just for me

29.12.2008., ponedjeljak

Mama mia...


OK, konačno odgledala i taj film!
U posljednje vrijeme ne stižem previše. Prije sam puno više stizala, ali....ili se vrijeme ubrzalo ili sam ja usporila. Sve u svemu – sada sam na praznicima i uživam koliko mogu, a vrijeme usporavam nadoknadom onoga što nisam stigla – kao prvo spavanjem, hehe..., nije da puno spavam, ali volim se ujutro naspavati što je preko godine uglavnom nemoguće.
Božić je prošao, Nova samo što nije tu, a ja – tu sam još uvijek. Čitam blogove, neke i redovito komentiram, a ostalo sve po starom. Klinci rastu, a ja gledajući njih nekako stojim na istome mjestu. Nije da nisam ništa uradila, ali pomaci su mali, iako vjerujem dovoljni za dalje.
Pred jedno tjedan dana sam bila na promociji knjige Zapisi starog šajzera – M. Markovića. Drago mi je da je i ta knjiga izašla, drago jer me uz nju vežu mnoge stvari – dugogodišnje prijateljstvo, ali i onaj dio mene koji se vidi u knjizi – moje ilustracije. Dakle, Maksiću hvala ti....meni to puno znači. Više o promociji možete pročitati na blogu Sagittariusclassic , ovo nije reklama, ali za one koji ne znaju o čemu se radi, mogu pogledati tamo jer je baš tamo sve rečeno. Sada kada sve to gledam, ipak je to bilo prije, puno toga bih sada drugačije uradila, a to obično svaki od nas kaže kada je posao gotov.
Kraj godine obično obilježavamo zbrojem onoga što je bilo, ali i zacrtavanjem nekih novih ciljeva. Na TV- u ništa novo, emisija Čarobna ploča na kojoj sam i tijekom prošle godine radila se prikazuje u jutarnjem terminu, tako da ju često prespavam. Ok znam o čemu se radi, pa ne moram gledati, ali lijep je osjećaj vidjeti gotov proizvod, pogotovo ako je u to sve uloženo puno godina truda i rada. Sve u svemu ekipa koja to radi je već dobro uhodana, a i kritike su jako dobre, tako da bi bilo šteta da sve ostane na tome. Nikada mi nije bilo jasno – zašto se kao i vani ne mogu neke dobre emisije održati, ali i bolje reklamirati ako za to postoji dobar, ali i opravdan razlog.
Za sada ne znam hoće li biti još posla, ali nadam se da hoće jer mi je to do sada bio dodatni izvor mojih prihoda. U međuvremenu sam počela opet crtati, a neki moji radovi su poklonjeni baš za Božić. Sada već imam nekoliko zahtjeva – a kako sam sve slike poklonila, nije zgodno krenuti u prodaju, a opet možda je vrijeme da preokrenem svoje misli i u tom smjeru.
Crtanje me smiruje, ali i ispunjava. Dakle dok ne dođem do konkretne odluke što i kako dalje – razmišljam o pokretanju sebe i u tom smjeru. Živi bili, pa vidjeli. Stalan posao tak i tak imam, volim ga i radim.
Praznici će mi dobro doći da napunim sve baterije, malo odahnem od galame i konačno uhvatim ritam sna.
Sve želje ipak i uvijek nosim u sebi, a vama poklanjam jednu – all the best – kažu snovi mogu postati stvarnost, dovoljno je vjerovati – a ja vjerujem.

- 13:04 - Ostavi samo za mene (7) - Uzmi za sebe - #

<< Arhiva >>

< prosinac, 2008 >
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga
...samo neka moja razmišljanja u trenucima samoće, tišine i mira,a naporna dana. Poput malog podsjetnika na trenutke koje želim upamtiti, sjetiti se, a možda i zaboraviti. Dnevnik lutanja, traganja i nadanja.