nedjelja, 16.09.2007.

hej hej

oprostite na necestim postovima uglavnom od pondiljka dakle sutra pocinjem s novim challengom. pa ako se zelite pridruziti


HRANA

Negativne kalorije:
-celer
-salata
-brokula
-mrkva
-luk
-češnjak
-špinat
-blitva
-zeleni grah (naravno bez umaka :D)
-grašak
-limun
-mango
-jabuka
-jagode i
-naranca


ugl,voce i povrce



PIĆE

Negazirano
-voda po mogucnosti
-ili sok ali ga sami morate cjedit :)








ZABRANJENO

-Jesti poslije 6
-piti alkohol
-ne gibati se
-biti u depresiji
-nemati samopouzdanja
-zaboraviti
-pojesti nesto drugo jer nemate baš to (to je najgora utjeha)




POŽELJNO



-javljati status na svojem blogu
-vagati se svaki dan
-piti puno tekućine
-vježbati
-izdrzati bar tjedan dana do ponediljka. iduceg.
-popit malo octa pred spavanje




BODOVI

HRANA


-ako niste jeli cjeli dan + 8 bodova
-ako niste jeli poslije 3 + 3 bodova
-ako ste jeli samo voce + 4 bodova
-ako ste jeli samo povrce + 5 bodova
-ako ste jeli nešto što gore nije navedeno -10 bodova + čaša octa da cjela
-ako ste jeli poslje 6 -5 bodova

ukupno u jednom danu u odjeljku HRANA mozete sakupiti najviše
8 BODOVA a najmanje -15 BODOVA





PIĆE



-ako ste popili 3 litre vode i više te popili ocat i niste konzumirali ostale tekucine + 8 bodova
-ako ste popili 2 litre vode +4 boda
-ako ste pili samo vodu ali manje od 2 l +3 boda
-ako ste popili pola čaše octa +5bodova
-ako ste pili alkohol -10bodova + litra vode
-ako ste pili gazirano -5 bodova

ukupno u jednom danu u odjeljku PIĆE mozete sakupiti najviše
8 BODOVA A NAJMANJE -15 BODOVA

_______________________________________

ukupno najviše mozete dobiti 16 bodova a minimalno -30

zašto je tako vleika razlika u bodovima kod 3litre vode i 2 litre vode...da dobijete neku motivaciju


volim vas u can do it

| 18:19 | Komentari (12) | Isprintaj | #

utorak, 11.09.2007.

I rexi kako ti je bilo...

Pa bilo mi je poprilicno lijepo. Zbavljali smo se. Išli smo u liku. Bilo je full ljepo.Proveli smo mnogo vremena u prirodi i bili smo na svježem zraku. Taman da me prestane boliti glava. Hranu smo nosili s time da nista od toga nije bilo meso nego je sve bila neka lagana hrana tipa voće i biljke da nam nebi teško palo na želudac. Znaci sretna sam :)
Prvi dan smo krenuli autom iz zagreba, Oko 6 ujutro. Ja sam se jedva probudila i najrade bi ostala u krevetu ali nisam mogla. Noć prije sam sve spremila. Vreću za spavanje,odjecu i tako neke sitnice.Oni su nosili šatore i hranu.
Utrpala sam se u auto i odmah zaspala u njemu. Probudila sam se negdje u lici na brdašcu gdje smo sparkirali auto. I poceli putovanje. Ja inace nikada nisam bila u lici pa se nisam ni snalazila nit išta. I tak smo mi šetali nekih 2 sata i neš do tog nekog jezera di cemo bit. Mišiće sam osječala u pulsu srca i onak bilo je, zaista ohrabljujuće. "Možda se vratim s kilom manje". Kak je rekla DIT "dvije ko dvjesto" , :). Nemogu se ne nasmješiti kad se sjetim nje.
Vjerovatno najsimpatičnija i najdraža osoba na svijetu. I tak je prekrasna. Zaista. Neznam. Tako mi je žao što smo se svi nekako razdvojili :( ali the good news je što se u subotu nalazimo na kavi jucer smo se dogovorile.
Evo samo za vas leptirice cu se sada ici izvagati i uz malo srece. mozda i dboijem kilu manje. A mozda sam se i udebljala. Što me nebi puno iznenadilo.


AAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!
lud

Molim vas nek mi netko kaze da mi je vaga strgana ili da mi je parket nakošen ili nešto. 56!!!!????? Ja ne razumijem, ne to nije moguće, odraz mi ne govori 56. Kako sam uspjela 4 kile dobit? s čime?headbang Ozbiljno moram kupiti novu vagu i prestat jest ovo je prešlo svaku granicu. Nemogu vjerovat a ja sam zaista vjerovala....Neznam ovo me zaista deprimira, kako se to meni može događati? Pa nebih se bunila da sam zaista jela neznam što ali voće?namcor


:(



ovo se ne događa meni,kao da proživljavam najveću noćnu moru....

| 01:33 | Komentari (9) | Isprintaj | #

četvrtak, 06.09.2007.

i tako ja sve mršavija

I bila sam na toolu i bilo je super ,ma odlicno...i ovih dana se ne dogada nista posebno.Tata je otišao napokon i ja sam sada sama doma i opet sve isponova.Moram bacit hranu koju je donio.Smece koje je ostavio. I napokon jednom zauvijek skinuti te proklete kile.

Sutra idem na mali izlet sa prijateljima.Idemo kao kampirati i onda pocinjem uciti za ispite. Znaci nece me biti 3 dana ali svejedno navijajte za mene. Jer kampiranje znaci puno instant hrane. A nisam s baš u dobrim odnosima s njom.Jedino što me veseli je to da cu vjerovatno u ta 3 dana napokon skinuti neke kalorije dok budemo hodali do tamo. Navodno pješke treba 3 sata. Tako da ce biti zabavno ja se nadam.

Ma kondicija mi je super znam da cu izdrzati, moram popiti puno vitamina za energiju prije i to je to. Oprostite na kratkim postovima, poprilicno sam zauzzeta zbog svega toga. Ono ispiti posao i tako to. Treba počistiti i kuću a stvarno je u rasulu.Moram i neki namještaj tu dovuć.

Ajme ko će mi sve to .

Nadam se da ste mi lijepe i mršave...wolim was

| 19:03 | Komentari (7) | Isprintaj | #

utorak, 04.09.2007.

to čarobno jutro...

Ok sad sam fakat cjela jadna. Gledam sve te klince po gradu s ruksacima i knjigama i ono idu na kave i markiraju i puše i neznam onak kad se sjetim svega toga, onak imam neku nostalgiju za svime time. Ja bi htjela nazad u srednju. Ali i bolje da neidem više.Imali smo neki suicidalni automat sa slatkišima u kojeg sam dnevno mogla uvalit po 50 kuna, i poskrivecki bi to pojela da me nitko ne vidi. Hvala bogu pa nemam nista za jest doma a i nisam neka kuharica. Ugl. onak fale mi one kave gdje smo svi bili zajedno po cjele dane i nismo jele, i onda bi onako sretne islee doma i praznog želudca se odmjeravale u ogledalu i same sebi šaptale.Još samo malo, Još samo maaaaaalooooo.
Ajme djevojke jako mi falite.... htjela bi još jednom na kavu s vama, bar zadnji put, mozda i s nekim novim.Neznam.
Ali htjela bi da si govorimo koliko smo smrsavile i koliko smo se udebljale.
Da se odemo zapit jednom tek toliko :)

Evo ja sad cekam da se pocne izlaziti van po klubovima i da se svi vrate sa zrča da si mogu zapalit.
Idem sad pospremiti malo kucu i iskomentirati vas :)

akov am treba avatar za blog (ona mala slicica pokraj vaseg komentara, ja cu vam napraviti)

| 11:32 | Komentari (3) | Isprintaj | #

ponedjeljak, 03.09.2007.

nasla sam nesto lijepo

makar znam da nije bas zdravo kljukat se tabletama kako bi smršavili našla sam anti-depresive od kojih se gubi apetit, i trenutno prezivljavam s njima nekako jedva. Nadam se da cu izdraz.Još samo malo. Inace za sada imam 52 kg. I idemo dole još. Još samo malo. Nadam se d aopet encu pretjerati jer svi znamo da sam ja sklona tome. Kad krenem nema stajanja.
Curke di ste vi nestale?
Bila sma komentirati vase blogove. Nee sam uspjele neke nisam mogla. Neznam sad dl je to do srevera ili kaj.
Ugl, ja se tresem, tusiram se non stop i pijem one vitamine i kalcije. Tek toliko da me drze na nogama. Makar osječam neki kolaps vrlo brzo. Mozda i pojedem nestod anas tek toliko da ne plivam po podu. Dosta mi je kaj sam razbila jednu arkadu. Lol
Uglavnome vo gledam mtv. Hvala bogu što više nemoram u školu. Moja sućut drage moje. Ja se smao izlezavam pred televizijom :D

i tako...idem pokusat komentirati vase blogove

| 11:32 | Komentari (5) | Isprintaj | #

subota, 01.09.2007.

Ne mogu vjerovati...

Okej, onak baš kao sto sam i mislila da ce bit. Sve se srušilo u jednom danu. Roditelji su mi se rastavili, tata mi je podlegao kojekakvim kemijama. Ja moram trpit njegovo narkomansko ponašanje. Dere se po cjele dane tjera mamu a mu da sve kartice a ako itko nezna s lovom to je onda moj tata. On da sad dobije 10 000 kn on bi to sve potrošio. Mama gubi zivce neda joj se to slušat pa je sada poštom poslala sve kartice...SVE.i ostavila je mene da gnjecam po govnima. Uz malo sreće možda necemo bit na ulici.
Ali to je možda. I taman kad sma si sredila život i stan i sve je išlo kako je trebalo, ja moram ovo istrpit.I onda mi govore da sam bila ljuto djete. Zar vas to nebi razljutilo.Pa ovo nije prvi put ovo je vec 100-ti put. I zar bi ja samo trebala prekriziti ruke i oprostiti se s time.

Mozda bito cak bilo i pametno.Ali gdje da odem? S kojim novcima? Što da radim?Neznam zaista više. Nisam sigurna ni dlai me briga. Dabog da trunuli u paklu oni koji su me sjebali. Jer su mi oduzeli djetinjstvo. Cjeli zivot sam morala biti odgovorna osoba jer nikad neznas kad ce te ostaviti s nesposobnim tatom.

Jedino mozda da ne jedem opet tjednima pa da završim u bolnici pa da me daju mami. Makar mama uopce nema posao i nikad anije imala,uvijek je radila za tatu.

ZAKAJ JE SVE TAK SJEBANO???????

| 09:56 | Komentari (1) | Isprintaj | #

četvrtak, 30.08.2007.

Idem na put

Okej danas sam imala popravni u skoli nikada u zivotu nisam bila tako zivcana. Ali sve je proslo dobro sad se bar nemoram brinuti oko toga. Uff, najteze je proslo. Vec gladujem a ima skor tjedan ni ne sjecam se vise, pa sam glupaca kupila neso sa sirom u pan peku. Pojela sam to brzinom svjetlosti. I krenula u tramvaj... :" a e ne ne ne!!! " ...kao da sma cula to u sebi hahaha presmiješno. I naravno pjesacila sam 6 km do doma. A i onako je to prakticki pjesacenje od pocetka ilice do kraja ilice.A to je sve ravna cesta...zza pa manje od sat vremena sam bila doma. I evo me. Nadam se da je nestalo to iz mene. Danas idem na špancirfest. HURRAY!!
mislim da ce bii dobro idem vidjeti svoje davne ljubavi i zaboravljene prijatelje i naravno proslaviti moj popravni i hladno pivo...jej.Totalno not.


Inace presmjesna scena mi se sad desila.Imam cistacicu koja je dosla sada cistiti ujutro.Ikad je cula da od sada zivim solo doma..Ziher ju je lampica opalila po glavi. Kazem ja njoj da kao ja idem oko pola 3 vani iz kuce. I da ce ona nastaviti u Nedilju. I sad pazite ovo.

HAHAHA


kaze ona :"Ali aj encu stici do 6"
Ja:"da Dragica ali ja moram zaključati stan"
Ona:"a da ja samo zalupim vrata za sobom"
Ja:2nemogu moram zakljucat"
Ona:"a kaj nemas jedan dupli kljuc"
Ja:"nemam jedan dupli kljuc (imam ih milion)"
Ona:"joj kak ja mrzim ostaviti posao nedovrsen"
Ja:"šutim i mislim (ok cek ti oces meni zivjet u jebenom stanu ili kaj?!?)
Ona:":a jesi rekla mami da ja nisam stigla sve pocistit"
Ja:" DA jesam Dragica"
Ona:"i kaj je rekla?"
Ja:"da je uredu i da vas bude nazvala ovaj tjedan (TJ. da budem malo preciznija tjedan je širok pojam, znate u nekim vjerama TJEDNI NE POSTOJE!!!!!)
Ona:"aha..."
Ja:"da"
Ona:"a bas sam htjela...daj me upozori 5 min prije nego kaj odes budes"
Ja:"ma odi ti sad ak oces...mrljmljam"
Ona:" kaj?"
Ja:" reko budem vam rekla"


OKEJ KAJ TA ZENA OCE OD MOG STANA NAJBOLJE JE KAD ME POKUSAVALA NAGOVORIT TIPA:

a joj perilica radi kaj ak ju ne stignes u gasit i nes se dogodi
(onaks ama se zaustavi)
a joj i susilica
(IMAJU FAKIN TAJMER)
a nisam stigla ni usisati
(PA KAJ ONDAAAA)
a gle paucinu joj nisam nis stigla!!!
(kaj ti coes party u mom stanu)

Kuzis ti nu ona bi moje kljuceve od stana... pa nema sanse zeno....onak...NO FUCKIN WAY OK??!?!?!?

joj e ak ej nasla dupli kljuc kurca cu joj se nagrist.....


kako sam se uspjelaiznervirat...anyway drzite fige da danas ne jedem


GRRRR

| 14:02 | Komentari (12) | Isprintaj | #

srijeda, 29.08.2007.

kasno je...vrijeme ili...ja

budna sam poput zivotinje koja vreba za hranom.Cini mi se ko da nemogu zaspati.I kao da necu dok ne pojedem nesto. Nisam umorna,javljaju mi se nekakvi nagoni i porivi kao da sam grabezljivac, u ovom trenutku bi i muhu mogla pojest. Sjebana sam. Ni truncicu umora u meni.A trudim se.Vjezbam cjelu noc dok se ne umorim. Ocito to nikada nece doci.Ako nista bar cu smrsaviti. Moram. 54 je previše i za slona. I evo sjedim opet i drmam nogu bar da izgubim ono malo kalorija koliko mogu. Pišem blog.U nadi da ce netko procitati i naci sebe u mojim textovima. Zaista. Glupo se osjecam.Znam kakve posljedice ova igra ima. Vec mi se vrti.Proslo je dosta dana otkako nisam jela. Ne zelim opet imati ista sranja ko i prije. Vjerovatno ovo nije moja krivica, nije nicija, ovo je moj izbor. I s time moram zivit. Krivu igru sam odabrala.Igru koju neznam igrati,Igru u kojoj na kraju ja gubim jer je moj sučesnik presnazan za mene. Ali trudim se. Trudim se dokazati da ima nade u meni da ima snage i da cu ovaj put...3 put ipak ja izici kao pobjednik.Pokazati kontrolu koja me je napustila.Ali stvaram novu, iz dana u dan sve sam snaznija, osjecam to. Ne zelim se gledati u ogledalo. Uzet cu minimalnu granicu 50 i onda se pokusat kontrolirat.Naci optimalni nacin prehrane za sebe.
Mozda shvatiti da sam ja ovakva kakva jesam i zivjeti s time i na kraju kroz neko vrijeme, mozda zdravo vrijeme doci na zdravi nacin do svojeg cilja. Bez sonda u nosu i aparata. Bez onih vjesala koje sjede pokraj mene u krevetu i rigaju same po sebi u svoju spavacicu d nitko ne vidi i onda dok se tusiraju ispiru sa sebe tvrdokorne mrlje bljuvotine. Zelim s emaknuti od tih cudovista. Od onoga sto sam nekoc bila. Makar psihički na neki nacin pomoc sebi shvatiti koliko me ljudi vole i postuju...

SEREM

nitko mene nevoli.Nitko me ne postuje cak ni vlastiti roditelji. Da se sam anisam poslala u bolnicu oni nebi nikada. Kaj njih boli kurac kad su oni ti koji su me doveli ovdje u ovo stanje. Ja zivim u debeloj familiji, svi su debeli i pohotni prozdrljivci. Ja sam jedina koja valjda odbija tu strast... taj glupi gen ugraden u moj i vec odavno bolestan um. Imam valjda par ljudi kojima je stalo do mene. Ali oni odavno se bave tim istim problemom i nemaju vremena za moje gluposti. Ne zelim umrijti i pokusavam kontrolirati svoje zelje. Mozda je 46 zaiSta premalo za mene.Makar ja to tako ne vidim ali valjda su drugi pametniji od mene. Većina uvijek pobjeduje tako funkcionira ovo korporativno drustvo puno kapitalista. Neznam vise ku sto a vjerujem. U tuda ili vlastiita uvjerenja.
Makar volim imati kontrolu.Nekada prelazi granice ali opet ja vladam situacijom i to je jedino sto je bitno.

Trenutno...


SE OSJECAM KO GOVNO. Jadno i bespomocno, ko da smrdim na 10 km... kao da ljudi osjete moje emso koje mi trune pod kozom iz dana u dan. Poput kave jadne životinje.Mozda stakor. Da tako se osjecam.Kao da zivim za svaki trenutak is vaki udisaj bez spoznaje o tome sto ce mi se desit. Zivim sada, ne jucer, i ne sutra, nego bas ovaj trenutak. Sirom otvorenih ociju ,poput ptice. A cesto sam umorna ali krila me i dalje nsoe tamo di mi je odrediste. Vrebam plijen. Vrebam sve. Poput zivotinje. Njuh mi je ostriji no ikad,cujem ono sto zelim i nemoram i nesmijem i ne zelim. Osjetim svako strujanje zraka, toplinu i hladnocu. Svaki dodir je 10 puta jaci sve me boli na sve sam osjetljiva. Svaki šapat je poput vriska za mene. Želim ih sve ubiti smao da bude savršena tišina i mir. Da mogu napokon uzivati u onome sto sam stvorila.Sebe. Polako do savršenstva, polako i sigurno bez icije pomoci samo ja i ona. Ona je uvijek bila tu.I ako me svi ostave ona me drzi za moju slabasnu ruku i vodi me dalje. Nekad me zeli ubiti a nekada mi i pomaze.I sjebe me nekad tek toliko da bi mogla iz početka namjerno iz dosade.Ona uziva u tome, ja sam joj najzabavnija smao mene zeli provocirat.A to radi itekako dobro vec zadnjih 5 godina. Samo me odvlaci od zdravog razuma. Ona ne postoji ali za mene je itekako stvarna... nekada kao da ju vidim. Odurna je. Ona ima samo kosti i kozu. Meso ju je odavno napustilo. Izgleda poput aliena ali opet na cudan nacin tako je prekrasna. Poput kakve balerine. Savršena. Kao da samo sto nije pšoletljela. I sanjam ju. I vidim ju u sebi. Duboko pod svojim debelim mesom. I zelim da izade. Ali kako izbaciti gosta iz kuce. Osvetit ce mi se. Zar nije ovo dovoljna kazna? Sto ako me napusti i postanem kao svoja majka. Ogromna. Ne zelim da ode. Ona je sve u što vjerujem. Moja jedna nada za daljni život...ili smrt. Prekasno je da bi ovako razmišljala... prekasno je...idem pokušat zaspat...


Mozda je vrijeme da ona ode.... mogu i sama.. ne zelim da me protjeruje iz vlastitog tijela.... to je zaista zadnje sto mogu izgubiti,sebe.

Nemogu, ne zelim....

| 02:51 | Komentari (13) | Isprintaj | #

utorak, 28.08.2007.

okej sooo... evo u bolovima

Ujutro sam se probudila jer sma dobila mengu vjerovatno najmucniju i najbolniju ikada. Grcila sam se na podu i sinoc i danas ujutro.Nisam se mogla ustat tresla sam se ko kreten. Na kraju sma se toliko opustila da nisam osjetila ni najmanji djelic svog tjela ko da nisam bila prisutna. I bilo mi je uzasno zlo i onda u trenutku sam zaspala.Na podu svog stana u fetusalnom polozaju. Majke mi moje mislila sam da sam mrtva imala sam neke bolesnee snove.
I napokon sam se probudila jer mi je zazvonio mobitel. Uff... popila sma tabletu protiv bolova i bilo mi je super. I evo sad sjedim za kompjuterom. I gledam Mtv.
Skinula sam neke kile od kad sam pocela ponovno pisati. Jer sam imala 56,a ipak mislim da nisam mogla nabit nista jer nisam ni jela nista,tako da cu vam se poslije izmjeriti i napisati dole. I sad u zadnje vrijeme me muci jedan spot ono nije mi jasan nikako, mislim lijepo je sto netko postuje punije zene i sto su one zadovoljne sobom ali spot je zaista uff... ono lik ima sveukupno 40 kila a ona jedna ima 4x više od njega. I pjesma je fakat odurna ima odurne rijeci bljak ....




da baš to. Uglavnom. Dosadno mi je neznam kaj da radim. Do sada nisam imala love jer mi mama nije htjela poslati tako da i da sma htjela jest nisam mogla jer sam bila svorc.Al danas sam dobila 500 kn. I neznam.
Ne zelim ni znati pin te kartice.Ali sve me strah da ce mi svakog casa doc na mobitel poruka s ta 4 smrtna broja. Danas je generalka u kuci. Moram ju ocistiti.Tako cu zaboraviti na glad.Hvala bogu da sam neuredna pa ima sta za raditi. Ugl. idem se sad izvagat. (ISUSE!! MRZIM TAJ DIO!!!!!)

ako nema pomaka vježbat cu dok se ne skine bar pola kile. Jucer sam vjezbala puno.Imam upalu misica sada. Trcala sam na traci radila trbusnjake i sklekove. No dosta o tome idem se vagat. S tim da sam vec popila litru vode al ok.

kukovi: 81cm
struk: 66cm
grudi:81.5cm
bedra (1):47cm
kilogrami:54!!!


JES CURE 2 KILEEEEE


AAAAAAAAAAAAAA jebenooooo tak sam hepi

| 13:06 | Komentari (12) | Isprintaj | #

ponedjeljak, 27.08.2007.

dokumentarac o anorexiji u djelovima

molim vas da pogledate ove cure... naomi je onak...stvarno... zaglibla u to...

zaista je filmic....ahh...prosudite sami...















| 17:07 | Komentari (9) | Isprintaj | #

<< Arhiva >>