13

petak

srpanj

2007

Evo me!Ljudi moji:))))))))))))))

Ovako prvo se ispričavam svimmojim čitateljima što sam zapustila blog i naravno da ću to od sad pokušati popraviti.
Drugo 16.06.2007 je bio prvi rođendan mog bloga ,no nažalost sam bila spriječena objavit post.Pa tako ovom prilikom želim reć' da mi ovaj blog mnogo znači,uz njega sam upoznala raličite ljude ,ali sam upoznala i mnoge fanove i dobre prijatelje!
Moj početak je bio zaista težak kao i svaki drugi početak.Iako sam u početku imala samo četiri komentara nisam odustajala,jer sam bila i ostala Deppov fan!I stvarno sam zadovoljna svojim blogom,al' znam da može bit' i bolji i uložit' cu trud da to i bude.
Nadam se da se svim mojim čitateljima sviđa moj blog i da su zadovoljni svime što se nalazi na njemu.
I još želim napisati nemojte odustati od bloga ako ste ga već počeli pisati idete dalje,vjerujte mi komentari dolaze sami od sebe!



ok dosta pametovanja nut
ajmooo sad o Deppu....cerek tak da me ne najurite da nisam nista o njemu napisala..greedy


Depp ženi Vanessu ovog ljeta

Vanessa Paradis i Johnny Depp vjenčat će se ovo ljeto. Par koji je neformalnom braku osam godina na ovu odluku "natjerala" je bolesna kći Lily. Nakon što je sedmogodišnjakinja hospitalizirana zbog teškog trovanja hranom, slavni holivudski glumac shvatio je kako je to krajnje vrijeme za brak.
- Johnny i Vanessa već su prije imali jednu od najstabilnijih veza u Hollywoodu, ali kad im se kći razboljela, još su se više zbližili - kaže izvor. Vjenčat će se u antičkoj kapelici koja je u sklopu njihove vile na jugu Francuske.



i još novosti..


Manson i Depp uoči novog milenija čekali apokalipsu

Ekscentrični Johny kaže kako mu je samoprozvani Antikrist na neki način bio inspiracija za brojne uloge tijekom dugogodišnje karijere



Kontroverzni umjetnik i poznati američki glumac priznali su da su novi milenij dočekali zajedno na jugu Francuske. Marilyn Manson (38) i Johnny Depp (43) proveli su noć na vrhu zgrade ispijajući apsint i gledajući u nebo. Uvjerili su jedan drugog kako im prijeti smak svijeta te kako ga s poštovanjem moraju pozdraviti. Poslije ponoći shvatili su kako apokalipse neće biti i tužni otišli kući.
- Bili smo razočarani kad smo shvatili kako nije došao kraj svijeta. Morali smo se napiti kao nikad prije. Johnny je u jednom trenutku počeo paliti vatromet. Gotovo je pao. Otad više ne pijem alkohol - rekao je Manson za časopis Rolling Stones.

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>