurac zajebali pošto je sve to sad sofisticirana elektronika koja osim šta kontrolira potrošnju struje ujedno kontrolira i potrošnju vode. nema šta visoko sofisticirani proizvod koji čak neće da radi ako je voda pretvrda. uključimo mi to čudo o'tehnike na kratki program šta radi na 40°C i traje 40 minuta. kaže šefika:
- jebate šta je dobra. ništa se ne čuje.

prošlo otizi 40 minuta na 40°C otvori šefika makinju sva ozarena šta više ne mora prat naruke da vidi kako joj je to čudo o'tehnike opralo suđe kad čuješ:
- šta je ovo koji kurac!!!?
- šta je? kome se diga kurac?
- evo se meni diga kurac kojeg neman jerbo su mi čaše ostale mutne.
gledam i ne mogu doć sebi. čaše ka da nisu oprane još se i šminka vidi.
- a jebate bićeš od uzbuđenja zaboravila stavit tabletu.
- šta je tebi! di ću zaboravit, ostalo skoro cilo pakiranje od one prošle.
- a možda to nisu tablete za ovu mašinu. šta piše u idiot book koje tablete preporučaju?
- aj ne jebi! šta ću sad???
- pa uključi je ponovo.

uključi šefika ponovo na kratki program od 40 minuta na temperaturu od 40°C, prođe 40 minuta, otvori mašinu kad:
- evo ga opet! ovo je opralo ala jebat mater! šta ću sad?
- pa stavi onda na kratki program i 70°C
- to nemože!
- zašto nemože!??
- zato šta ovi kratki radi na 40°C a ovi od 70°C moš jedino reducirat na pola.
- pa onda reduciraj!
- je, i kad reduciram trajat će uru i 40 minuta.
- oš reč da puni traje 3 ure.
- ne, nego puni traje 3 ure i 20 minuta!!!
- pa dobro, jel moš stavit na oni automatski?
- ti si stvarno ukurcu! taj automaski pere na 50°C traje 4 ure i regulira koliko će uzet vode i ako detektira da nan je voda tvrda, šta je, onda neće radit, tribalo bi mu stavit soli.
- pa šta ne staviš?
- koji ću kurac trošit kad ionako radi 4 ure!!! jebate ti stvarno ništa neznaš o ekonomiji domaćinstva!
- znači! bila je bolja ona stara šta je prala 45 minuta na 60°C
- da!!!
- a koje je ona slovo bila?
- koje sad kurčevo slovo???
- pa ovo šta se reklamira ka ušteda energije.
- neman pojma koje je slovo bila ona stara ali znan da nije bila vako govno!

14.06.2017. u 12:51 • 14 KomentaraPrint#

srijeda, 07.06.2017.

kokoš

ja neznan jel svit ukurcu ili san ja ukurcu kad je kokoš mogla postat kraljicom kuhinje. i sa će neki postavit pitanje kako je to kokoš kraljica kuhinje? lipo!

koliko vas redovito, na dnevnoj bazi, kupuje janjetinu, srnetinu, veprovinu, zečevinu, fazane i oboritu ribu? ritko ko i niko. uglavnom se za svakodnevnu konzumaciju kupuje kokoš ili klempo, ako'š nešto konkretnije, ili srdela ako'š ist ribu, za blagdane se uzima odojak pa tek onda od sveca i janjetina. ove egzotične je malo ko ima prilike i provat osim ako mu neko u familiji nema lovačkog duha. oboritu ribu u šta ne računan komarču i lubina iz uzgoja niko nije ni jia jer sva odlazi u restorane, ma nemoš više ni poštenu skušu nač, od ovi iz rike priznajen samo pastrvu jer sve ostalo smrdi po mulju osim kečige.

ali da se ja vratin temi. dakle jedna toliko glupa beštija ka šta je kokoš uspila je zauzest prvo misto u hranidbenom lancu, nešto ka šta je ava karabatić postala selebriti. zašto? najprije nije tako jeftina ka šta se čini osim ako je ne kupuješ cilu. cila je 22 kune. e, a kad je ideš spremit tek se onda iskesaš. ako'š je peč cilu to ti je zakurac, poji se samo batak, zabatak i krilce, prsa samo ako je tek izvađena iz pečnice. dok je jiš triba ti neki dodatak recimo majoneza, kečap i krastavci kao pojačivači okusa jer je u protivnom bez boje okusa i mirisa. od ono prsiju šta ti je ostalo, a ostalo je sve, napraviš mornarsku salatu za koju ti opet triba majoneza plus jaja, vuče se po frižideru danima i nakraju pola od toga baciš. ove mlade kuvarice danas ne znaju ni tranširat kokoš pa onda kupuju već tranširane batke, zabatke, krilca i filete od prsiju koji se u prosjeku kreću od 40 do 60 kuna, kako šta.

i sad, je li bolje uzet kil janjetine po 55 kuna za koju ti ne tribaju pojačivači okusa, koja se odranila na pitoresknim pašnjacima nezagađene prirode makedonije i bugarske (jer ovu našu europsku visoko cijene) nego glupu kokoš koja se odranila na gmo soji koja sunca nije vidila.

07.06.2017. u 17:31 • 6 KomentaraPrint#

četvrtak, 01.06.2017.

vinčanje

- kuuuuuupus!
- šta je?
- šta radiš?
- serem.
- aj prestani strat i dolazi amo!
- .......šta je!?
- imamo problem!
- kaki problem?
- znaš ti da se ona naša gola kuvarica udaje?
- znan. zva me oni njen na momačku večer.
- i.......?
- reka sum mu da je on ukurcu kad misli nas troje od 50+ zvat na momačku jer se on sad trenutno osijeća ka da je u pubertetu i neka nas zove poslin medenog miseca da se zapijemo i ubijemo tugu.
- !?......dobro si mu i reka. nego......imamo problem.
- kaki?
- triba in nešto kupit za vinčanje.
- ae.....to je zajeb, nemoš doć bez ništa
- slušaj, meni je registracija ovi misec i ja neznan šta ću.
- a znan.....meni je bila prošli misec. sva srića da smo se nas dvoje registrirali :D
- aj ne seri :D šta ćemo in kupit?
- neman pojma??? udružit ćemo snage sa nasmijanim jer i njemu je sad registracija.
- al se i on ženi.....nisam znala?
- tebe bogami njemac redovito posjećuje! ne-že-ni-se nego ima registrirat auto!
- aj ne jebi i krivo san te skopčala. onda.......?
- pa slušaj......jel ona našla onog kuvara za restoran?
- nije......zašto?
- onda je najbolje da in kupimo perlaplat kuvaricu
- jebate, jesi ti normalan, znaš li ti koliko to košta!?
- neznan, al sigurno manje nego kuvar koji joj fali. pa neka to bude naš svadbeni poklon :D
- hmmmmm.......razmislit ću

01.06.2017. u 17:00 • 6 KomentaraPrint#

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

< lipanj, 2017 >
P U S Č P S N
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30    

Veljača 2024 (2)
Siječanj 2024 (4)
Prosinac 2023 (4)
Studeni 2023 (2)
Listopad 2023 (3)
Rujan 2023 (3)
Kolovoz 2023 (3)
Srpanj 2023 (6)
Lipanj 2023 (12)
Svibanj 2023 (13)
Travanj 2023 (10)
Ožujak 2023 (8)
Veljača 2023 (8)
Siječanj 2023 (7)
Prosinac 2022 (10)
Studeni 2022 (12)
Listopad 2022 (9)
Rujan 2022 (11)
Kolovoz 2022 (10)
Srpanj 2022 (11)
Lipanj 2022 (3)
Svibanj 2022 (4)
Travanj 2022 (2)
Ožujak 2022 (4)
Veljača 2022 (2)
Siječanj 2022 (5)
Prosinac 2021 (5)
Studeni 2021 (7)
Listopad 2021 (10)
Rujan 2021 (7)
Kolovoz 2021 (6)
Srpanj 2021 (10)
Lipanj 2021 (8)
Svibanj 2021 (11)
Travanj 2021 (7)
Ožujak 2021 (6)
Veljača 2021 (9)
Siječanj 2021 (15)
Prosinac 2020 (9)
Studeni 2020 (7)
Listopad 2020 (13)
Rujan 2020 (4)
Kolovoz 2020 (9)
Srpanj 2020 (5)
Lipanj 2020 (6)
Svibanj 2020 (11)
Travanj 2020 (7)
Ožujak 2020 (5)

Opis bloga

svekolike konteplacije o smješnoj strani povijesti i inim stvarima