..:Spaljeni Blog:..
Blog za spaljenu ekipu ;)
27.04.2006., četvrtak
Zgažena mačka - Report sa Vinkovačkih ulica
Ukradeno sa www.Forum.Spalionica.com LOL by Fuček
Mala Napomena: Ne odgovaram za štetne posljedice na Vaš mozak nakon čitanja i gledanja ovog posta. Tekst samo služi edukativnom karakteru...
..........Petak 21 .2.2006
Hodamo tako ulicom ja i šokac ..i prolazimo ulicom hr kraljeva tam di su 3 i 4 osnovna (valjda se tak zove ulica "nisam išao u 4 školu")
tek ono na cesti ...niko drugi već crna mačka ...ali to nije bila obična mačka ...nego super pregažena crna mačka ...kojoj je oko virilo čak rekordnih 3 cm izvan lubanje..i to u mačijoj krvi
Ja i crna mačka na zajedničkoj slici ...nažalost mčka se nije mogla nasmiješiti a meni se nevidi faca zbog jebenog šokčevog fotoaparata i jebenog sunca !!!!!!
E a ovo je mačka (crna pregažena mačka izbliza) :
jebiga ..danas kad smo prolazili sa sajma jebenog-a zdravlja mačku su pomakli samo malo ...da je više negaze ..obratite se šokcu ako vam treba slika od crne pregažene mačke sa super cool okom ...koja leži na pločniku i smeta pješacima....mislim mačka jebeno mrtva leži u jebenom centru i nikog to osim mene ne jebe ni 1 jebeni %
|
- 21:07 -
9 Spali me
nježno
(9)
-
Isprintaj -
#
06.04.2006., četvrtak
Sarma se dijeli :)
Sarma (glavno jelo),
Specijalitet makedonske kuhinje
Sastojci:
Za četiri osobe:
20 dg govedine
20 dg svinjetine
50 dg kiselog kupusa
10 dg slanine - hamburgera
20 dg suhih svinjskih rebara
5 dg riže
malo peršina
1 suha domaća kobasica
žlica mljevene crvene paprike
žlica brašna
1/2 dl ulja
žlica koncentrata rajčice
sol i papar
Opis:
Meso samljeti, dodati sitno narezanu slaninu, posoliti i popapriti. Dodati sjeckani peršin, rižu poprženu na malo ulja i crvenu papriku te sve dobro izmiješati. Listove kiselog kupusa oprati i nadjenuti mjesnom smjesom te saviti i dobro učvrstiti krajeve. Dno posude obložiti preostalim listovima kupusa i na njih posložiti sarme. Između sarmi posložiti komadiće svinjskih rebara i kolutiće suhe kobasice. Odozgo posložiti listove kupusa te sve preliti vodom i kuhati oko sat vremena na laganoj vatri. Na ulju popržiti žlicu brašna, dodati razrijeđeni koncentrat rajčice, prokuhati i preliti preko sarma. Posudu staviti u zagrijanu pećnicu i peći još sat do dva na temperaturi od 160 °C.
by Gastronaut.hr
Jel tko za sarmu?
|
- 18:38 -
20 Spali me
nježno
(20)
-
Isprintaj -
#