Tell me baby what's the story?

Blog piše djevojka od 23 godine koja je ponekad frustrirana stvarima koje se dešavaju oko nje.
Dnevnik velike cure je mjesto na kojem se mogu anonimno izraziti o stvarima koje me muče, a ujedno je i moje malo carstvo u koje mogu pobjeći od svakodnevnih obaveza.




Kontakt

dnevnikvelikecure@gmail.com


Since:

01.09.2015.


Šamaraj me sa svih strana!
nedjelja, 22.01.2017.

Kaj radi student medicine u nedjelju navečer? Uči za tri ispita koja ima sljedeći tjedan? Piše seminarski rad kojeg mora poslati profesoru danas do ponoći? Ne. Piše blog.
A zakaj pišeš blog kad moraš učiti? E pa drago mi je da pitaš! Pišem jer se moram ispucat jer nemrem više ove drame držat u sebi.

Damn. Sad kad je moment da izbacim dramu iz sebe van mi mozak radi punom parom i sve teme me šamaraju sa svih straha i to gore neg nas interneti zadnjih dana šamaraju sa temom Donalda Trumpa.
Ajmo prvo njega rješit. Kaj se koji k bedirate kaj je Trump predsjednik, ovak i onak cijeli svijet ide kvragu. Trump nam možda samo olakša pa sve prije skonča. Šta se svi žalite jer Melanija ima kozmetički salon? Pa nek ima žena, kaj sad, očito joj treba više pomoći da izgleda ko čovjek nego nama normalnim ženama, ne. To treba skroz razumjet, možda je salon zapravo za Trumpa da vidi kak mu tupe stoji, pa je reda radi rečeno da je za nju. Pustite ih na miru, nek uživaju ljudi, nemojte bit ljubomorni!
Pernara su iznijeli iz sabora? Trebala bi si ja tak nekog nabavit da me nosi doma kad se oblijem ko majka pa ne znam di sam ni šta sam, al nemam te privilegije jer ja nisam saborski zastupnik i kad se ja napijem ja moram bit dosta odrasla da znam sama hodat.
Profesori na faksu su mi stavili ispite u srijedu, četvrtak i petak? Ma nema problema, mogli ste mi stavit i u ponedjeljak i utorak isto, ovak sa tri ispita tjedno mislim da ću imat previše slobodnog vremena pa ću previše razmišljat o Trumpu, Melaniji, Pernaru i Mladenu Grdoviću, jer svaki dan kad ne razmišljam o njima je uzalud potrošen dan.


Isto tak, udaljila se od mene super frendica jer sam joj rekla da kad joj neko da kompliment je pristojno samo reć hvala i nasmijat se, a ne 57842574 puta objašnjavat kak to nije istina i kak ta osoba laže. Stara niko nije narcisoidan, niko ne misli o sebi najdivnije, al ak ti neko s razlogom veli nekaj lijepo, veliš hvala i bok. Ne slažeš drame. Ne uvrijediš se na mene koju si odjebala kad sam te najviše trebala, makar sam ti i prek tog prošla.

Novogodišnja odluka? Nije još prekasno za ta sranja, jel da? Mogu ju sad donijet? Oke, tnx.
Moja odluka je da se prema ljudima počnem ponašat onak kak se oni ponašaju prema meni. Da počnem ljudima govorit kaj ih ide i da ne trpim ničija sranja, proljeve i drame u životu.

Nemoj mi bit drama queen jer me onda zaboli glava i treba mi aspirin. Eto čak i rime slažem, ajde neka, ak propadnem ko doktor bar znam da mogu ić pisat stihove za Tončija Huljića.

| 21:33 | Komentari (14) | On/Off | Print | # |



<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Bez prerada.