22

ponedjeljak

siječanj

2007

Johnny Depp producirat će film o trovanju Litvinenka

Photobucket - Video and Image Hosting


Ubrzo nakon smrti ruskog špijuna Litvinenka pojavile su se spekulacije o ekranizaciji slučaja. Tek što su Britanci krenuli u pretprodukciju, u priču je uskočio Depp i odnio je preko oceana.
Vruća vijest u Hollywoodu je glasina kako je produkcijska kuća Johnnyja Deppa Infinitum Nihil otkupila prava na knjigu o životu i smrti otrovanog ruskog agenta Aleksandra Litvinenka.


Photobucket - Video and Image Hosting


Podsjetimo, Litvinenko je bio KGB-ov agent koji je preminuo sredinom studenoga prošle godine u restoranu od posljedica trovanja radioaktivnom tvari polonijem, a prije smrti je izjavio da je cijelom operacijom dirigirao ruski predsjednik Putin.
Knjigu Sasha's story: The Life and Death of Russian Spy, koju piše urednik New York Timesa Alan Cowell, ekranizirat će Warner Bros, a Johnny Depp će kao šef produkcije najvjerojatnije tumačiti i glavnu ulogu zbog velikog interesa za ovaj slučaj.


01

ponedjeljak

siječanj

2007

Na Toševom koncertu..

Oli ljudovi!!!Sretan vam Božić(u malom zakašnjenju) i Nova!
Nisam vam se mogla javit jer sam bila na putu,ali kako god puno hvala na komentarima!smijeh
Nadam se da ste se dobro proveli za Novu Godinu!!!??
Meni je bilo super ..bila sam s frendicom na Toševom koncertu smijehcerek ludilo bilo je super!!!!smijeh
Bilo je stvarno odlično i osim što sam ludila(cerek) ..čak sam ga držala za ruku!wink
...cerekcerekcerek

..evo vam malo slikica..

Free Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.us

..tu je doša'i Tomislav..


evo i video





p.s.malo o deppu..



Johnny Depp u marokanskoj fazi



Najpopularniji glumac ove godine Johnny Depp ponaša se kao razmažena diva – producentima postavlja zahtjeve kao da mu je J. Lo nešto u rodu. Naime, na snimanju novog filma "Sweeney Todd", ekranizacije slavnog mjuzikla koju režira Tim Burton, zatražio je da mu se prikolica preuredi u marokanskom stilu. Londonski filmski studio Pinewood stisnuo je zube i pristao je na neobičan zahtjev 43-godišnjeg glumca te potrošio dvadesetak tisuća funti na skupe zavjese, mirisne svijeće, nargile i ostale spravice iz Tisuću i jedne noći. Depp je navodno u "marokanskoj fazi" zbog svog idola, gitarista Stonesa Keitha Richardsa, koji je veliki ljubitelj kulture i običaja te sjevernoafričke zemlje. Izvori sa snimanja otkrivaju da je zvijezda "Pirata s Kariba" tražila i da njegova prikolica bude najveća u Pinewoodu, a pogotovo je morala biti veća od one Vincea Vaughna, koji također tamo snima film i čak namjerava iznajmiti kuću u jugozapadnom Londonu. Navodno je ljut na bivšeg dečka Jennifer Aniston jer mu je ispred nosa "zakapario" kuću na koju je on bacio oko.








p.s.p.s. ako niste znali Johnny je kao dječak otkrio da je alergičan na čokoladu.

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>