BOX2: Linkovlje

Blog.hr
Našice.org
Našička gowna
Diana
Matko-Trench Mortarovac
Marta iz D. M.
Piper
Poezija u nastavcima
Marko
Watashi
Tommy
Phlegmine skripte
Ochifove linije
Kekereke

Vinkovci

PAKŠU BLOG

SEPTICA


Barinic strip i ilustracije

The Karambol

Ivan Hac Hajek- galerija



Free Web Site Counter
Free Web Site Counter


Naš banner:
Jerguzovac




Nekoć davno, postojao je i Jerguzovački forum, glas naroda.
BOX4: O Jerguzovcu

Zastava Jerguzovca:



Karta Jerguzovca:



Podaci o Jerguzovcu:

Službeno ime: Republika Jerguzovac
Oblik vladavine: nema - svako ima potpunu slobodu, ali ne smiješ istu zlouporabit za svoje neke zle interese :) Narod se okuplja u Narodnom Republikanskom Vijeću te tamo iznosi svoja mišljenja što bi se trebalo napraviti za poboljšanje Republike. Lol koja laž. :D
Proglašeno je precjedništvo za vrijeme krize, ovlasti se odbacuju čim kriza prođe, a pošto krizi nema kraja... :S
Površina: cca 1,3 km2
Službeni jezik: nema
Broj stan.: cca 500
Vremenska zona: srednjoevropska, ovisno o situaciji
Novčana jedinica: kuna (zasad)
BDP: Ajd sad, šta vi mislite da se nama da to računat i vodit statistiku??
Vjeroispovijest: katolici, židovi, protestanti, pravoslavci, hinduisti, ateisti, satanisti (sotonisti ne), nihilisti , te naravno pripadnici tradicionalnih vjerovanja. I životinje. I Mišo Kovač.

13.07.2008., nedjelja

Repka radi...



Evo opet kasnimo, dugo vremena na našem blogu ništa. Istina, zapali smo u nekakvu ljetnu fjaku i nije nam do rada. Uz to jednostavno je nemoguće više okupiti jerguzovačka srca na istom mjestu. Phlegma, naš veliki inkvizitor, uporno se bori u intelektualnim vodama i to uspješno kako bi se probio na drugu godinu fakultetskog školovanja, neki od nas također idu na prijemene, neki uče voziti(kako bi svesrdno pomogli prijevozu repke, piva i ostalih potrepština naroda), neki ljetulju i uglavnom smo na svim stranama. Žao nam je, ali drukčije neide. No, ipak kao što sam rekao na početku kako je nemoguće ponovno okupiti jerguzovačka srca, to nije u potpunosti točno. Na terenu su se konačno skupila mlada nogometna srca i zaigrala svojim nepogrešivim istinktom. Dodavanja, pasovi, štopanja, driblinzi, vatanje lopte po kukuruzima, spoticanje o krtičnjake, psovke i još štošta drugo pokazalo je svu želju za nogomet. Kako nebismo ostali samo na pustim željama, istakli bismo kako je reprezentacija opremljena i sa najnovijim dresovima i štucnama. Kako trenutno fali igrača, i to ne samo u našoj repki već i u cijeloj 4. lokalno-prilokalnoj ligi, tako da je i trener Ochif uskočio na igračko mjesto kao ponosni obrambeno-vezno-golmanski igrač. Imamo par slika sa jednog treninga. Ovdje se ističe istinska superiornost, spremnost, želja, volja i ostale gluparije jerguzovačkih igrača. Na trening je naravno opet kasnio naš M. M. koji je zaboravio štucne i kratke hlačice kod kuće jer ih je namakao u kupatilu trenutno. Ipak, ni oprema niti nedostatak lopte koja ne odskače 7 metara u zrak kad ju šutnete nije pokvarila ovu veličanstvenu igru. Svi dečki poslije su planirali ostati još na kondicijskom treningu, ali naravno da nisu jer im se nije dalo. Da više ne duljimo, pogledajte nekoliko veličanstvenih slika jer kako kažu slika je tisuću riječi, ali je neusporedivo jadna spram audio-vizualnog zapisa.


"Nepobjedivi"-veličanstvena fotografija najjačih jerguzovačkih nada. Od lijeva na desno gornji red:Ochif, Dino, donji red od lijeva nadesno:Phlegma, Vatroslav, krajnje lijevo(nije ušlo na fotografiju: Muhvić trči kroz polje zbog kašnjenja na trening.


"Ma ne na glavu kume!!"-greška, došlo je do autogola, jadan Vatroslav se našao u pat poziciji-inače napadač, u ovoj situaciji igrao golmana pa je refleksno vraćenu loptu glavom utjerao u svoj gol. Šteta-predobar gol, al' na pogrešnoj strani.


"Phlegmin atak"-da, da, naš entuzijast je odista entuzijastično letijo na gol. Nakon 8 pokušaja da nabijanjem u stativu zabije gol u kojem je uspio, skinijo je majcu od sreće i otišao vapnom zaljevat teren-preostale navike iz prijašnjih dužnosti.


"Iscrpljenost"-nakon čak 28 minuta igre momci su počeli podlijegati umoru. Sve je riješila pomisao na hladno pivo nakon treninga(koje ipak nisu dobili) te se trening uspješno odužio na čak 42 minute sa 7 manjih prekida i dvije duže pauze.


"Pupmaj kume, mamicu joj...!!!"-nevaljala lopta je u pol treninga ostala bez tlaka u venama pa su se dva najiskusnija igrača mašila pumpanja. Vatroslav je obukao sretan kockasti dres za pumpanje kako lopta nebi radila sranja. Dakako da mu je asistirao i Phlegma jer kako vidite samo te snažne guzove i listove lopta nije imala šanse.


"Svi naši asovi za kraj!"

- 11:30 - Kaži šta oš (18) - Printaj - #


<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

BOX1: Opis bloga



Republika Jerguzovac je malena, nepriznata u širem dijelu stanovništva država-četvrt u jugoistočnom dijelu Našica. Našice je inače maleni gradić na istočnim padinama gore Krndije, poznat po svojim industrijskim postrojenjima (cementara, tvornica cigala...).
Republika Jerguzovac stoljećima je imala dozu samostalnosti, no, zbog malenog broja živučeg stanovništa, prevelikih poreza i otpadnih voda uvijek je bila pod imperijalnom čizmom našičke elite. Sada je došlo vrijeme kad se mladi u Jerguzovcu bude i osnivaju svoju neovisnu republiku od Našica s ciljem neovisnosti, slobode i samostalnosti svih Jerguzovčana, te dakako odvajanja Jerguzovačke trgovine od bogate Našičke, u cilju dostupnosti nabave rabljenog građevnog materijala (cement, žbuka) i kiselog vrhnja.
BOX3: Nešto o urednicima sajta

P. Phlegma Hajek
God:19
Voli: varati djecu na kartama, Jerguzovac, davati netočne podatke
Kad odraste bit će:propali student
MSN:
tatin.sin@hotmail.com
Šta sluša Pero?
Flegmin Jubi-to kanal

F. Ochif Hajek
God:17
Voli: drlog od auta, Jerguzovac, šrafcigere
Kad odraste bit će:intelektualac
MSN: jerguzovcan@hotmail.com
Šta sluša Fićo?
Ochifov Jubi-to kanal
Ochifove črčkarije

I. Stoja Stojaković
God:18
Voli: proste časopise, Jerguzovac, stare konpjutere
Kad odraste bit će:direktor propalog poduzeća
MSN:
stoja.stoja1@hotmail.com
Šta sluša Stoja?

V. Harry Katić
God: 19
Voli: žene, Jerguzovac, žene
Kad odraste bit će: glumac u usponu
MSN:
bugarijas@hotmail.com

D. Satan Pavić
God: 17
Voli: sve što vole mladi
Kad odraste bit će: k'o zna?!
MSN:
athaetu@hotmail.com
Šta sluša Dino?

S. Pipa Lučevnjak
God: 15
Voli: emo curice, majspejs, goth predrkavanja
Kad odraste bit će: Jerguzovčanin
MSN:
lust_tana@hotmail.com
Šta sluša Pipa?
---------------------------------------


Ćovjek/a online


> Design By: