Umjetnost klaviraRuke prelaze dirkama klavira i u susret mi dolazi ogroman val energije. Vidim ga. U njemu je kodirana boja i zvuk savršenom harmonijom. Svaka nota tvoje kompozicije je polirana kao savršen dragulj, ona je mala kugla na "štapiću" koja poput antenskog stuba odašilje osjećanja.
Melodija tvoga remek djela pronalazi mjesto u mome srcu kao zvijezda u svome sazvježđu. Mentalna snaga naše kompozicije tako je čudesna, kao svi nebeski putevi postojanja, prepuna ogromne energije koja će nas ovoga proljeća dolistati.

Note nisu pravila čovjeka, već inspiracija srca, one dolaze kroz tajanstveni izvor osjećanja prenoseći emocije.


- ponedjeljak, 20.03.2017., 12:57 - Komentar: (7) | Isprintaj - #

Topološka mapa emocija


Dan je blistav, nebo gotovo gori, a ja imam onaj osjećaj koji se javlja samo u tim vedrim i blistavim proljećnim danima. Pogledao si me i pustio da zavlada tišina.
Emocije su u svakom dijelu našeg tijela.

Klizim rukom istražujući tvoje čulne aktivnosti topografskom mapom emocija, iscrtanom našim iskustvom. Nosi nas jedinstvena energija putem mobijusove vrpce, koja se tanjila i izduživala, ali je uvijek cijela ostajala. Ona iskazuje i čini topološki prostor naše ljubavi u kome mi treperimo. Svi organi, tkiva, membrane, žlijezde ... vibriraju. Vibriraju sve naše ćelije u preciznim frekvencijama interferiraju. Nekada sabiremo emocije, a nekada se one redukuju. Ali mi jednako, uzajamno i neprekidno vibriramo.

Mapa tijela naših emocija iscrtana je putevima ljubavi. Lagano ti dodirujem usnice i osjećam kako raste tvoj grudni koš. Srce ustreptalo. I donji abdomen. Prepun tjelesnih senzacija. Istražila sam te. Cijeloga. Tvoje tjelesna mapa identifikuje oblasti sa pojačanim senzornim aktivnostima. Emocije rastu i pojačavaju napon mišića. Naša tijela osjećaju jedno drugo. Naša aura razumije. Jednostavnom percepcijom uočavam sve tvoje emocije, sva svjesna i nesvjesna osjećanja. Upijam ih. Sve.

- subota, 18.03.2017., 14:11 - Komentar: (3) | Isprintaj - #

Blog.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice Blog.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice Blog.hr kliknite na gumb "Slažem se".Slažem se