Jagodarije https://blog.dnevnik.hr/jagoda-radojcic

nedjelja, 03.01.2010.

Zašto je otišao dr. Ivo Sanader?

Image Hosted by ImageShack.us


Svatko ima neku tajnu strast. Moj prijatelj specijalac, koji mrtav-hladan može zašorat 5 krkana koji mu duguju novce, skuplja značke, profesorica koja me je godinama uvodila u tajne društvenih istraživanja bila je svjetski ekspert za zahode i posjedovala ogromnu zbirku artefakata koji se odnose na povijest vršenja nužne, a ja od malih nogu skupljam sve što se odnosi na neidentificirane leteće objekte i utjecaj vanzemaljskih civilizacija na život na zemlji. Naime, vrlo rano sam došla do zaključka kako postoji cijeli niz stvari na koje jednostavno nemamo odgovore i bez obzira na trud što ga ulažemo u njihovo traženje, do njih nikada nećemo doći. Recimo, kako će Hrvatska u dogledno vrijeme vratiti svoje dugove, zašto smo godinama stvarali sustav u kojem je broj umirovljenika veći od broja zaposlenih, ili kako privući inozemne investitore u zemlju s najvišim porezima na svijetu? No onog trenutka kad u te nemoguće jednadžbe uključimo intervenciju vanzemaljskih civilizacija i NLO-a, savršeno logični odgovori nam se nameću sami od sebe.

Kad čovjek uoči čudesnu koincidenciju između pojačanih aktivnosti NLO tog 1. srpnja o. g. upravo na dan kada je bivši premijer dr. Ivo Sanader u prilično dramatičnim okolnostima podnio ostavku, na svjetlo dana su se počeli probijati djelići zapanjujućeg mozaika: dvije plamteće lopte su uočene iznad Nijagarinih slapova i Ontarija, bračni par Prior iz Welwyn Garden Cityja u Hertforshireu je tog dana fotografirao nepoznati leteći objekt iznad svoje kuće, 45-godišnju Marthu K. iz mjesta Rovaniemi u Finskoj oteli su vanzemaljci u letjelici sličnoj cigari i držali je zarobljenu 3 dana nakon čega su je ostavili na obali obližnjeg jezera, posjetitelji s neba su, prema dojavi mjesne policije, ukrali dvije krave i jednu ovcu u Keniji… O svemu što se tog 1. srpnja događalo na nebu iznad nas svjedoči ni manje ni više nego 318 različitih izvještaja diljem planeta. Na kraju krajeva, zar je slučajno da je upravo toga dana britansko Ministarstvo obrane, zbog navodne uštede od 44 tisuće funti, dokinulo ''Plavu telefonsku liniju'' na koju su građani Ujedinjenog Kraljevstva od 1959. godine mogli prijavljivati neidentificirane leteće objekte i sve ostale podatke koji su im bili poznati o vanzemaljskim civilizacijama. Predsjednik Obama je samo par dana ranije definitivno odbio prijedlog UFO galaktičke konfederacije iz Clevlanda da objavi sve podatke o kontaktima Vlade SAD-a s drugim civilizacijama. Drugim riječima, očigledno je da su vanzemaljcima postigli sa zemaljskim velesilama trajni sporazum o diskreciji pa više nije bilo potrebno da premijer Sanader ostane na svojoj dotadašnjoj zemaljskoj dužnosti.

Već dugo vjerujem kako je izvjestan broj hrvatskih dužnosnika vanzemaljskog porijekla. Do tog sam zaključka došla pažljivim promatranjem. Kao prvo, riječ je o ljudima koji vuku poteze što su običnim stanovnicima zemaljske kugle totalno nedokučivi. Kao drugo, njihove odluke su dalekosežne pa sežu i po stoljeće, dva ispred našeg vremena, a njihovim će se odgonetanjem baviti generacije i generacije Hrvata u 22. i 23. stoljeću. Kao treće, možemo uočiti kako je riječ o nadljudskim, univerzalnim umovima koji imaju superiorni, nadzemaljski uvid u doslovce sve ljudske djelatnosti u širokoj lepezi od ekonomije, politike, povijesti i filozofije do zemljoradnje, trgovine, prava, pomorstva, energetike, umjetnosti. Nema te stvari na kugli zemaljskoj koju oni ne znaju. Tako nešto žene ne rađaju. A dr. Ivo Sanader, donedavni hrvatski premijer, bio je njihov najistaknutiji predstavnik. Frontman. Kad bolje promislimo postat će nam savršeno jasno kako on nikad nije bio od ovog svijeta. Definitivno je bio onostran. Bila sam silno ponosna kad bih ga gledala na televiziji kako superiorno pliva među svim onim tromim reptilima iz EU. To šarmantno. To zgodno. To inteligentno. To elokventno. Odavno sam prepoznala njegov nostalgični pogled uperen u beskrajna nebeska prostranstva. A onda je 1. srpnja došao trenutak njegovog konačnog oslobođenja od zemaljskih okova, porukom iz neke daleke galaksije: ''Ivo, ne moraš više vršiti odgovorne dužnosti među zemljanima. Slobodan si!'' I on je odletio strelovitom brzinom kao što je i doletio. Letećim tanjurom. Ravno u legendu.

03.01.2010. u 00:09 • 24 KomentaraPrint#^

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.