26

subota

kolovoz

2006

Evo moja dva omiljena videa..



24

četvrtak

kolovoz

2006

Otkrij tko su pirati, a tko gusari!

Johnny Depp - najpoznatiji i najbogatiji pirat današnjice, a za tu titulu čak ne mora pljačkati



Pirati i gusari su pljačkaši na moru koji ponekad pljačkaju i na kopnu. Iako je pljačkanje brodova u povijesti poznato još od antičkih vremena, pirati kakve poznajemo živjeli su u 16. i 17. stoljeću. Mnogi misle da su gusar i pirat dvije riječi koje označavaju isti pojam, no to nije točno: gusari su bili u službi države, a pirati su pljačkali radi svoje koristi.
Zvuči neobično, no u prošlosti su se mnoge države, posebno kraljevine, bavile pljačkom. Kako za takve prljave poslove nisu mogli unajmiti pravu vojsku i poštene ljude, za njih su to radili kriminalci.
Najpoznatiji pirati stvarno su 'radili' na Karibima. Čak su imali i otoke i gradove u koje su zalazili i u koje su se sklanjali od opasnosti, jer se malo tko usudio doći na mjesto puno naoružanih, opasnih i okrutnih pirata. Najpoznatiji takav otok bio je Tortuga, a grad Port Royal na Jamajci.
I danas ima pirata – oni na morima opremljeni su najmodernijim uređajima i modernim brodovima i ima ih najviše u Indijskom i Tihom oceanu. Omiljena meta su im raskošni brodovi na kojima krstare bogati turisti. Ipak, piratstvo i pirati su izrazi koji se danas ne koriste samo za pljačke na moru - moderni pirati prilagodili su se vremenu, pa kradu glazbu, filmove, softvere i slično.



Meni su svi odlični(naravno zato što Johnny glumi),ali inače su mi Pirati 2-naj!naj!najbolji!!!!

Photobucket - Video and Image Hosting
cerekcerekcerekcerek


23

srijeda

kolovoz

2006

Slušamo Bee ,a volimo Kee!

Najbolji blog iz mojih linkića koji se našao na prvom mjestu je gavunka.blog.hr/
1.Kee piše o slavnim osobama ,a najviše o Deppu i Beyonce.
Blog je super a prema vašim glasovima je dospio na prvo mjesto.yes



2.Na drugom mjestu je odličan blog od Anite koja piše što joj se događa u životu..eek

3.A na trećem mjestu se našao moj drugi blog u kojem pišem stihove,priče,i dr..jednom rječju sve što mi se mota po mojoj glavi!smijeh

p.s.u box sam stavila nove linkiće,svakako ih posjetite..kiss

cerekcerekcerekcerek

vic za kraj

JA:Šta bih ja bez Johnnya??
MOJA MAMA:Isto što i s njim!

22

utorak

kolovoz

2006

Molim' samo lijepe riječi ispod ovog posta

Photobucket - Video and Image HostingONE is a new effort by Americans to rally Americans – ONE by ONE – to fight the emergency of global AIDS and extreme poverty. ONE is students and ministers, punk rockers and NASCAR moms, Americans of all beliefs and every walk of life, united as ONE to help make poverty history. ONE believes that allocating an additional ONE percent of the U.S. budget toward providing basic needs like health, education, clean water and food would transform the futures and hopes of an entire generation in the world's poorest countries. ONE also calls for debt cancellation, trade reform and anti–corruption measures in a comprehensive package to help Africa and the poorest nations beat AIDS and extreme poverty.

Photobucket - Video and Image Hosting

Zamislite djecu koja nemaj dom,roditelje,nemaju što jesti..
Zamislite one koji su bolesni,i oni koji umiru..
Podržimo ih,pomognimo im!
Svaka riječ se pretvara u dijelo.



21

ponedjeljak

kolovoz

2006

Deppov dvojnik na Susku



SUSAK - Megapopularni hollywoodski glumac Johnny Depp odmara se ni više ni manje nego na Susku, otočiću prekoputa Malog Lošinja. Miljenik milijuna žena diljem svijeta, dapače, tamo čak posjeduje kućicu, a da to nitko dosad nije znao. Riječ je, naravno, o dvojniku glavnog protagonista filma “Pirati s Kariba”, Hrvatu iz Njemačke Danielu Vebleu, koji je, svjestan nevjerojatne sličnosti s fatalnim glumcem, krenuo u karijeru njegova dvojnika.

Kada je u kino u Bavarskoj gdje živim stigao prvi dio ‘Pirata’, stao sam u red za kupnju ulaznice. Međutim, osoblje kina nije htjelo ni čuti za takvo što. Glavni glumac filma da plati ulaznicu za premijeru! Obasuli su me pitanjima, tražili autograme, uveli besplatno u kino i nutkali me svim i svačim - priča Daniel, koji je podrijetlom iz Hrvatske, a cijeli život živi u Obersdorfu u Bavarskoj.
Budući da su mnogi potvrdili nevjerojatnu sličnost s popularnim glumcem, 36-godišnji umjetnik iz Njemačke odlučio je, zahvaljujući situaciji u koju ga je “uvalio” 43-godišnji i mnogo poznatiji Amerikanac, profitirati.
U vrijeme kad je stigao nastavak ‘Pirata’ ‘Dead’s man chest’, malo sam se bolje pripremio. Cura Julie nagovorila me da se kostimiramo i odemo na premijeru. Svi su zabezeknuto gledali i tražili autograme. Kostimiran sam zaista mogao prevariti svakoga - priča Daniel, koji pregovara s flmskim agencijama za Deppova dvojnika.
U Hrvatskoj mu, kaže, prilaze mnogi, ali kada progovori materinskim jezikom, entuzijazam brzo splasne. Prije dvije godine otkrila ga je tinejdžerica sa Suska Ema Serdoz, velika obožavateljica Johnnyja Deppa.



..ali Johnny je ipak puno ljepši!!!!!cerekcerekcerekcerekcerekcerekcerekcerekcerek



19

subota

kolovoz

2006

Keith Richards kao pirat s Kariba



Gitarista Rolling Stonesa Keitha Richardsa teško je zamisliti kao oca, ali glumac Johnny Depp tvrdi da će se to promijeniti.
Richards će, naime, igrati ulogu razmetljivog oca pirata u trećem nastavku filma "Pirati s Kariba", rekao je Depp.Producent Jerry Bruckheimer izjavio je da će Richards igrati ulogu oca vragolastog ali i šarmantnog kapetana Jacka Sparrowa kojeg glumi Johnny Depp. Treći nastavak filma nastavit će se snimati idućeg mjeseca u Kaliforniji.- Svi se veselimo Keithovu dolasku, rekao je Depp na konferenciji za novinare povodom promocije filma "Pirati s Kariba 2" koji će se početi prikazivati u Britaniji u četvrtak.


18

petak

kolovoz

2006

Deppu u životu najviše pomogli gusari

Johnny Depp zadnje dvije godine živi najuspješnije razdoblje svoje karijere, a to može zahvaliti velikom komercijalnom uspjehu "Pirata s Kariba", smatra redatelj filma "Charlie i tvornica čokolade" Tim Burton. On obožava raditi sa slavnim glumcem, ali je uvijek morao voditi bitku sa producentima koji su bili prestravljeni Deppovom nepredvidljivošću i njegovom nezainteresiranošću za status celebrityja.

"Uvijek se znalo da je Johnny dobar glumac, ali, znate kako je, Hollywood je zajednica koja uvijek igra na sigurno. Studijima se sviđao njegov izgled, osim u mojim filmovima, naravno, gdje je doživljavao totalnu preobrazbu. Izgledao im je više kao Lon Chaney nego suvremena filmska zvijezda", ispričao je Burton, koji je angažirao Johnnyja za nekoliko svojih filmova: "Edward Škaroruki", "Ed Wood", "Charlie i tvornica čokolade". "Naravno, sve se promijenilo sa uspjehom "Pirata". Sada ga žele vidjeti u svim mogućim filmovima".

Da je to istina, pokazuje i podatak da je Terry Gilliam za glavnu mušku ulogu u "Braći Grimm" htio Deppa, a tek kad je odbijen, odlučio se za Mata Damona, koji je sad užasno nesretan jer je bio 'zamjensko rješenje'



15

utorak

kolovoz

2006

evo neke slikice..i moji komentari..



(mi smo uvijek zajedno..)




(nema komentara kad postoji nešto tako lijepo..)



(..sve je dobro dok nisi sa Elizabet..)



(..opasan pirat..)



(..romantika!)



(joj tu je tako dobar!::)



(ma naravno ,honey)



(predivno)



(:)wink



cerekcerekcerek



(samo se ti odmori..)



(gledaj me u oči!)



(..pitam se..)



(dosta mi je svega..)



(..tko zna kako ću ispast na ovoj slici..?)



(bez brige,neću psti!!)



(čekajte malo..sad ću ja to sredit..)


14

ponedjeljak

kolovoz

2006

Kako se slažu Johnny Depp(43) i Vanessa Paradis(33)?


Blizanac
Photobucket - Video and Image Hosting

Jarac


Malo je vjerojatno da će ova kombinacija karaktera biti zajedno duže od nekoliko tjedana:njihovi stavovi prema životu su toliko različiti.Žena-jarac se voli otvoreno suočiti sa životom i realno ga promatrati.Blizanac se više voli igrati života i živjeti kako mu se prohtje.Njega ništa neće natjerati da se suoči sa realnošću ako on to ne želi, a uglavnom ne želi.Ona će se prema njemu vjerojatno odnositi majčinski i otkrit će kako ga može zaštititi i poignuti na noge kad mu život nanese udarac jer, iako toga nije svjestan, ovom muškarcu je potreban čvrst oslonac.On je emocionalno složena osoba koja se mijenja iz sata u sat pa iako će suosjećati s njom kad je u depresiji, to će potrajati samo kratko i očekivat će da i ona promijeni raspoloženje brzo i lako kao on.Ona će morati preuzeti vodstvo u financijskim
pitanjima jer je on u principu nesposoban nešto uštedjeti ili se brinuti za plaćanje računa.
Njegova potreba za društvenom aktivnošću je dobra za nju i trebala bi mu dozvoliti da je uključi u društvena zbivanja. No njena ljubomora će se probuditi čim shvati da on mora
očijukati sa svakom ženskom osobom između petnaeste i pedeste. U većini slučajeva to je bezazleno,dio njegova šarma. Velika opasnost se javlja ako mu njen ozbiljan stav prema životu dosadi.Seksualni život će im donjeti nove nevolje jer su oboje ćudljivi,složeni i skloni smatrati kako ono drugo treba popustiti i prilagoditi se. Iako blizanac inače jest prilagodljiva osoba, u ovom slučaju će postati pakosno tvrdoglav. Ova zajednica će uspijeti samo ako se postigne kompromis,ali to se vjerojatno neće dogoditi. Nestabilna zajednica.
(Ali oni su ipak zajedno!kisscerek)


Photobucket - Video and Image Hosting




1.1.blog
2.2.blog
3.3.blog
4.4.moj blog





13

nedjelja

kolovoz

2006

evo pošto me mnogi pitaju kako sam stavila pozadinu..

u dizajnu,kod body napišite






i to je to!





10

četvrtak

kolovoz

2006

Blic vijesti

Johnny Depp će uskoro glumiti u futurisičkom trileru naziva Ja sam legenda.Riječ je o još jednoj ekranizaciji kulturnog romana Richarada Mathesona.
Johnny je spreman glumiti sporednu ulogu zombija, a Will Smith glumi posljednjeg zdravog čovjeka na Zemlji uništenoj biološkim oružjem.

Johnny voli dijeliti autograme..











09

srijeda

kolovoz

2006

Pravi razlog za sreću, veselje i iščekivanje..

Iz tvornice snova stigla je vijest o nastavku genijalnog "Straha i prijezira u Las Vegasu" naslova "The Rum Diary". Film je napisan prema prvom romanu Huntera S. Thompsona koji bilježi razvoj njegove karijere i osobne eskapade (kojih nije nedostajalo) iz 50-tih godina u Puertu Ricu. Svoju ljubav, fascinaciju i brigu prema osobi koju tumači Depp je iskazao i angažmanom oko produkcije filma. Podsjetimo se, Thompson je izvršio samoubojstvo 20. veljače u Coloradu.

08

utorak

kolovoz

2006

Pirati s Kariba 3

Veliki dani piratstva prolaze. Nakon što je piratski kapetan Jack Sparrow (Johnny Depp) poginuo u borbi sa Krakenom, divovskom hobotnicom i ljubimcem Davyja Jonesa (Bill Nighy), besmrtnog vladara morskih dubina, njegov prijatelj Will Turner (Orlando Bloom) i njegova zarućnica Elizabeth Swann (Keira Knightley) udružuju snage sa starim neprijateljem, piratskim kapetanom Barbossom (Geoffrey Rush) i kreću na daleki Istok kako bi pronašli čarobne zemljopisne karte koje pokazuju put do Kraja svijeta gdje se trenutno Jack nalazi. U Singaporeu otimaju karte demonskom kapetanu Sao Fengu (Chow Yun-Fat), zloglasnom azijskom piratu koji predvodi bandu natprirodnih plaćenika. Zahvaljujući kartama stižu na Kraj svijeta, divovski ponor usred oceana koji guta brodove. Njihov brod propada u njega i oni se nađu u podzemnom svijetu mrtvih gdje pronalaze Jacka i njegov brod Crni Biser. Zahvaljujući kartama ponovno se vraćaju u svoj svijet no tu nije kraj nevoljama. Jedan od šefova Istoćnoindijske kompanije lord Cutler Beckett (Tom Hollander) i admiral, bivši komodor, James Norrington (Jack Davenport) su stvorili savez i pripremaju veliku ratnu flotu kako bi jednom zauvijek uništili sve pirate na svijetu. Davy Jones otkriva da je Jack živ i Ukletim Holandezom kreće uz potjeru za njim, vjerujući da on ima njegovo srce (koje se zapravo nalazi kod Becketta). Jack otplovljava prema Uvali brodoloma (Shipwreck cove), tajnom piratskom utočištu, kako bi sve pirate ujedinio za predstojeću odlučujuću bitku. No Sao Feng svojim brodom Empress napada Crni Biser i otima Elizabeth....

03

četvrtak

kolovoz

2006

Spotići

Za MySpace Layouts

srce

i
MySpace Layouts

dušu

nekoliko spotića,pa pogledajte..



intervju sa Johnnyem..



ha,ha,ha(moram se smijati)..pogledajte ovo i sve će vam biti jasno..hi hi..



moj najdraži kapetan..



ovo sam stavila da možete pjevat..

02

srijeda

kolovoz

2006

TOP 12

Johnny je stvarno super glumac,pa evo i filmova koje sam gledala....


1.Pirati s Kariba: Dead Man's Chest (2006) .... Captain Jack Sparrow
(to je posljednji film koji sam pogledala u zadnje vrijeme, i mogu reći da je super)



2. Pirati s Kariba: Prokletstvo crnog bisera (2003) .... Jack Sparrow
(bez komentara ,jednom riječju odličan!)



3. Libertine (2004) .... Rochester
(nakon što sam ga pogledala bila sam isto vremeno dirnuta i oduševljena)



4. Sanjiva dolina (1999) .... Constable Ichabod Crane
(odličan,a Johnny ..mmmhhh............)



5. Donnie Brasco (1997) .... Donnie Brasco/Joseph D. 'Joe' Pistone
(nakon tog filma nisam mogla spavati,ha ha...)



6. Deveta vrata (1999) .... Dean Corso
(ovaj sam gledala tri put,good)



7. Iz pakla (2001) .... Inspector Fred Abberline
(jako ,jako dobar)



8. Charlie i tvornica čokolade(2005) .... Willy Wonka
(film nije baš nešto ,ali sam ga pogledala samo zato što Johnny glumi)



9. Edward Scissorhands (1990) .... Edward Scissorhands
(ovo je uistinu prvi film koji sam pogledala ,naravno u kojem glumi Depp..tu mi se prvi put svidio iako je imao masku)



10. Čokolada (2000) .... Roux
(ok je)



11. The Man Who Cried (2000) .... Cesar
(nije baš nešto,(ne odnosi se na Deppa..))



12.Bio jednom u Meksiku
(ok je..)



01

utorak

kolovoz

2006

Pirati su najbolji!



Konačno sam gledala Pirate!Super film ,odličan!A Johnny ..super glumi i baš je zgodan!
yuuuuuuupppppppppppppppppppppppppppppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!smijeh

Jedva čekam treći dio.Evo kako je bilo na setu dok se snimao treći dio.



Johnny,Johnny..



Johnny,Johnny..



Johnny i još par glumaca..



ovdje je baš slatki....



<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>