Mreža


Plavi kanalski put vijugao je meko među brežuljcima kao iskričave staze na ledenom nebu prema zelenilu brda, olistalim živicama. Na drugom brijegu je štrčao zvonik crkve. Meke bijele okrugline jasno su se isticale u večernjem osvjetljenju.
U svojoj snovitosti ona je vidjela samo bezimenog, vitkog mladića koji je sav zagonetan čekao kao njen usud.

A stvarno gledanje daje puno više nego što je očekivanje obećavalo.

- subota, 22.04.2017., 18:39 - Komentar: (0) | Isprintaj - #

Ruža penjačicaU bašti snova cvjetale su ruže. Oni su se poigravali poljupcima, stvarno poigravali poljupcima, na lijepom ozelenjenom stepeništu obavijenom puzavicom. Bijaše to slatka i uzbudljiva igra, igra s vatrom a ne s ljubavlju.
Ona ga je smijehom izazivala, a on je odmah prihvatio izazov: namotavao je pramen njene kose i polako približavao njeno lice svome. Ona se izazovno smijala i omotavala svoje ruke oko njegovog tijela.

Puzavica je zapravo ruža penjačica, obavija se, steže i ukrašava sve čega se dohvati.

I bijaše tako nježno i tako divno, podatno u tom zaplitanju i u dodiru usana ispijali su naiskap cjelov. I dobro bijaše napijena kao da se napila jake žarke sunčeve svjetlosti.
I dobro to bješe, dobro, vrlo dobro, uplitanje. Rast ka vrhu...

- četvrtak, 20.04.2017., 20:40 - Komentar: (11) | Isprintaj - #

Blog.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice Blog.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice Blog.hr kliknite na gumb "Slažem se".Slažem se