Žubor ljubaviKovitlac želja i bura osjećanja u knjizi života. Ti i ja u vrtlogu sreće. Penješ me stepenicama od snova na pahuljasti oblak i nježno namještaš u postelju od svile. Sve se događa pod usnulim baldahinom, tramvaj broj 2 kruži, svira oda našoj ljubavi, reljef na freskama događanja je dubok i sjene su živopisne, a riznica naših osjećanja je u zenitu. Gutljajima ispijamo satensku noć.
Tečem kao široka rijeka i žuborim veselo, poput planinskog potoka, među strmim stijenama, kanjonima, gdje su usidreni tvoji brodovi.


- četvrtak, 17.08.2017., 07:41 - Komentar: (5) | Isprintaj - #

OdrazAko bi pogledala naprijed u neotkriveni svijet pred sobom, ne bi mogla vidjeti ništa više od bljeska neke svjetlosti i neko nepoznato drveće što se uzdiže sa zemlje poput dima.
Njega tu nije bilo.
Ona se, sama, iskrcala na obali nepoznatog, neispitanog, nepronađenog, pošto je preplovila prazninu i tamu što zapljuskuju Novi svijet.
Sada se već mogla zapitati da li je On uopšte i postojao ili je to samo bio njegov odraz u dubokim vodama života?
Čudno je kolika se praznina ispriječila između Njega i Nje.


- subota, 12.08.2017., 12:20 - Komentar: (6) | Isprintaj - #

Blog.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice Blog.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice Blog.hr kliknite na gumb "Slažem se".Slažem se