srijeda, 11.06.2008. ♥

♥ Crno bijeli svijet,ups! Bijelo crvena....


Image Hosted by ImageShack.us


I da...počelo je svima znano Europsko prvenstvo. Kud god se okreneš, sve crveno, bijelo, kockice, zastavice, kapice, šeširići...Jedan veliki crveno-bijeli svijet...ah...čitam kod Gladenice razmišljanja o nogometu i totalno se slažem sa njom. Nogomet i ja smo dvije jaaako različite stvari...već isfurana spika, ali još uvijek mi nije jasno zakaj oni svi trče ko manijaci na tu jednu loptu...a i one debilne frizure! To ni jedan nogometaš nema lijepo ošišanu zurku strašno! I te utakmice svako popodne, svaku večer! Pa mislim stvarno...Zbogom društveni živote! Ajde gledat naše kad igraju, sve 5, al kaj je svaka utakmica, svaka skupina il kak se to već zove bitna? Ah...
Čak sam se i ja nabrijala na te kockice...u nedjelju sam se lijepo natrackala,crveno-bijelo,naravno, kupila istu takvu majčicu i bila in za našu tekmu. Lijepo pila pivicu i tu i tamo bacila pogled, veselila se kad je bio gol i zapravo mi je bilo zabavno.
Najjača izjava moje buduće svekrve, negdje oko 70-e minute, E,Ivan, a koji su naši? Strašno!!! Lom! Još sam ja dobra!rofl(smije se, ne reže si vrat, Assi :) )
Jel vi pratite ovo ludilo?

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.