nedjelja, 24.07.2011.

Svim mojim prijateljima...

Svim mojim prijateljima koji su ... OSTALI SAMI... Ljubav je kao leptir. Što za njom više trčiš, tim te više razočara. Ali ako je pustiš da leti, doći će ti kad se najmanje nadaš. Ljubav te može učiniti sretnim, ali te ponekad može i zaboljeti. No najljepša je tek kad je pokloniš onome ko je toga vrijedan. Stoga ne žuri - nađi vremena i izaberi ono najbolje ZA SEBE.


Svim mojim prijateljima... KOJI NISU BAŠ SAMI... Ljubav nije nastojanje da postanemo neka druga “savršena osoba”. Ljubav se sastoji u tome da pronađemo osobu koja će nam pomoći da budemo savršeni onakvi kakvi već jesmo.


Svim mojim prijateljima koji se vole... “IGRATI”... Nikad ne reci “VOLIM TE" ukoliko ti uistinu nije stalo. Ne govori o osjećajima ako ona nisu iskrena. Ne ulazi u nečiji život, ako toj osobi kaniš slomiti srce. Ne gledaj nikome u oči, ako je sve to što činiš jedna obična laž. Najokrutnija stvar koju muškarac može učiniti ženi i obrnuto: dopustiti joj/mu da se zaljubi, a da ne namjerava prihvatiti ni uzvratiti tu ljubav.


Mojim prijateljima koji su ... SRETNI... Istinska mjera naklonjenosti nije vrijeme provedeno s osobom koju volite, već činjenica da ste, kada ste zajedno, dobri jedno prema drugome.Svim mojim prijateljima čije je... SRCE SLOMLJENO... Slomljeno srce je slomljeno onoliko koliko ti to želiš, i bol ide duboko onoliko dokle ti dozvoliš. Pobjeda nije u tome koliko nam je puta srce bilo slomljeno, već to što smo naučili iz toga.


Svim mojim prijateljima koji su... NAIVNI... Kako voljeti: biti postojan ali nikada tvrd, dijeliti ali nikada nepravedno, razumjeti ali nikada negirati ono što smo razumjeli, biti povrijeđen, ali nikada prepustiti se bolu.


Svim mojim prijateljima koji su .... RAZOČARANI... Boli te kada vidiš kako je voljena osoba sretna s drugim. No još je bolnije znati da je osoba koju voliš nesretna s tobom.


Svim mojim prijateljima koji se boje ...PRIZNATI... Ljubav boli kad ostaviš nekoga. Još više boli kada te neko ostavi. Ali najviše boli kad se pred osobom koju voliš moraš pretvarati da to nije tako, plašeći se da će se ona poigrati tvojim osjećajima.


Mojim prijateljima koji ... VOLE POGREŠNU OSOBU... Beskrajno je tužno kada nekoga zavoliš, a ne shvaćaš da ta osoba nije zaslužila tvoju ljubav i da sa njom samo gubiš svoje dragocijeno vrijeme. Ako taj netko nije tvoje ljubavi vrijedan SADA, neće biti vrijedan ni za jednu, ni za 10 godina . NIKAD!
Image and video hosting by TinyPic

SVIM MOJIM PRIJATELJIMA.... Želim da ste prema osobi koju volite: pošteni, nježni, zreli, nepromjenjivi, da je štitite i hrabrite, da ste zahvalni i nesebični.
I da nikada, nikada ne zaboravite da su vas lagali, jer anđeli, zaista, postoje!

Zašto sam ovo napisala? Svi me pitaju u čemu je tajna moje uspješne veze... Jednostavno se volimo i poštujemo, to je jedina tajna... Ako nešto ne zalijevaš, niti ne raste, tako i veza... Shvaćate što želim reći :)

Nije me bilo dugo zbog fax-a ali eto, sad sam tu... :) Svi ispiti su riješeni i idem mirno u treću godinu :)
Još malo pa idem na more dolje na Vir pa opet neću malo pisati ali nadam se da ste mi dobro svi :)
Volim vas :)


13:15 | Komentari (13) | Print | ^ |

<< Arhiva >>

Blog.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice Blog.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice Blog.hr kliknite na gumb "Slažem se".Slažem se