08

srijeda

studeni

2006

Depp se voli igrati barbikama



Filmska zvijezda Johnny Depp (43), u posljednje vrijeme najpoznatiji po ulozi ekscentričnog kapetana Sparrowa u 'Piratima s Kariba', u krugu svoje obitelji zaboravlja na godine i u društvu kćeri zabavlja se barbikama, a sa sinom jurca po susjedstvu
Vlastiti potomci samo potiču moju djetinju crtu, otkrio je Depp u intervjuu njemačkom časopisu za mlade Bravo. Zar se ne kaže da zahvaljujući djeci u srcu ostaješ mlad?, kaže Depp i dodaje da je posebno sretan što je baš među mladima tako popularan.
Možda osjećaju da sam u srcu i ja još dijete?, pita se glumac.
Holivudska zvijezda živi s francuskom pjevačicom i glumicom Vanessom Paradis i njihovo dvoje djece Lily-Rose-Melody (7) i Jackom (4) u južnoj Francuskoj.







SLIKA1
SLIKA2
SLIKA3
SLIKA4
SLIKA5


02

četvrtak

studeni

2006

Johnny najavio odlazak iz svijeta glume



Popularni "Pirat" Johnny Depp najavio je američkim novinama kako će otići iz svijeta glume.
Johnny (43) izjavio ej kako se boji svoje 50-te te kako zna da će ako bude glumio kad bude "starac" fanovi će ga gledati drugačije.
- Sve je uredu dok ne navršite 50, poslije sve pada u vodu. Hollywood traži "mlado meso" i mi "starci" padamo u zaborav - rekao je tužno Johnny Depp i dodao da je bolje da se sad povuče dok je još svima u lijepom sjećanju.



Nadam se da su to samo glasine!


<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>