19

subota

svibanj

2007

Danas mi je rođax!!!!Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Danas mi je 18. rođaks i želim punooo čestitki!Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket


Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket


Evo da ne bi bilo da se hvalim...malo novosti o Deppu!cerek



Vjenčanje bliže nego ikada

Glumac Johnny Depp izreći će sudbonosno "da" dugogodišnjoj partnerici Vanessi Paradis ovoga ljeta u selu Plan de la Tour, gdje i žive, udaljenom sat vremena od St. Tropeza. Iako su dugo bježali od vjenčanja čini se da ih je bolest njihove kćeri Lily-Rose promijenila. Naime sedmogodišnja je djevojčica u ožujku ove godine provela u londonskoj bolnici devet dana zbog trovanja hranom izazvanom bakterijom E.coli i njezino je stanje bilo vrlo zabrinjavajuće. Tih se dana zabrinuti roditelji nisu micali od kćerina kreveta. Prema mišljenju mnogih, Johnny i Vanessa imaju jednu od najsnažnijih veza u svijetu slavnih, a nakon kćerine bolesti još su više povezani.


Photobucket - Video and Image Hosting


Zajedno su devet godina i imaju dvoje djece, Lily-Rose i Jacka. Upoznali su se na snimanju filma "Deveta vrata" i otada su nerazdvojni. Njihovi su prijatelji potvrdili da su obaviješteni o vjenčanim planovima, ali napominju da Johnny i Vanessa žele vjenčanje daleko od očiju javnosti. "Oni uživaju u životu daleko od svjetla reflektora, a žele da im takvo bude i vjenčanje", ističu prijatelji.



07

ponedjeljak

svibanj

2007

Lily Rose se oporavlja kiss

Kći američkog glumca Johnnyja Deppa imala je sreće što je ostala živa jer ju je napala bakterija E.coli, javljaju izvori iz bolničkih krugova u Londonu.
Sedmogodišnja djevojčica bila je hospitalizirana u britanskoj prijestolnici početkom mjeseca jer ju je napala tajanstvena bolest a prvi nalazi krvi su pokazali da se zarazila kad je stala na hrđavi čavao.
Međutim, zahvaljujući jednom članu produkcijske ekipe Deppovog novog filma "Sweeney Todd" sada se zna da su joj zapravo bili napadnuti bubrezi od strane bakterije koja se može "zaraditi" kroz hranu i piće.
Snimanje filmske verzije čuvenog mjuzikla bilo je zaustavljeno jer su američki glumac i njegova žena Vanessa Paradis bdjeli uz postelju svoje slatkice.
Radovi na filmu Tima Burtona nastavljaju se idući tjedan.






..i još malo zanimljivosti o Deppu smijeh


Johnny ima neka čudnovate sklonosti

Već je jasno da je tip malko otkačen, to i volimo na njemu, zar ne?! No nekako nam nije potpuno jasno tko bi u dnevnoj sobi htio imati električnu stolicu s manekenskom lutkom koja sjedi u njoj? To krasi Johnnyjevu dnevnu sobu!

Poznati hollywoodski zločesti glumac priznao je kako se pali na - žensku odjeću. Pirat s Kariba nedavno je izjavio kako je oduvijek zurio djevojkama u cipele i čapare (pazi, ne u noge).
Britanskom časopisu More je izjavio - Bilo bi mi strašno neugodno kada bi moji prijatelji saznali da mi nije strano nositi žensku odjeću. Otkako sam bio prisiljen isprobati ženske gaćice i grudnjak u Ed Woodu mnogo više cijenim žene.
Kontroverzna je zvijezda ove godine već digla prašinu izjavom kako razmišlja o snimanju porno filma s redateljem Timom Burtonom. Izgleda kako Johnnyju vrag baš ne da mira.


Photobucket - Video and Image Hosting

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>