..:[LJIMUN]:..

..:Spaljeni Blog:..

Blog za spaljenu ekipu ;)

13.05.2007., nedjelja

Srbija pobjedila na Eurosongu

Image Hosted by ImageShack.us
Nisam pratio ove godine Eurosong,ali nema veze nisam ionak niš extra propustio. Srbija pobjedila,12bodova im dali(opet?). Ženska koja više vuče na muškarca neg na ženu je pobijedila,što je dokaz da žiri ne gleda izgled. Pitam se da smo Žaka poslali na Eurosong bi li se bolje plasirali? Vjerujem da bi.

Marijina biografija:
Rođena je 14.11.1984.godine u Kragujevcu. U njenoj porodici muzika se profesionalno negovala generacijama. Marijina majka, Verica Šerifović, poznata je kao interpretator etno muzike, dok su baka i deka život posvetili starogradskoj pesmi.

Marija je od ranog detinjstva sebe zamišljala isključivo na sceni. Iako je znala da će joj muzika biti jedina profesija u životu posvetila se opštem obrazovanju pa je pored muzičkih škola završila klasičnu gimnaziju a kasnije upisala i studije menadžmenta.
Njen prvi javni nastup pred publikom bio je kada je imala svega 12 godina. Zapažena je bila ne samo po kvalitetnom glasu i interpretaciji već i po

neobičnom izboru kompozicije za jednu devojčicu - odlučila se, na iznenađenje svih, da ne izvodi dečiju pesmu već interpretaciono zahtevnu “I will always love you” od Vitni Hjuston.

Zvanični početak Marijine muzičke karijere bio je 2003.godine kada je snimila svoj prvi solo album pod nazivom”Naj, najbolja”. Iste godine učestvovala je na “Budvanskom festivalu sa pesmom “Gorka čokolada” a na ovom značajnom letnjem takmičenju 2004. godine sa kompozicijiom ”Bol do ludila” osvaja prvo mesto. Kritičari su je tada već okarakterisali kao jedan od retkih talenata na našim prostorima a publika je prihvatila kao pevačicu koja svojim glasom izaziva posebne emocije.

Sledeće, 2005. godine pobeđuje na “Radijskom festivalu”sa pesmom "U nedelju “. Na ovoj manifestaciji dobila je praktično sve nagrade: stručnog žirija, za interpretaciju, nagradu novinara, nagradu kolega kao i specijalna priznanja zemalja regiona.

Posle velikih uspeha, Marija je snimila svoj drugi CD pod nazivom “Bez ljubavi” a da je postala mlada srpska zvezda dokazao je njen prvi solistički koncert u “Centru Sava” koji je ocenjen kao izuzetan muzički događaj.

Na festivalu “Beovizija 2007” - ovogodišnjem izboru za predstavnika Srbije na “Eurosongu”-Marija Šerifović pobedila je i u polufinalnoj i u finalnoj večeri.

Marija je jedan od najboljih ženskih vokala na srpskoj muzičkoj sceni a njenu interpretaciju karakteriše snažna emocija, specifična boja i jačina glasa kojom osvaja ne samo pažnju već i srce slušalaca.

Marija uvek naglašava da je muzika smisao njenog života i da ne postoji u čitavom svetu ništa što bi moglo da joj donese i zameni tu količinu ljubavi i sreće koju oseća svaki put kada izađe na scenu. To je sigurno ključ njenog uspeha.
Izvor : Marija Serifovic - Službena stranica

I sve bi to bilo divno i krasno da pjesma nije plagijat i to ne bilo kakav plagijat,plagijat koji je nadjebao originalnu albansku pjesmu od Soni Malaj - Ndarja. Nije ovo prvi put da se Srbija upušta u plagijatorske vode već su imali slučaj Željka Joksimovića sa pjesmom "Lane moje" koje je 2005 osvojila zavidno 2. mjesto. Vjerujem da je ovo čarobna formula uspjeha,ukradi hit sa istoka i razjebi konkurenciju. Da ne pišem u prazno uostalom i sami vidite i usporedite orginal i plagijat.

Pjesme za download:
Marija Šerifović - Molitva
Marija Šerifović - Molitva (Dance Verzija)

16 Spali me nježno

21.03.2007., srijeda

Treba li nam seks turizam u rvackoj???

Hosted by CroShare.com
Ja kažem da da i da ima ekonomske računice

Evo što nam je potrebno:
- 50 komada šatora iznimnog konfora (ako krene predviđeno je i širenje kapaciteta ovisno o potrebama građana),vodeni krevet,sexy sado-mazo oprema (prema zahtjevu klijenata se dobija)
Hosted by CroShare.com
- Posebni swinger šatori za osobe neznam-ko-tu-koga-jebe
Hosted by CroShare.com
- Zadovolj(e)ni parovi nakon vruće seanse

- vagon kurtona marke ZNA SE – Durex švercanih iz Ukrajine s greškom godine proizvodnje 1986.
Hosted by CroShare.com
- lokacijska dozvola na nekom jebozovnom pustom otoku tiskana na formatu a4 troslojnog wc papira (u slučaju nužde)
Hosted by CroShare.com
Livada na kojoj žive slobodne životinje
Hosted by CroShare.com
- čopor mladih i napaljenih ljudova
Hosted by CroShare.com
- Ups,Zajeb kriva slika :)

- 50 ćuna i najmanje 25cm za upad (za muške jel)
Hosted by CroShare.com
- Tvrtko Perić Topla braća sekjuriti sekjuriti
Hosted by CroShare.com

Živili,ševili i oduševili!

Dobrodošli u fuckland!

6 Spali me nježno

10.02.2007., subota

Mali zeleni nad Vinkovcima???

Ekipa Spalionica.com Portala je danas u posjetu PIK-ovoj zgradi slikajući mobitelom panoramu grada slučajno zabilježila sljedeći prizor... Nepoznati leteći objekt oko 16.30h u samom središtu Vinkovaca. Na Vama je da procijenite burninmad
Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us

3 Spali me nježno

09.09.2006., subota

Dobrotvorna akcija - "Dajmo da ima"

Dana 1-3.9. u središtu Vinkovaca u prostorijama Cafee bara Plus održan je Lan party i ON je bio tamo. 3.9 ustanovljeno je da nedostaju usb zvučnici u protuvrijednosti od 20kn ON je bio tamo sam bez kinte u đepu u očaju nemajući za kruh uzeo zvučnike da prehrani svoju mnogobrojnu obitelj. na njegovu žalost interpol traga za njime... ovo su njegove exluzivne snimke iz sibira... nažalost nisu ga uspjeli uhvatiti.. ovo je njegova posljednja dokumentirana slika no
Image Hosted by ImageShack.us

Ako netko ima više saznanja neka nam se javi ovdje

12 Spali me nježno

28.06.2006., srijeda

Miss & Misster Spalionica.com Portala 2006


Dragi Spalioničari i Spalioničarke i ostali gosti,u tijeku su prijave za izbor Miss & Misstera Spalionice 2006.

Izbor se provodi u 4 kruga
1. prijave
2. prvi krug glasanja (10 najboljih ide dalje)
3. drugi krug (5 najboljih ide dalje)
4. treći krug – finale – izbor pobjednika

Glasovanjem o pobjedniku odlučuju svi korisnici Spalionica.com portala,dakle pobjednik ovisi isključivo o Vašim glasovima. Nagrada pobjednicima (Miss i Missteru) iznosi 300kn.
O eventualnim promjena pravilnika bit ćete obavješteni.
Više o tome OVDJE


Lijep pozdrav,

Vaš Spalionica.com Team

4 Spali me nježno

27.04.2006., četvrtak

Zgažena mačka - Report sa Vinkovačkih ulica

Ukradeno sa www.Forum.Spalionica.com LOL by Fuček

Mala Napomena: Ne odgovaram za štetne posljedice na Vaš mozak nakon čitanja i gledanja ovog posta. Tekst samo služi edukativnom karakteru...


..........Petak 21 .2.2006

Hodamo tako ulicom ja i šokac ..i prolazimo ulicom hr kraljeva tam di su 3 i 4 osnovna (valjda se tak zove ulica "nisam išao u 4 školu")
tek ono na cesti ...niko drugi već crna mačka ...ali to nije bila obična mačka ...nego super pregažena crna mačka ...kojoj je oko virilo čak rekordnih 3 cm izvan lubanje..i to u mačijoj krvi

Ja i crna mačka na zajedničkoj slici ...nažalost mčka se nije mogla nasmiješiti a meni se nevidi faca zbog jebenog šokčevog fotoaparata i jebenog sunca !!!!!!

Image Hosted by ImageShack.us

E a ovo je mačka (crna pregažena mačka izbliza) :

Image Hosted by ImageShack.us

jebiga ..danas kad smo prolazili sa sajma jebenog-a zdravlja mačku su pomakli samo malo ...da je više negaze ..obratite se šokcu ako vam treba slika od crne pregažene mačke sa super cool okom ...koja leži na pločniku i smeta pješacima....mislim mačka jebeno mrtva leži u jebenom centru i nikog to osim mene ne jebe ni 1 jebeni %





9 Spali me nježno

06.04.2006., četvrtak

Sarma se dijeli :)


Sarma (glavno jelo),
Specijalitet makedonske kuhinje


Sastojci:
Za četiri osobe:
20 dg govedine
20 dg svinjetine
50 dg kiselog kupusa
10 dg slanine - hamburgera
20 dg suhih svinjskih rebara
5 dg riže
malo peršina
1 suha domaća kobasica
žlica mljevene crvene paprike
žlica brašna
1/2 dl ulja
žlica koncentrata rajčice
sol i papar


Opis:
Meso samljeti, dodati sitno narezanu slaninu, posoliti i popapriti. Dodati sjeckani peršin, rižu poprženu na malo ulja i crvenu papriku te sve dobro izmiješati. Listove kiselog kupusa oprati i nadjenuti mjesnom smjesom te saviti i dobro učvrstiti krajeve. Dno posude obložiti preostalim listovima kupusa i na njih posložiti sarme. Između sarmi posložiti komadiće svinjskih rebara i kolutiće suhe kobasice. Odozgo posložiti listove kupusa te sve preliti vodom i kuhati oko sat vremena na laganoj vatri. Na ulju popržiti žlicu brašna, dodati razrijeđeni koncentrat rajčice, prokuhati i preliti preko sarma. Posudu staviti u zagrijanu pećnicu i peći još sat do dva na temperaturi od 160 °C.

by Gastronaut.hr



Jel tko za sarmu?

20 Spali me nježno

23.03.2006., četvrtak

Spalionica Blog Natječaj

Spalionica Blog natječaj počinje počinje danas 23.03.2006.g. i traje do 9.04.2006.g. Više informacija o svemu na webmaster@spalionica.com.

UPDATE: Natječaj se produžuje do daljnjeg kako bi se što više blogova imalo prilike pokazati :D

http://www.spalionica.com/blog-natjecaj.php - Kod za natječaj

http://www.forum.spalionica.com - prijavite svoj blog na forumu pod Boardom Blog Natječaj :)



10 Spali me nježno

18.09.2005., nedjelja

Jole Is Back Again

Ljudi evo me opet sa novim sličicama... Ukoliko opet zaguzim i ne bude me bilo možete me naći na mojoj Web stranici Spalionica.com Portal i forumu Spalionica Forum
Živijooooooooooo!


...Tipična subotnja nabavka hmm...


Record - Too Hot Too Ignore samo u VK


Shu-Pac & Vule Jr. u duetu


hmmm...dobraaaaaaaa... Šta kažete?


...malo sa Recorda


... Pajo likom i djelom =)



...malo ekipe sa Recorda

4 Spali me nježno

10.07.2005., nedjelja

Evo me nakon 100 god..

Pozdrav ljudovi... =) duuuuuuugo i predugoo nisam pisao na blogiću... trenutno sam zauzet drugim stvarim odnosno mojom stranicom.... www.spalionica.com pa posjetite i gledajte kako se zabavljamo ;)
Toliko od mene zasad...
Pozdrav
Jole

6 Spali me nježno

24.04.2005., nedjelja

Ludilo braleeeee ;)) yeaaah



























9 Spali me nježno

18.04.2005., ponedjeljak

Weekend by me... report nakon 100god... skužite neskuženo... LooL

aloha narode...koji čita il ne ovaj blog... LoL ni me bilo 100god za vikend sam bio na relaciji Gensher - Bengali (ultrakratko) - Gensher - Bordo.... il književnije Bordeaux ak ćem sitnićarit ... prvo sam bio s ekipom u gensheru... bilo super... ondak sam ošao do Bengalija upoznat se sa svojim kolumnistom Scorom VK .... i takoc.... zatim sam se vratio u Gensher izludirao...isplesao... (khm.... ak sam mogao uz mal stellice moje drage.. lol ) još mi mutno... još mi reče lega da me pozdravljo nak i on zuja bio.. da ha nisam pozz...užas...a nisam uopće pun cugao.... mal pivkana... na kraju ošo u Bordo na koktelčić Blue Lagoon jel... s tim da je konobaru koji put opala čaša dok je men i legi spravio koktel....argh,.... al dobro on je dobio razrjeđeni...moj nije opo...sve u svemu ništa vam nije jasno...al biće vam jasno kad i meni bude jasno da vam ništa nije jasno... hehe švaš sam reko...uglavnom čekam ovu sub.... koncert Šortija našeg dragog... i jednu malu.... looool (nek ostane misterij) živili,ševili,oduševili.... voli vas Vaš Jole

1 Spali me nježno

04.04.2005., ponedjeljak

Shock me my baby !!! ;)))

hehe...šok mi maj bejbeee...kak drukčije nazvat ovaj fakin post.... dragi ljudovi ak niste znali prošo je još jedan ludi vikend za mene :)) subota je bila najluđa.... prvo sam otišao o Plus mal gledat lege kak igraju biljar,nakon čega smo krenili u nabavku (zna se već čega,a droga nije LoL ) ,zatim smo ošli uz bosut i cugali... nakon određene popijene količine khmm... tekućine nazujeni ošli smo do france...odnosno do Genshera... upavši tamo ugledah legicu iz kvarta i još dvije njene ... pozdravih ih i uslikah za ovo čudo od bloga odnosno site... (samo ime govori neš ehee) pomaknem se metar ugledah neku trebu kak mi pruža ruku,ja ono (mal) zuja gledam tko je to...nak odjednom ona me pita "se sjećaš ti mene?" ja reko khmm... "ne" na to mi kaže tko je.... jedna stara ...legica ;))) pomaknem se par metara dalje ugledam nazujenog legu sa njegovom ... "ufatim" i njih... putem do izlaza čuh neke dvije kak neš frfljaju kak će bit na netu bla bla... reko ja u sebi de dobro je...nije valjda da mi site tolko popularan? ccc...ajd dobro...otišao sam iz Genshera i nekako došao do Walkowa gdje sam se našao sa legicom... u Walkowu je bilo ludo dok nešto malo prije ponoći nije došla murija i prekinila nam fakin koncert....ovim putem zahvaljujem djelatnicima MUP-a iz VK na dobro odrađenom poslu...svaki im dao..hehe eh da se vratim ja naslovu šok mi maj bejbe... doživio sam recimo to tako 3 šoka u sub...
1. dobro nam svima znani umro je Papa :((
2. saznao sam neke detalje o maloj koji mi se nimalo nisu svidjeli al eto život ide dalje
3. saznao sam da dotična osoba koju sam zatekao u Gensheru ide s mojim legom u raz i sjedi skupa sa jednom osobom ;))


fala svima koji ste imali strpljenja čitati ovaj post i imali volje zaključiti da vam ništa nije jasno...hehe al to nije ni bitno...bitno je da ste vi pročitali i vidjeli nešto... ;)) eto draga ekipa...svaka vam čast na strpljivosti za kraj vam ostavljam nekoliko ludih slika od subote... hvala na razumijevanju.... Jole






Mali zeleni su svuda oko nas....


Ovo je njihovih ruku djelo...




...vesela ekipica u Gensheru...





...lega koji je mal zujaa... ;))














7 Spali me nježno

03.04.2005., nedjelja

Zbogom Sveti Oče :((

VATIKANSKA televizija objavila je kako je Papa Ivan Pavao II., duhovni vođa više od milijarde katolika, preminuo u subotu u 21:37.



Nakon što je glasnogovornik Vatikana, Joaqin Navarro-Vells, potvrdio Papinu smrt, vatikanska je televizija u eter emitirala samo jednu rečenicu: "Anđeli te očekuju".

"Sveti Otac umro je večeras u 9:37 u svom privatnom apartmanu. Pokrenute su sve procedure koje je Ivan Pavao Drugi zapisao 22. veljače 1996. u dokumentu "Universi Dominici Gregis". - kazao je Navarro.

Papa je umro nakon značajnog pogoršanja njegovog zdravstvenog stanja, koje je posljednja dva dana bilo sve gore, tako da su i sami vatikanski dužnosnici u petak i subotu najavili kako je Papa na samom kraju svog životnog puta.

Vijest o Papinoj smrti objavljena je nakon molitvenog bdijenja koje je počelo u 21.00 sat i u kojemu je sudjelovalo oko 60.000 ljudi.

Vatikanski dužnosnici su vjernicima okupljenima na Trgu Sv. Petra potvrdili vijest o Papinoj smrti, te najavili da će u nedjelju u 10:30 na glavnom vatikanskom trgu biti održana misa zadušnica za Papu.

Kardinal Angelo Sodano, vodio je molitvu pred oko 70,000 okupljenih vjernika na Trgu Sv. Petra.

Izvori iz Vatikana tvrde da je Papa "preminuo u miru". Posljednje uznemirujuće izvješće o Papinom zdravstvenom stanju došlo je u 19:20, pri čemu je istaknuto da je Papino stanje zbog visoke temperature izuzetno teško.

Ivan Pavao II. svijest je, prema vatikanskim izvorima, počeo gubiti u subotu prijepodne. No, u u priopćenju objavljenom u 19:20 rečeno je kako Papa "na ispravan način odgovara na pitanja najbližih i suradnika", što je tisućama vjernika okupljenih na Trgu Sv. Petra dalo tračak nade.

Papa je svoje posljednje riječi, napisane na komadu papira, predao osobnom tajniku Stanislawu Dzsiwiszu.

Na papiru je pisalo: "Radostan sam, budite i vi. Molimo zajedno u radosti, Djevici Mariji povjeravam se s radošću."

Papa će zaigurno ostati upamćen kao jedan od najvećih i najznačajnijih ljudi 20. stoljeća, te kao papa s trećim najdužim pontifikatom u povijesti Katoličke crkve, čak 26 godina, tokom kojih je posjetio 120 zemalja.

Poslije papine smrti crkvu preuzima kardinal kamerlengo Eduardo Martinez Somalo koji treba pripremiti konklavu na kojoj će biti izabran novi papa. Dekan kardinalskog zbora Jozeph Ratzinger treba sazvati kardinalski zbor.

Uskoro će se u Rimu okupiti 117 kardinala koji imaju pravo birati papu te bi u roku od 15 do najviše 20 dana trebali početi izbor novoga pape. U roku od 4 do 6 dana Ivan Pavao Drugi bi trebao biti pokopan.

Pretpostavlja se da će biti pokopan u bazilici Sv. Petra u Rimu, ako nije drugačije odredio u svom testamentu.

3 Spali me nježno

31.03.2005., četvrtak

Prvih tisućaka je tuuuuuuuuu!!!! Yeaaaah!!! =)

Što reći neznam šta da pišem ostao sam brez teksta... moj stranica www.spalionica.6x.to je zaživila i u nepunih tjedan dana ostvarila preko 1000posjeta.... od danas imamo mjuzu na blogu i slijeve strane možete pratiti uživo zbivanja na spalionici...a desno komentari na moj blog---hehe...kontam da je prvi put da je neko uzo dva šatboxa.... =) i da važna napomena...od danas je spalionica na tražilicama...dakle svi odma na www.google.com i upišite spalionica... donedavno ste na prvom mjestu mogli dobiti spalionicu smeća u ZG,a sad smo mi no.1 LoL...možda je i taj site smeće,al zato ste VI tu da ga kritizirate... ovo su bile prve vijesti s nje...hehe

::: 23.03.2005.g Spalionica njuzzz by Jole
Alohaaaa narodeee.... sa prvim danima proljeća budi se i Vinkulja,dakle stiglo je vrijeme i za Spalionicu i njen drugi redizajn u povijesti.... ;)) tako je narode drugi.... cilj ove stranice je oživljavanje dosadnih weekend in da dis city...oćemo promjenu...oćemo akciju...dakle na pravome ste mjestu za to... na raspolaganju vam stoji knjiga gostiju za vaše dojmove o stranici,chat za spiku.. forum za rasprave razne... i još mnogo toga... ;)) eto toliko od mene ekipa nadam se da ćete uživati uz ovaj site... pozdrav
Jole, Webmaster Spalionica d.o.o. (u stečaju) lol

Njuz njuz njuz fleš njuz apdejt 17:35
svim koji su dobili ovaj sms svaka im dala..znate di ste došli... hehe
Cestitamo!! Postali ste poznatiji od Seve... pogledajte www.Spalionica.6x.to i pogledajte jel se tamo nalazi vasa slika!! ;))) Pozdrav
to je bio sadržaj ove promidžbene akcije... ;)
Živili





3 Spali me nježno

<< Arhiva >>



Jole(a)spalionica.com
< svibanj, 2007  
P U S Č P S N
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
OYO.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Komentari On/Off

Opis Bloga

Nešto kratko o meni:
Ime : Josip
Nickname : Jole_VK
Mjesto: Vinkovci
ICQ: 283-924-442
E-mail : vinkulja@yahoo.com

Vi ste
best website stats
posjetitelj ovog Bloga




Frendova grupa

Linkovi

Moja syncro cura NoRa ;)
Rocky Network
Spalionica
Moj forum (svakako posjetite)
Republika Vinkovci
Davor67
Justica

Spalionica.com Portal
Vatrogasci


Blog Friends

Republika Vinkovci
YellowBlue
mala-šašava
DarkChild
Srednjškolka
Spojena obrva
napoleon
Davor67
Charlijevi anđeli
Petljica
Marsovka
Moja lujka Justica ;)