Judenrat u Zagrebu

četvrtak, 11.05.2006.

VIJEĆE ČASTI HRVATSKOG NOVINARSKOG DRUŠTVA...

...je odbilo zahtjev Židovske općine za pokretanjem postupka protiv Jutarnjeg lista zbog izvještavanja o zbivanjima u istoj.

Na prvi pogled nevjerojatno, ali za poznavaoce kretenskog mozga, tj. trusta "mozgova" u Palmotićevoj, vrlo vjerojatno i "bilivibl".
Naš se Ognjo žalio da ga Jutarnji list ne voli, jer je izvještavao o njegovim makinacijama, lažima, prevarama i ostalim kreativnim aktivnostima.
Vijeće časti je, naravno, zahtjev odbilo kao neosnovan. Ipak je tu riječ o odraslim ljudima.

Nadalje, debili su podnijeli i žalbu zbog navodnog klevetanja Luciana Prelevića, koja je takodjer odbijena riječima: " Europa Press Holding objavio je dva intervjua s gospodinom Prelevićem. Ukoliko je tu bilo klevete, gospodin Prelević oklevetao se sam."
Izgleda da su i članovi Vijeća časti shvatili s kojim kretenima imaju posla, pa su i dali ovakvo obrazloženje - kao da razgovaraju s malom djecom.

PS Judenrat je neko vrijeme bio neaktivan. Sad smo se vratili, a nije da nam Ognjo and the gang ne daju materijala za obrađivanje. Čitamo se uskoro.

Blog.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice Blog.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice Blog.hr kliknite na gumb "Slažem se".Slažem se