Borgman's cube

srijeda, 31.05.2017.

Splitske Preporuke..... NE Kerumu


Interesantna je ova priča u Splitu.

Splitski SDP i "Pametno" daju preporuku svojim glasačima...birajte Keruma!

Vjerojatno to zahtijeva malo pojašnjenja.

Splitski SDP, temeljito razoren Baldasarovim ucjenama prema domaćem članstvu ("ako nisi uz mene, onda si protiv"), a lik je bio u ratu sa čelništvom stranke, jednostavno nije ni spomena vrijedan. Ostali su samo Baldasarovi poslušnici, a Baldasar je izdao sve što je mogao, od ideje do ljudi, prošlost i budućnost, baš sve.
Oni daju Preporuku...meni ona znači samo da Moj Glas ide na drugu stranu.

"Pametno" ima drugu računicu. Vrlo tihi kada se pored njih provlače upitni projekti, skoro nevidljivi, ali po pitanju podrške većini , jako predvidljivi...i oni bi dali glas...Kerumu.
Zašto? Možda zato jer su svojom političkom pričom do sada pokazali kako su jako "prilagodljivi". HDZ ih baš i ne želi u blizini (jer se na njih nitko ne može osloniti), a Kerum, s njime će pregovarati. "Prilagodljivi" (čitaj kako želiš), neće baš nešto previše kontra čovjeka koji je uvijek do sada SVOJ interes uvijek stavio ispred svih ostalih.
"Pametno" inače ima pokazane nekakve stavove i oko Marjana.
Naravno "prilagodljivima" ne smeta nova runda borbe za tu oazu zelenila, koju je Kerum naumio betonizirati, i napravio pripremni dio.
Pod pričom o svjetiljkama duž pješačke zone, povučen je i naponski kabel, sve do trafostanice na Institutu.
Priča sa križem je još bolja, tamo je povučen naponski kabel do križa radi rasvjete :-)

Struja ne pita hoće li se time napojiti i koja planirana vila, na obroncima :-) Ili nekakav disko uz more...ali "pametno" bi dalo glas za Keruma.
Uostalom, "Pametnome" ne smeta, "građevinar-vizionar"(kako se sam predstavio nedavno). Iako njemu smetaju povijesne ruševine koje izniknu svugdje gdje bager podigne lopatu zemlje.

Splitski HDZ u ovoj win-win situaciji uživa. Jučer sam uz kavu čuo kako su spremni Oparu ostaviti na cjedilu jer su se s Kerumom dogovorili da mu daju mjesto gradonačelnika, a on njima župana. HDZ-ovci ne zaboravite, tu je istu trgovinu napravio i Milanović sa Ostojićem, pa opet nije dobio županiju.

Dakle, grad pod Marjanom ide čvrsto zacrtanim putem da postane sitniš u rukama čovjeka koji duguje dobavljačima (po podacima u medijima) cifru koja ima 9 znamenki.
Ide čvrstim putem prema nekome tko tvrdi kako njegovu kampanju doniraju najbliži rođaci...ali ne kaže KOLIKA JE CIJENA te donacije???
Tko na koju fotelju ide? Neću ni spomenuti pitanje sposobnosti. je li ikad prije radio? Ima li i najmanje kvalifikacije? Razumije li uopće čemu služi to mjesto na koje će sjesti?
Zaboravljen je njegov veseli komentar o nećacima i 947 polomljenih ekstremiteta, za vrijeme snijega kada je odbio pomoć iz Zagreba, i snijeg je bio očišćen samo DO BANOVINE!
Puno toga se zaboravlja u ovom gradu, ali se jako dobro sjeća događaja od prije 80 godina (koji su iz senilnih priča)

NE Kerume. NE!

31.05.2017. u 10:03 • 9 KomentaraPrint#

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.



< svibanj, 2017 >
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

Opis bloga

Moja kocka putuje svemirom, zakačena na naš mali planet. Pozorno gledam, proučavam i snimam uokolo, a rezultat se vidi ovdje.

Linkovi

Blog.hr
Forum.hr

Asimilirano:

_OVOONO_
_ATEIZAM_
_SPOOKIE_
[

POSADA Kocke 16344 MkII:

_BORG QUEEN_
_EARTH-LINK_
Dva veterana:
_FIGHTER COMMAND_
_GROUND COMMAND_
Tvrdoglavi logističar:
_FERENGI JUNIOR_
(*-*)
_TRUTH DEPT_
_SCOUT UNIT_
_BEGOMLAT_(bego+zrakomlat)
_SUMSKA_VILA_
_SCOUT UNIT1_
_PRED-RADILICA_

BORGMAN's CREW

Mail to borgman9@gmail.com ili Skype borgman99999

Priča će nastaviti svoj život na ovom blogu.
Sve ono DRUGO... što se do sada skrivalo
u Nexusu Kocke možete pronaći na:
BORGMAN CUBE NEXUS