28.01.2009., srijeda

krnja..

Svi oni koji su se poradovali da sam nestala.. zao mi je tu sam. Svi oni koji su virkali i trazili me.. zao mi je sto nisam bila tu s nekom novom zgodom da vas iznenadim!

U ovo doba visokih tehnologija ostala sam hendikepirana i bez interneta! Sve sto mi je preostalo bilo je uplatit ko suho zlato skupo mobilno netkarenje al ni jedna od meni potrebnih stranica nije mogla biti ucitana na mom malenom mobachu koji radi sve osim kuhanja kave a nije ajfon!

U kratko vrijeme, mobilnost na internetu ponudilo mi je ugodne retke ljubavnog priziva s jednim neznancem. U to isto vrijeme upoznala sam jednog zgodnog i jebozovnog decka. Svidjela sam mu se na prvi pogled i prvi miris al digla sam visok zid izmedju nas jer je zauzet. Cima me iz dana u dan da se nadjemo jer od mene ne zeli puki sex vec cijelu mene. Hm, da.
Da se vratim na vecer u kojoj smo se upoznali. Bili smo u klubu, cool bend je zario binom, dim se rezao nozem, napetost u zraku isto..Koliko mi god bio privlacan i koliko god postojao taj zid razmijenjivala sam poglede s jednim. Ne, nismo se odmjeravali vec smo se gledali duboko u oci i na svaki moj osmijeh uzvracao mi je osmijehom. Kako je vecer odmicala "moj" zauzeti je otisao doma, shvatio da mu je pauk odnio auto, zapamtio vecer samnom bar po tome.. a moji pogledi nisu stali. Stajao je na sanku i mogla sam zakoracit onako kako ja to znam cinit al uplasila me njegova karma, nisam bila sigurna u sebe. No, nije ni on bio siguran u sebe jer su se case zestokog redale i redale kao da me molio da ga spasim al ja to nisam ucinila i nadam se da cu ga opet negdje srest. Tu vecer sam otisla u drugi klub, onaj kobni gdje sam cesto plesala stiskavac sa Nedostiznim. Kraj veceri sam predvidjela : srest cu Nedostiznog i problijedit od muke sto nemam muda ista mu rec. I? Ta vecer je zavrsila u polusatnoj prici rame uz rame Nedostiznog a koliko je bilo napeto govori i cinjenica da su mi u jednom trenu poletjele rukavice jednom zgodnom momku sa burekom u rukama. Da, ne jedem burek al rukavice su pojele a ja sam od muke odgrizla usnicu. Te veceri sam prozvana crvenkapicom i nije bilo frajera koji nije uletio. Zapravo, bilo je.. Nedostizni je furao svoju pricu a meni je na vrh jezika stajalo "N, zbilja volim sve sto si ti". Tko bi rekao da sam buca i da mi u toj mjeri prilaze a da me s druge strane strah tih visokih i njihovih jakih karmi?

Prosao je niz dana, na fitnessu su i dalje 3 frajera i ja sam sve ufuranija u tempo i zelju da se dovedem u formu. Noge su mi plave od lupanja vrece, svi mi znaju ime jer redovito na treninzima padam kao kaskader. Trudim se, zbilja se trudim da budem jaca i kad bude zatrebalo opalim nekom krose.

Nakon niza dana upoznala sam i svog Neznanca, onog s kojim je ljubav tekla kroz retke. Proveli smo ugodnu vecer i koliko god se moglo ocekivati drugacije, nasi retci idalje teku medju serverima. Opcinila sam ga, obuzela, mozda i zacarala i koliko god mi to laskalo nije mi nimalo lako. Sebe zapravo lazem da ne postoji ni jedan kriterij koji me moze privuci ka nekom muskarcu al zapravo postoji ona prizma kroz koju gledam i koja daje niz kriterija a dovoljno je zadovoljiti jedan. Ne znam..mislim da bi mu trebala u jednom od svojih pisamaca napisat sto je i tko je ta prizma a vi sigurno pogadjate da je Nedostizni i je.

Toliko moji vjerni druzi, oblacim se i odlazim na sivilo ulica gdje kisi kisica.. idem na jos jedan trening i iako nisam spavala ni 1h u zadnja 2 dana veceras sam sa curama u kinu! Nije sva zabava u muskom spolu!

Kisses
- 15:37 - Komentari (4) - Isprintaj - #

14.01.2009., srijeda

komedija na "f"

Francuzi, Pariz, francuski jezik, francuski humor I francuski sarm.. sazeto u dvije rijeci : francuska komedija! Na oko mogu rec dal vrijedi ili ne zavirit u neki film I zato sam zavirila u ovaj : o zeni od 35 koja zivi sama, imala je I psa al I on ju je napustio. Ako krenem razmisljati da u posljednje vrijeme nailazim na sve vise ljudi koji soliraju I ako pocnem razmisljat o zivotu koji tek slijedi, da li ce onda I meni biti ista ta prica realnost? Dobra, lijepa, pametna, neodoljiva osmijeha, sexy.. to drugi govore, to ne govorim ja, a opet sam S.A.M.A? Negdje ocito cinim krive korake. Ne ocito, vec sigurno jer imam ozlijedjen ligament I vise ni ne hodam!
U skladu sa godinama I zeljama, fitness je bila najispravnija odluka na putu ka cvrscem, boljem, zdravijem I dakako vedrijem (ne tijelu vec) zivotu! Od samog starta osmijeh je na licu, volja prisutna u duhu al tijelo nije bilo spremno na napor. Vec prvoga dana me stezalo srce I nastavilo me I danima poslije. No, da li me stezao zbog napora I forsanja ili cinjenice da su cak 3 zgodna komada oko mene? Kako su treninzi prolazili (a bilo ih je tek svega par, da nebi mislili) od 3 smo dosli na 1! Vjerojatno sam I zato polunepokretna jer sam na zadnjem treningu tijelom bila na traci I borila se kao da mi je sutra maraton a oci su bjezale I susretale se sa njegovima. Sarmantan mladic, cvrsto na zemlji (osim kad trci), razmijenili smo I vise od par rijeci I ono najvaznije mladic ima isti moj pogled I iste moje godine.
No, I za Frajera sam mislila da stoji cvrsto na zemlji a zapravo lebdi I trebat ce mu jos mnogo da se prizemlji, necu trcat neko vrijeme I odmorit cu sebe I svoju jadnu bucmastu nogu. Nisam se rodila jucer, niti sam u zadnje vrijeme padala na glavu da mi ne bude kristalno jasno da sve ono sto je sam spominjao kao lose je I sproveo u djelo! Hvala mu na tome, sad sam naucila I neke nove korake na plesnom podiju zvanom vjerovanje ljudima I citanje pokreta.
Od Francuske I fitnessa pretocila sam se rijecima u Frajera.. sve na “f” I sto sad? Nista, moram I sama postat Frajerica, fuck!

- 09:41 - Komentari (8) - Isprintaj - #

11.01.2009., nedjelja

invisible lotus

Nisam znala kako naslovit post. Isto tako, nisam nikad ni veslala u zivotu pa imam broncanu medalju i ne volim kad me se prevesla.. i nije me se zasad preveslalo jer ja sam poput Lotusa Evore - putenih linija i snazna motora, brzo palim. Stoga : invisible lotus.

He was always such a nice boy
The quiet one
With good intentions
He was down for his brother
Respectful to his mother
A good boy
But good don't get attention
One kid with a promise
The brightest kid in school
He's not a fool
Reading books about science and smart stuff
It's not enough, no
Cause smart don't make you cool, whoa


Od petka sam nekako sjetna al mirna. Nisam vidjela nekog posebnog razloga da ne uzivam u sebi. Tako sam popodne provela uredjujuci svoje pandze od noktiju da bih slijedeceg dana saznala da se vjeruje da oni koji uredjuju nokte petkom ce biti bogate osobe. Da mi je vidjet to bogatstvo, cekam ga.

He's not invisible anymore
With his Father's 9 and a broken fuse
Since he walked through that classroom door
He's all over primetime news


Mary's got the same size hands
As Marilyn Monroe
She put her fingers in the imprints
And danced Chinese Theater Show
She coulda been a movie star
Never got the chance to go that far
Her life was stole
Now we'll never know


No no no no oh


Govorili su mi da sam trebala biti glumica, mozda bih bila zaista nova Marilyn Monroe al nisam ja od onih kojima je gluma i svakodnevni zivot. Ne mogu a ne rec sto jest, glumiti nesto drugo i biti ono sto nisam. Moj zivot je stvaran i ja se ne trudim biti nevidljiva niti pokazat strah dok sam vidljiva.

Moj zivot nije igra i samnom se moze igrati al do one granice kad vlada iskrenost. Nije li smijesno kad znas da netko koristi taj "invisible" i da se uvijek zeleno svjetlo iskljuci kad se ti sam pojavis online. U kome je problem? U meni nije..jer ja se mogu suociti sa svime, pa i onim losim jer ja sam cvrsta i ja sam lotus.

They were crying to the camera
Said he never fitted in
He wasn't welcomed
He showed up the parties
We was hanging in
Some guys puttin' him down
Bullying him round round
Now I wish I woulda talked to him
Gave him the time of day
Not turn away
If I woulda been the one to maybe go this far
He might have stayed at home
Playing angry chords on his guitar


Ne placem pred drugima, svoj ocaj pustam sebi kao sto sebi pustam i nered koji sam u stanju napraviti iscekujuci odred za cistocu koji nikada nece doci. U svemu sam uvijek ja. Zasto je drugima potrebna onda glumica?

Pustimo sve, napisala sam post kako bi slavno digla svoje dupe iz kreveta, ostavila se junk fooda i pive po kojoj mi mirise stancic. Upisala sam se na fitness i od sutra sam svakoga dana dio male dvoranice i to me usrecuje. Prije nego sto sam uspjela izustiti svoje ime i upisat se vec sam cula da me se poznaje. Naime, tesko je ne zapamtiti curu iz busa koja se srusila..

Srce me idalje steze al nedam se.. moram bit cvrsta poput svoje majke kojoj je sutra jos jedna kemo na repertoraru.

Budite visible lotus!
- 16:29 - Komentari (5) - Isprintaj - #

09.01.2009., petak

0:00 u petak

Zarekla sam se jel da ce u 0:00 u petak past poljubac.. i nije pao. Vec sam dobrano sjedila doma, vegetirala pred ovim ekranom gdje se sad nizu rijeci i pred Tv-om iscekujuci "Sex and the city" ciji naslov me opisao.

Bas sam Carrie, postala. Trazim zanos, dajem zanos, ostajem sutljiva i samozatajna. Bar on tako kaze a je li to dobro? Nisam sigurna i on tako i zeli da frajerovski ostanem puna pitanja. Ne, necu zapaliti cigaretu i zivcano zuriti u ekran ocekujuci odgovore na ekranu jer bolje da ta cigareta sastrane izgori do filtera a ja cu biti onaj vjecni plamen, uvijek isti.

Moje karte su polozene, bistre i bez previse price jer kome da pricam? Nekom neznancu koji sutradan moze ostat neznanac. Neka redom okrece kartu po kartu i sam dokuci da sam vrijedan spil karata kojeg moze poloziti u ladicu i cuvati ili zauvijek prokockati.

Prema njemu, Frajeru, sam dijete ali stosta sam naucila citati, pa i izmedju redaka. Trenutno mi ona najsitnija slova govore da nisam jedina. No, jedina sam ovakva kakva jesam : cvrsta i snazna, posebna i dovoljno zivotna da glasno to govorim. U meni postoji ono musko koje nece dati da se predam, tu sam i htio on to ili ne.

U svakom slucaju, napravio mi je veceru i popilo se pivo i pogledao se dobar film i dobila sam poklon za Bozic. Ovo ce zbilja biti plodna godina s nizom knjiga koje stizu u moje ruke..

Steta sto nisam uspjela u tome da u 0:00 u petak sjedne poljubac..sjela je cedevita.
- 13:59 - Komentari (2) - Isprintaj - #

07.01.2009., srijeda

0:00

Tri nule i novi je dan, danas je zakazan povratak u Velegrad. Dok ce neki krstariti cestom uzivajuci za volanom(prepoznat ce se), ja cu biti putnik u autobusu.. kao i uvijek, style : standard!

Nisam sretna sto dizem sidro i odlazim tamo gdje moram biti i vec mi sad suze oci iako cu tek za 10h mahati Areni! TEK..VEC!

Zar vec idem? Cini mi se kao da sam pred koji sat stigla u ovaj stan koji je tada bio prazan, a sad pun duhom i toplinom. Doma je ipak najtoplije, koliko god u Velegradu imala priliku biti svoja i vrsit kontrolu nad sobom, uvijek me na povratku uzasavaju hladnoce i samoca. Danas posebice, kad vladaju ledare od temperatura a moje je grijanje na plin.

Progutat cu ujutro onu istu tesku knedlu koju uvijek i gutam na odlasku, tuzna sto masem onima koji mi pruzaju sve a ja vracam nista. Autobus ce kretati, muzike nece biti jer je mp3 bez slusalica i negdje u ladici, vrtiti cu se i stipat samo da shvatim da nije san jer ja IDEM! U posljednje dvije godine imam osjecaj kao da odlazim i da je to posljednji put da cu svojima mahati..valjda necu.. zelim jos dugo mahati i mahati!

A onda.. moj rejzer od osmijeha nataknut cu visoko da zarezem svo sivilo Velegrada, dat si ogromnu kolicinu adrenaline, udahnut slobodu i sve ono sto sam primila i dala u stotinama sms-ova glasno i reci! Necu vikat, nisam toliko u strahu. Glasno cu saptati i gledati plave oci kako se sjaje, zbunit cu Frajera i kako god bilo daljina nece biti izlika da cuje kako se slatko smijem.

Dati cu mu poljubac kakav ce pamtit i bit ce petak u 0:00 nadam se
- 00:02 - Komentari (7) - Isprintaj - #

05.01.2009., ponedjeljak

Indija

Indija u zraku..
cujem vjetar kako stize,
mazi me po vratu..

Milo dok te gledam,
vidim ti dva lica..


Pisem novi post iako dosad nisam imala prilike dozivjet tu drugu najmnogoljudniju drzavu na Svijetu, osjetit dah egzotike i svetinju krave. Djelom sam ju dozivjela kroz oci Nedostiznog, djelom kroz njegove slike, uz chilli okus jednom davno u Londonu i sada uz stihove Massima. Indija..al zapravo nesto drugo me sada vuce.

Malo me je strah,
jer bojim se sam sebe..


Vuku me misli, ispreplicu se i nekud vode. Mozda je Newton jednom davno rekao da samo mudri uvijek ostaju bez odgovora, mozda je to bio netko drugi al sumnjam da sam ista mudrija ovako zbunjena.

kad sklopim oci,
kao andjeo ces doci..


Frajer je Frajer i Potencijalni je Potencijalni i to su jedna te ista osoba ovisno o danu kako tog covjeka dozivim. Zbilja me strah da cu se predat dojmu i da me ni jedan ni drugi nece docekat u hladnom Velegradu. Imam osjecaj da cu ga necim razocarat : izgledom, ponasanjem, pristupom, ukupnom sobom. Koliko me to brinulo, toliko vazem da me ne mora prihvatit jer i bez njega mogu dalje. Odavno govorim da ne zivim od drugih vec od same sebe al u njemu vidim sebe odraslu i spremnu da budem to sto jesam : slobodna i mirna, nesputena plesacica i sposoban gledaoc u teatru, ja na dva kotaca i On na svoja dva. Sigurna sam u to od trena kad mi se jucer javio moj posljednji brodolomac koji je mislio da je moj zivot njegovo more i nije shvatio da sam nemirni Ocean koji trazi mnogo vjestina.

Mislite da me zanima sto taj Bivsi zeli od mene? Ne! Svojim javljanjem mi je samo dao do znanja koliko me istinski obuzeo Frajer prema kojem nastojim biti odmjerena al iskrena, brutalno iskrena. Ona iskrena zaljubljenost koja je vladala sa Bivsim sad je realan osjecaj da osjecam Frajera i zelim ga. Kako ga dobiti?

Htio bi da znas, da cu tvoje snove hranit,
kao vojnik hrabro, vjecno cu te branit..

Sa usana cu tvojih citat price svoga zivot
i nece biti boli, ni lazi ni sramota..


Indija me eto podsjeca na Nedostiznog i na sve one mudre savjete da se nikad ne treba predat na pladnju i nikad ne treba biti iskren jer iskrenost kosta. Unatoc mudrosti, mene su vise kostale igrice i zivaca i vremena jer sto mi se dogadja i nakon godine i pol od nase iskre i pogleda i tajenja (glupavog smijuljenja umjesto da jasno kazem DA, ZELIM TE)? Zivim zivot do trena dok se ne javi ili ga ne sretnem a tad u trenu ostajem bez daha i osjetim tu istu iskru iako sam svjestna da nikud ne vodi. Tako ce valjda uvijek i ostat, uvijek ce se pojavljivati u mom zivotu neovisno onom sto moje srce zbilja trazi i zeli u tom trenu.

Budi za me tu,
budi za me cista..

I kad budes stara,
za me bit ces ista..
moja..


Frajeru kazem da je frajer i da je neodoljiv, zelim mu rec svaku onu dobru stvar koja me sad vuce da mislim na njega i neka se umisli jer u mojim ocima mora bit i ostat samo : frajer.

Ne mogu svoj zivot zamislit s nekim tko ce praznoglavo stajati kraj mene trazeci da plesem njegov ples i ne znajuci sto sam. Zelim mudraca, onog koji je bahat i siguran, ozbiljan a dijete. Ne zelim kraj sebe mudraca kojem je zivot igra, hocu ovog Frajera kojem je zivot pjesma jer moj je zivot pjesma.

Zar je zbilja toliko daleka ta Indija? Taj Frajer?

Spavanje..


- 02:32 - Komentari (8) - Isprintaj - #

04.01.2009., nedjelja

zaledjena stakla

Dakle, ako je zima nije LAV..i covjek moze trpjeti velike hladnoce, prezivjet ce. Danasnje bure dobrano ulaze u kosti i bude onaj ruzan osjecaj, a poledica je takodjer poprilicna. No, moj najveci problem nisu zaledjena stakla na autu izvana, moja se naime lede IZNUTRA! Nekima smijesno, meni bolno.. al prezivjela sam i voznju i paranoiziranje jer moj auto zaista sve voli raditi sam: otvarati vrata, spustati prozore, odluciti da mu se ne slusa muzika.. Nekad je lakse hodat.

No, pustimo auto.

Lijepo je solirati, osjecati slobodu, negdje vani se nesmetano cerekati. Lijepo je i igrati igrice i znati da postoji NEKI potencijalni al ja bih radije da znam na cemu sam i da prekinem zacarane krugove misli. Zasto jednostavno ne moze biti sve "zelim, ne zelim" i "mogu, ne mogu" i "hocu, necu"?. NE moze biti tako jer ja to zelim.

No, dobro, pustimo i Potencijalnog.

Nocas sam se ugodno druzila, uz koju casicu price, dobar osjecaj i nekakav suzavac koji je uletio u klub. I dok su drugi kihali, mene je jos satima drzala mucnina, natecena usta i oci koje suze. Vidjela sam par onih koje sam zeljela srest, osjecala se ko stranac, trijezna plesala na zestoki house (i to se dogodi) i nije me bilo posebno briga sto si ljudi misle pored. Jedva sam docekala doci doma, nahranit si trbuscic i zaspat.

Umara me ovo vrijeme, umaraju me misli, umara me moja volja i jos vise moja zelja. Iskocila bih iz koze i rekla "Kozo, suncan dan je a ti si za kompom"! I zato.. idem iskocit, upregnut dvije noge, umjesto ona cetiri kotaca sa zaledjenim staklima, osjetit buru i odmorit se od svega. Nije mi danas do zajebancije .. danas sam ozbiljna, mos mislit.


- 04:29 - Komentari (11) - Isprintaj - #

02.01.2009., petak

sigurna..

Rekao bi moj otac da ja svakoga dana cekam Novu ako je sudjeci po tome koliko spavam i kad idem spavat.

Plavo nebo iznad nas,
poput leptira,
tvoja voljena


Prosla noc je bila vulnerabilna i od srca hrabra da prigrlim 2009. Sigurna sam da ce biti onako kako sam i usla u nju.

Snovi s tobom zovu me,
a dodir tebe me izludjuje


Puno smijeha, hrane, pica, valna duljina dobre zabave, sasvim pristojno drustvo i noc je mogla zapoceti. Sigurna sam da bi bilo bolje da je i on bio tu.

Kao i prosle godine, opet smo niz isto brdo trcali kako bi ugledali binu na Forumu, vidjeli vatromet i mnostvo ljudi i kako bi mogli zazeljeti Sigurnu i Sretnu 2009.

Jos prije ponoci srela sam svog T. koji me jedno vrijeme u mom zivotu pratio kao istinski prijatelj. Zazeljela sam mu da se sjeti svega dobrog u prosloj godini i da se kroz koji tren vrati da mu zazelim i mnogo cega ljepseg u Novoj. Rastopila sam se kad sam cula : "Uvijek si bila lijepa a sad si mi ljepsa".

Ponoc je odzvonila, cestitala sam svim mojim prijateljima u toj noci, okrenula se svom voljenom bratu, njegovoj dragoj i njihovim prijateljima i prisjetila se da su prosle godine s nama na istom mjestu bili i roditelji. Sigurna sam da cemo opet slijedece godine biti svi zajedno i u istom broju.

Nakon toga sam zvala svog Frajera al kao sto je i rekao nije se mogao javiti pa sam stidljivo poslala mms da osjeti da je negdje tu pored mene. Vrlo brzo sam vec i svoju prvu zelju u Novoj ispunila. Vratio mi se T. da se izljubimo i cestitamo i podjelimo koju rijec i da bi me iznenadio s "A hocemo se mi sad poljubiti?" Podijelila sam koji poljubac u obraz i ostalo pustila za neko drugo vrijeme.

Oko 1 su vec k nama dosli moji roditelji. Mama je plesala sa prijateljima, skakala, slikavala se, smijala. Otac i ja smo je promatrali i nije ni trebalo nista rec. Sigurna sam da cu ovu scenu pamtit zauvijek.

Kisnula sam prosle noci triput i moram priznat da osim sto to nije bilo ugodno, nije ni bio ugodan prizor na mene. No, gdje god sam se okrenula nasao bi se jedan koji bi mi oduzeo pogled. Svakom onom kojem sam pozeljela i sama oduzet dah, nisam uspjela. U pratnji i skupljanju snage da ista proizustim, svakom sam komada otpratila na wc. Sigurna sam da ce bit mnogo prilika u sl. godini da nadoknadim sve propusteno.

No, onda se dogodio ples i ljubakanje s jednim. Rekla bih da je nekakav blackout bio u djiru al sam se brzo osvjestila i podsjetila da mi Frajer oduzima sve misli i usporedbi s njim nista nije vazno. Nije prosao ni koji sat i dogodio se i ples i ljubakanje s drugim. Morate mi oprostiti al ponovno sam ono dijete koje vadi osobnu i dokazuje koliko ima godina. Sigurna sam da cu se u ovoj godini jos i vise smijati nego prosle.

Nepromisljeno veselje, sladak komad, kisa i zelja da se koji tren s njim pretvori u koji sat, ukrala sam doma kljuceve od auta i nepromisljeno sjela u auto i jurcala se mokrim ulicama grada. Sigurna sam da ce ova godina biti puna adrenaline.

Sto rec, dosla sam kuci u 9 ujutro, umorna i bez snage za ista osim za kolace..ostao mi je osmijeh od ovog slatkisa kojeg sam upoznala.Sigurna sam da ce ovo biti preluda godina i spremna sam na to.

Frajer me nazvao navecer da me cuje, da vidi kako sam, da cuje dal jos postoji tu u mom zivotu.

Sretna zvijezda,sudbina,
puni ljubavi,
istom zeljom svezani.

Snovi s tobom zovu me,
a dodir tebe me izludjuje..


Nadam se da cu kroz koji dan, vidjet ga i da ce se njegove poruke i glas pretvoriti u onog covjeka kojeg zbilja zelim kraj sebe. Nadam se, zbilja se nadam..ako i ne..

Sigurna sam da ce nam ovo biti SRETNA i neparna 2009. GODINA
- 00:34 - Komentari (5) - Isprintaj - #

< siječanj, 2009 >
P U S Č P S N
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  

Ožujak 2011 (3)
Siječanj 2010 (1)
Studeni 2009 (1)
Listopad 2009 (3)
Rujan 2009 (1)
Kolovoz 2009 (2)
Srpanj 2009 (2)
Lipanj 2009 (2)
Svibanj 2009 (3)
Travanj 2009 (3)
Ožujak 2009 (3)
Veljača 2009 (10)
Siječanj 2009 (8)
Prosinac 2008 (5)
Studeni 2008 (4)
Listopad 2008 (2)
Rujan 2008 (8)
Kolovoz 2008 (8)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Komentari On/Off

Kej ispisuje retke u potrazi za odgovorima. U svemu je volja glavna a trud ce se isplatit.
Snagu svog tijela i duha ne moze pokazati za dana medju ljudima koji ne razumiju da postoje i kod najhrabrijih trenutne slabosti a i vodjena je onom :


"Smij se i svi ce se smijati s tobom. Placi i plakat ces sam" (Wheeler Wilcow)

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

autor: Spy_Kate

Kej gleda zivot kroz ruzicaste naocale vjecno nataknute jer :

"Ne zna zivjeti tko se ne zna pretvarati" (latinska)



Kej voli putovati mislima, ulicama, gradovima i razlicitim svijetovima i drzati se one :

"Pokazi put onomu koji luta" (latinska)

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

autor: Kej

Kej je uvijek budna i budna sanja :

"Pravi umjetnici života ne žive dulje,ali žive više." (N.N)

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

autor: Kej



Nije vazno koliko je vas zaslo u moj svijet, vaznije je da ste to ucinili.

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

autor: Kej

Assilletta
Bajkoviti snovi
Dream Maker
Huntzbergerica
Ima jedan svijet
Promatram,razmisljam
Sanja ...
Santea
Smotani
Svjetlost svjetlosti
Tip koji sjedi
Zamojackiss
Walkingcloud

Grad u kojem se nisu sreli a trebali su..Free Image Hosting at www.ImageShack.us

autor: Kej

Vjeciti grad u kojem su koracali a nada se Kej da ce se i u njega vratiti.. jer svi putevi vode k njemu.. i on ce ostat Kejina vjecna ljubav bas zato sto je Nedostizni..Free Image Hosting at www.ImageShack.us

autor: Kej

design by Ruby Nelle