Jazzie

četvrtak 09.08.2007. 00:19

Misao dana...

Gledala sam sad vijesti RTL-a i njihovu reportažu o našoj vrijednoj i marljivoj mladeži, koja u ove ljetne mjesece, umjesto da se kupa na moru pokušava zaraditi koju paru. I vjerojatno se onda okupati u moru. Ili još vjerojatnije u mini bazenčiću onog kluba, kako li se ono zove, na Zrću. Reportaža je bila o srednjoškolcima koji rade preko ljeta na benzinskim pumpama, perući stakla ili kak se to u Zagrebu lepo veli šofer-šajbe.

I priča ova na reportaži kako su to divna i marljiva djeca koja vrijedno zarađuju svoje pare. Zaboravila je samo dodati "i s taticama s dobrim vezama". Jer bez jaaako dobre štele je NEMOGUĆE dobiti posao na pumpi. Naravno, nisam u niti jednom trenutku rekla da oni ne zarade krvavo taj novac, ali budite sigurni da postoji i gomila druge divne dječice, koja bi jednako krvavo zaradila te novce, ali jebiga, imaju loš pedigre.

Nakon toga se javila neka odvjetnica. Priča da se na to ne plaća porez bla bla... Komentiraju da neki kažu da je to izrabljivanje djece, ali zakonski gledano ipak nije jer nije prisilno. I opet malo bla bla... Nakon toga mi upade u uho riječ ćudoređe (jebeno glupa riječ, ovo meko ć me pili po mozgu još otkad sam u prvom razredu srednje škole izgubila bod na testu iz hrvatskog, a bila sam uvjerena da je korijen te riječi čudo, op.a.)! Jer taj je posao ko fol dovoljno ćudoredan pa je ok da ga rade maloljetni. Je rajt, in jor drims.

I vrapčeki na grani znaju da se najbolje pare zarađuju kada curica raspusti svoju lepu plavu kosicu (kao i mlada dama iz reportaže), obuče vruće hlačice, svoju veliku promotivnu majicu sfrče i podfrkne da se vidi pupak, majica je slučajno bijele boje pa se bolje nazire grudnjak i na kraju se lijepo protegne preko šajbe.

Nisu mene, kao ni (većinu) vas, odgajale časne sestre u nekom samostanu pa da se čudim ko pura dreku kultu mladih, lijepih i zategnutih tijela i pokušavam potisnuti sve posljedice seksualne revolucije, ali nemojmo se praviti mutavi i pričati o nekom ćudoređu. Mlade curice, koje pokazuju više mesa iz jedinog razloga da napojnice budu bolje, nikako nisu primjer ćudoređa!!!

Amen.
Komentari (38) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Pišite na:

How's it hanging?

Reklame i točka:

Outsourcing: