Jež školarac

petak, 26.09.2014.

MODA

Na početku 20. stoljeća,u modnim časopisima počele su se pojavljivati fotografije,modela. Moda je postajala sve važnija. Američki časopis "Vogue"osnovan je 1892. godine. Ima najdužu tradiciju od modnih časopisa. Televizijske emisije o modi javljaju se od 1960. godine. Nakon toga moda se stalno mijenja a naročito ženska moda. U Kini,Japanu,Turskoj,Iranu i mnogim drugim uglavnom istočnim državama nosi se ista moda kao i puno godina prije. Ja jako volim modu. Moda me jako zanima .Za djecu su najmodernije hlače i košulje. Moda je važna. Ljudi koji se moderno oblače meni su meni zanimljivi.

HANA KRPAN

- 12:46 - Komentari (3) - Isprintaj - #

ponedjeljak, 15.09.2014.

Pozdrav na početku godine

Dobar dan poštovani roditelji ,bake ,djedovi,braće i sestre i svi ostali koji ste nas dugo pratili . Prošli su školski praznici i mi smo ponovno sjeli u školske klupe.
Sada smo u trećem razredu i više nismo mali. Evo nas opet na našem veselom blogu . Ove školske godine ćemo vam pisati priče,igrokaze,bajkei druge sastavke . Pozdravljamo vas i pozivamo na naš blog.Nadamo se da ćemo u trećem razredu biti bolji nego u prvom i drugom . Svi se nadamo da se nitko neće ozlijediti ni potući .

Pozdrav od vaših Ježića !

Marija Horvat

- 11:39 - Komentari (1) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.