16.06.2009., utorak

kad mi smijesno..



Moram priznat da unazad par postova sam sama sebi cudna a danas sam si i smijesna. Super je smijati se sebi al za druge bi me moga i Bog kastigat (u prijevodu : kaznit).

No, kako god bilo - neka, vrijedit ce!

U kakvoj god se situaciji nasla i nije do kraja rjesena - muci me, kao i sve vas, nazalost. Tek rjesenje donosi onaj pravi mir i rekla bih mirenje.

Da se razumijemo, razlog za ikakav rez u odnosu s nekim navodjen sa "predobra si" ili " ne mogu iz veze u vezu" su za mene postali kliseji, nakon niza takvih razloga razlicitih toboze frajera. Na ono "vjeruj mi", prvi put umrem od smijeha..a onda krenu moja pitanja sa "pobogu a ca san ja to skrivila?" i naravno nema tu odgovora. No, svemu dodje kraj i mozda sam napadna al nisam glumac - nemam maske, nemam kostim, ne kriju me paravani i nisam samo glas koji se mozda i nece cut, kazem sto je i pitam sto me zanima i bas me briga sto si drugi misli. Kad mi se na to kaze da napadam reagiram onako kako svi zele cuti "joj oprosti.." i "nisam mislila nista lose" i ni tu ne lazem jer realno ne mislim nista lose. Kraj price koja je imala slatku notu mjesec dana, pa gorku mjesec dana zavrsila je s konkretnim problemom i koliko god mi ikog zao sto se moze nac u nekom "sranju" UMIREM OD SMIJEHA! To je onaj konacni "umor" kad jednostavno smijeh ne prestaje jer se ne mogu nadiviti sama sebi na ulozenom trudu za sto? tone smijeha? ajde, zadovoljit cu se time ali opet..

Zasto je tako tesko reci sto je posrijedi? Valjda je - tesko je onima koji se ne mogu suociti sa sobom a problem je pored imati mene tako stalozenu i sigurnu u rjesenja.

Svakako.. depresiju sam zamijenila zacinima zivota i brdom novih/starih poznanstava i dobar je feelling. Pogotovo sto sam "upoznala" kolegu sa mog nesudjenog faksa i rekla bi da smo si klikli..sve je to uredu ali..cini mi se u krivi tren al to sto mi se cini necu pretvorit u misli jer vrijeme samo pokaze. Vise me raduje sto cu za mjesec dana otici doma ma kakav god ishod bio u Velegradu i sto cu nastojat uhvatiti onog "normalnog" decka kojeg sam upoznala prije odlaska cisto zasto sto i sam smatra da se "zeljezo kuje kad je toplo" i ta nota me privlaci. Zapravo, sve me privlaci dok je osmijeha, dok je taj neki miris u zraku pun pozitivne energije..

a sad nastavljam se smijat cijelom ishodu, mogucnostima, mom izlasku iz depre, radovati se dolasku majke (jebiga.. moja depra ju je natjerala na put)..

puse
- 11:59 - Komentari (1) - Isprintaj - #

08.06.2009., ponedjeljak

sto je normalno i gdje je to ljeto?

Moram priznat da stanje mog duha je slika stana u kojem zivim - kaos, brdoooo smeca. Jer kako drugacije nazvati hrpu robe, papira, boca? neopranog sudja?! No, za sve postoji kljucan trenutak kad se mora vratit normala.

Lagano depersivna s oscilacijama u zadnjih par dana (prema tezoj depresiji) odlucila sam tom stat na kraj jer gubim snagu bespotrebno razmisljajuci i dajuci si odgovore.

Ovu sam pjesmu slusala kad sam "zadnjemu" davala sansu:


Ne morate ni razumijeti tekst, dovoljno je prepustit se pjesmi da znate da sam podsvjesno znala da sam naisla na jos jedan primjerak u svojoj studiji zvanoj "propali slucaj". U postu prije ovog napisala sam da sam upoznala napokon nekog normalnog i tupavo napisanim postom (kako to ja i znam napisat bez reda i namjere) ispalo je kao da u njemu vidim misao vodilju i mogucnost. Ne cujemo se, poruke su izblijedile a nisam od onih koji vode inicijativu u ljubavi jer ipak ona mora biti obostrana.

Jucer sam pozeljela prespavat ostatak zivota da se ne moram osvrtati na svoje vlastite greske. Pozeljela sam prespavat i zato sto sam u 72h odspavala tek 4h i tijelo mi je slomljeno, duh mi je slomljen, jednostavno sam umorna. No, zelja da vidim svog kumcica, vesele cure i osjetit malo radosti je bila jaca i zavrsila sam na Jarunu na cak 10 kotaca. Da, 2 od bicikle i 8 od rola. Nakon prvog kruga htjela sam pobjec od svega: i sunca i cinjenice da je jedan Bivsi bio tu. No, nisam pobjegla i uspio me presresti. Dozivjela sam cak cijeli krug prosvjetljenja gdje grijesim : pa stalno lovim neke mulce cija svijest je introvertirana na sebe. Od glupavih pitanja poput "da li si popravila vodokotlic?" (hm, zivjela bih 7mj bez njega?!) i da ne spominjem pokusaja da se na ikoji nacin meni podsmijehne.. zaboljela me glava, umalo sam se polomila al i posteno odahnula:"sto ja vidim u nekim ljudima?!"

No, dobro. Moja mala bubica me tako uveseljava da jedva cekam dan kad cu sama imati takvog sincica. Kako odrasta tako se zanimacija prosiruje..vidjevsi svoju tetu i mene na rolama kako odlazimo briznuo je u plac i cijelo igraliste nije bilo dovoljno da se smiri. Bubica..

Za kraj napisanog bitno je dodat : ta moja ludost? Gdje joj je kraj? Pocela sam u proljece cistit, bit cu gotova kad ljeto vec bude cvalo na ulicama..al vrijedi pocistit svoj dom i uzivat u zatvorenim vratima koja se sjaje ..

puse
- 15:33 - Komentari (2) - Isprintaj - #

< lipanj, 2009 >
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Ožujak 2011 (3)
Siječanj 2010 (1)
Studeni 2009 (1)
Listopad 2009 (3)
Rujan 2009 (1)
Kolovoz 2009 (2)
Srpanj 2009 (2)
Lipanj 2009 (2)
Svibanj 2009 (3)
Travanj 2009 (3)
Ožujak 2009 (3)
Veljača 2009 (10)
Siječanj 2009 (8)
Prosinac 2008 (5)
Studeni 2008 (4)
Listopad 2008 (2)
Rujan 2008 (8)
Kolovoz 2008 (8)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Komentari On/Off

Kej ispisuje retke u potrazi za odgovorima. U svemu je volja glavna a trud ce se isplatit.
Snagu svog tijela i duha ne moze pokazati za dana medju ljudima koji ne razumiju da postoje i kod najhrabrijih trenutne slabosti a i vodjena je onom :


"Smij se i svi ce se smijati s tobom. Placi i plakat ces sam" (Wheeler Wilcow)

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

autor: Spy_Kate

Kej gleda zivot kroz ruzicaste naocale vjecno nataknute jer :

"Ne zna zivjeti tko se ne zna pretvarati" (latinska)



Kej voli putovati mislima, ulicama, gradovima i razlicitim svijetovima i drzati se one :

"Pokazi put onomu koji luta" (latinska)

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

autor: Kej

Kej je uvijek budna i budna sanja :

"Pravi umjetnici života ne žive dulje,ali žive više." (N.N)

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

autor: Kej



Nije vazno koliko je vas zaslo u moj svijet, vaznije je da ste to ucinili.

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

autor: Kej

Assilletta
Bajkoviti snovi
Dream Maker
Huntzbergerica
Ima jedan svijet
Promatram,razmisljam
Sanja ...
Santea
Smotani
Svjetlost svjetlosti
Tip koji sjedi
Zamojackiss
Walkingcloud

Grad u kojem se nisu sreli a trebali su..Free Image Hosting at www.ImageShack.us

autor: Kej

Vjeciti grad u kojem su koracali a nada se Kej da ce se i u njega vratiti.. jer svi putevi vode k njemu.. i on ce ostat Kejina vjecna ljubav bas zato sto je Nedostizni..Free Image Hosting at www.ImageShack.us

autor: Kej

design by Ruby Nelle