...you think you know...but you have no idea...

28.04.2006., petak

Damage Inc. & Does It Hurt?

Image Hosted by ImageShack.us


Osam trenutno jednih od najtraženijih metal bendova u svijetu se okupilo u jednom studiju snimivši ovo reizdanje Metallice "Master Of Puppets" albuma. Može li biti bolje od izvedbe Larsa, Jamesa, Kirka i Roberta? Nažalost ne može. Ali svakako još jedna u nizu obrada toliko dokazanog benda koju svakako treba poslušati ako vam se ukaže prilika.
Malo više od dvadeset godina nakon što je Metallica izdala svoj treći službeni album po redu, svjetski poznati časopis Kerrang! zadužen za svijet žestoke glazbe, započeo je i odradio ovaj projekt s kojim su odali počast jednom od najcjenjenijih i najutjecajnijih bendova u povijesti heavy metala. nakon albuma koji je ušao u povijest kao jedan od najboljih thrash metal albuma, izdana je Kerrangova remastered verzija sa prvom ligom današnjih bendova. Nitko od pozvanih na sudjelovanje za snimanje svoju pozivnicu nije odbio.


Image Hosted by ImageShack.us

...odlučih objaviti ovaj članak zbog svog omiljenog benda (Funeral For A Friend...ak dosad niste skužili!)...a i zbog totalne sušice postova...(zadnji sam objavila početkom 3. mj. ... what the fuck?!!)...

I za kraj...
...jedan moj crtež...

Image Hosted by ImageShack.us

[ Does It Hurt? ]

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>