< veljača, 2010  
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
             


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv


...toliko se toga promijenilo...



Changes are sometimes good, sometimes bad...


Links:

Facebook
Myspace
Tulumarka

Dnevnik.hr
T-portal
Index.hr
Crometeo

Tv program
Net.hr
Youtube
Vip.hr

Muzički kraljevi

Nightwish
Meteo.hr
Accuweather - Sibenik





Copyright © Diablo
since 2006.









© predložak za web preglednik Mozilla Firefox najbolje vidljiv pri rezoluciji od 1024x768 ©

After long time...

22:17 - utorak - 09.02.2010.

Odakle početi?

Puno se toga promijenilo od posljednjeg puta kad sam ušao u blog.editor i napisao "pravi post". Zaboravio sam na mnoge ljude koji su bili dio mog života, promijenio neke navike koje možda nisam trebao mijenjati, i krenuo dalje. Okrenuti novi list, bez osvrtanja na onaj prethodni nije baš lako, zahtjeva puno odricanja i spremnosti za nove stvari u životu, koje do sada nisi radio, ili koje nisi imao prilike iskusiti. Uvijek s oprezom u "novo" sutra - tako bi bar trebalo biti, no što ako zasrljamo i onda upadnemo u još veće probleme nego što su bili do sada?


Zaboraviti prošlost...zaboraviti uspomene...zanemariti sjećanja...

Želja mnogih, al samo rijetkima pođe za rukom. Zašto? Postoje ljudi (poput mene nekada davno) koji žive na uspomenama, bazirani na prošlim događajima, pokušavajući se uz pomoć nekih sretnih trenutaka prošlosti oraspoložiti u sadašnjosti. Ali to ne funkcionira. To rastrga čovjeka, i on ostane rastrgan između stvarnosti i snova. Puno je lakše ići naprijed bez previše ostvrtanja na prošlost, jer znate što se događa kad se dolijeva ulje na vatru. Ista stvar se dogodi sa zapostavljenim sjećanjima i prošlošću kad se razmišlja u pasivu.


I'm your guardian angel...

Da...znaš da te netko voli, da je nekom stalo, da će bit uz tebe bez obzira na sve tvoje mane, bez obzira na sve probleme koje imaš, pa makar se dan prije svadio s tom osobom. Ne znam što više napisat o tom. Ja imam uza sebe osobe za koje znam da se mogu na njih oslonit, neke sam izgubio, s nekima sam obnovio odnos, neke su ušetale u moj život, i li bolje da rečem, otkrile su onu drugu stranu sebe koja mi je bila potrebna u trenutcima kada nisam htio više imati ništa zajedničko sa nekim ljudima. Život piše čudne priče. Često zna u najgorim trenutcima iznenaditi, ili pak u najboljim razočarati. Što se prije navikneš na to, lakše ti bude kasnije, jer sa svakim danom problemi nanovo dolaze, neće oni nestati samo zato što smo sinoć zaspali i uvjerili sami sebe da je baš taj dan bio samo san, i da ćemo se ujutro probuditi u nekom novom svijetlu...


Until next time, sweet dreams :)

Comments // 5 // P // Comments on/off

<< Arhiva >>




Web layout by Jinxie©. Fonts by dafont.com and 1001freefonts.com. Stock image by Maria Li @ stock.xchng. Snow script by Rainbow Arch Scripts. No redistribution allowed. Copyright © 2009 by Jinxie's Layouts. All rights reserved.