Berini dnevnici

utorak, 20.02.2018.

Instagamad

Instagamad je ona vrsta ljubomornih osoba koje ne mogu podnijeti da netko ima drugačije ideje, možda bolje ili suvisliji napis, pa očaravajući ekipu s pismenima kao što su:

„Drži je kao kap vode na dlanu,
dok te lagano dodiruje usnama po vratu,
tražeći tvoju ušku da ti utjera jezičinu do eustahijeve tube“


Uživajući u svojoj popularnosti, jednostavno ne trpe da im bilo tko pokuša njihovu visinu dosegnuti.

Jednako tako, u istim epitetima te visinama obitavaju i one, nažalost, ženske osobe, koje moraju barem jednom dnevno snimiti sliku „Ja i lavor u kupaonici“ s vešmašinom u pozadini u boljem slučaju ili wc školjkom sa šrafurama u lošijem slučaju. Ne daj bože da takvoj „eliti“ napišeš „loše su ti fuge“ , ne zato što je to jedino zanimljivo na slici, već zato što je to činjenica, jer je valjda keramičar drmnuo litru mirogojčeka, a umjesto graničnika koristio gumice za kosu.

Dobrodošlica je iznimno zanimljiva, pa te brže bolje prijave, da slučajno ne stigneš njihovih 100K pratitelja, pa da slučajno ne shvate da prate neke propale đake škole za posebne potrebe.

Jebi ga, tako je ispalo, osim toga koj si vrag stavljala slike tamo i to javno, ako ne želiš da ih gledaju. Naravno one očekuju da im komentare stavljaju isključivo „zgodni dečki“, kako bi dobile na vrijednosti, iako većina ekipe mažnjava slike manekena u usponu, a one zadivljene figurama nemaju blage veze kakav se bradonja krije iza profila.


Čast izuzetcima, koji su uvijek svoji i dobronamjerni, ali ljudska zloba, zavist i ljubomora, ponekada nemaju granica.

Naravno riječ je o vrlo popularnom servisu @insta-insta gdje sam i nadalje @berobrutala, dok me ne skinu do kraja rofl

- 14:36 - Komentari (8) - Isprintaj - #